Hirdetés
- Ezúttal versenyeztette a cégeket a következő PlayStation kapcsán a Sony
- CUDIMM DDR5 memória a 10 GHz-es határ közelében, ezúttal az Asgard keze nyomán
- Egészen impozáns vezeték nélküli billentyűzetet dobott piacra a Razer
- Egyre több piacra eljut az eredetileg korlátozott Ryzen 5 7600X3D
- Hibátlan Raptor Lake CPU-kat is cserél az Intel
Hirdetés
-
Frissítve! A Galaxy S23-ra is megjött a friss Galaxy AI csomag
ma Telepíthető a One UI 6.1.1 tartalma, de a jelölés továbbra is One UI 6.1.
-
Egészen impozáns vezeték nélküli billentyűzetet dobott piacra a Razer
ph Az új, BlackWidow szériás megoldás bőségesen merít a hobbisták igencsak mély kútfőjéből.
-
Minimalista pénztárca - Focx C2 Advanced
lo A Focx C2 ugyan fém helyett marhabőrből készült, de végre beléptem a minimalista, vékony pénztárcák világába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Akula
félisten
Én a 800.-ra akarok elmenni. Majd nyomok fekvőtámaszokat, meg eszek salátát...
-
Remélhetőleg idén cimborámmal elszaltózunk arra egy jó kis LAN-ra.
Full hiánytalan, kék Keychron Q9 knob ISO barebone aluházas billentyűzet ELADÓ – 20k + FOXPOST, Akko Silver kapcsolókkal 24k, Epomaker Sailing (Cherry) doubleshot ABS kupakokkal 32k, és a FOXPOST-ot állom.
-
myckey
veterán
Sok sikert, ismételten !
Remek program
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
-
elmo
aktív tag
Sok sikert kívánok, nagyon érdekes cuccaitok vannak.
-
bacsis
Közösségépítő
Ki az a Sanyi, aki ilyeneket hazudozik?
-
arty
veterán
"hátha idén eljutok" kötelező hozzászólás
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
eladogeppc
veterán
Lesz vásárlási lehetőség is ?
Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
carl18
addikt
Ez egy Geek mennyország ! Kár hogy ilyen messze van tőlem simán elmennék.
Hiába szúr, itt Ryzen a úr!
-
OPiiPO
veterán
Ott leszek
"Felesleges szigetelni a nyílászárókat, ha az ereszcsatornán szökik a meleg."
-
bacsis
Közösségépítő
válasz eladogeppc #11 üzenetére
Minimálisan, de elvileg igen
-
lomposfarkas
tag
"valamint a PC és a telefon összekapcsolásának korabeli formái."
Ó... felrémlenek a Serény Összehangolóval töltött, végtelennek tűnő, boldog órák... (ActiveSync) -
Robi BALBOA
őstag
Az év legjobban várt eseménye!
Tuning mindenek felett! Legjobb a Legrosszabb! by Karesz:) , Én: és mivel iszod a Vodkát Karesz? Karesz: Hát,Ö?!?> Haverokkal!:) , Nem az a lényeg honnan jössz, hanem, hogy mit ISZOL!!! by-Bekő Lacika- /Abit és Fatal1ty alaplapokat Keresek!/
-
erahurka
félisten
Emlékszem amikor nekem egy linket sem engedtek beletenni a címlapos írásomba, mert hogy reklám. Ez a poszt mi, ha nem reklám?
-
nagyúr
Hihetetlen, mekkorára nőtte ki magát a kiállítás - lassan Magyarország egyik legnagyobb számítástechnikai rendezvényéről beszélünk Hatalmas respect a szervező(k)nek és a kiállítóknak
"... and with your wicked wishes we will rise again"
-
Smells like
teen spjelly.Azért ez is egy reakció egy efféle eseményre. Vagy te is kiállítást szerveztél, amiből a köz profitál, nem aki rendezi, és nem engedték ki?
[ Szerkesztve ]
Full hiánytalan, kék Keychron Q9 knob ISO barebone aluházas billentyűzet ELADÓ – 20k + FOXPOST, Akko Silver kapcsolókkal 24k, Epomaker Sailing (Cherry) doubleshot ABS kupakokkal 32k, és a FOXPOST-ot állom.
-
Ha ott leszünk, akkor egy rozsdás ex CS próval jövök, biztos puttyogna azért az 1.6-tal. A Dúm/arena shooter nem a világa a drágának.
-
-
bacsis
Közösségépítő
Aszondja, reklám:
A reklám a hírcsere egy formája, rendszerint egy bizonyos termék vagy szolgáltatás megvételére, illetve igénybevételére ösztönöz, esetleg egy egész márka, cég, terület vagy pusztán csak egy cél javára szóló hírverés. Bővebb értelemben ezek összes, szűkebben csak a fizetett változatait soroljuk ide."
Eme rendezvény nem termék, és nem nyújtunk szolgáltatást.
Ahogy fentebb is írtam, ez egy BEHARANGOZÓ!!! nem reklám. -
carr
őstag
anno mennyire fájt a fogam egy radeon 9700 pro vagy xt-re... valamit találtam, már nemtom hol... marharég volt. eladót felhívtam egerben, lebeszéltük, hogy megyek, beautóztam egerbe, aztán már nem vette fel a telefont, hogy rohadjon meg szépen papírzsákban.
de jó lesz kicsit nosztalgiázni megen. szombat nemtom mikor, de érkezem. csak most csaj meg hiszti nélkül pacsi Makkát nem viszem.360+Mindenkit szeress,ne sokban bízz,Ne bánts senkit,ellenséged inkább féljen,Minthogy legyőzd,barátodat szívedre rejtsd,Szidjanak hallgatásért,ne beszédért.
-
Robi BALBOA
őstag
Várunk szeretettel!
Lesz Radeon 9700, 9800, x800.....minden is.Tuning mindenek felett! Legjobb a Legrosszabb! by Karesz:) , Én: és mivel iszod a Vodkát Karesz? Karesz: Hát,Ö?!?> Haverokkal!:) , Nem az a lényeg honnan jössz, hanem, hogy mit ISZOL!!! by-Bekő Lacika- /Abit és Fatal1ty alaplapokat Keresek!/
-
Z_A_P
addikt
Enterprise
[link]OK
-
Z_A_P
addikt
Kérdés : Fülén van valami ajánlott étterem, ami vasárnap nyitva van? Vagy közelben?
OK
-
VIPowER
senior tag
válasz Robi BALBOA #17 üzenetére
Ott lesz a régi szerelmem?
-
kraftxld
nagyúr
Ma kimentünk a gyerekekkel, az eredeti Mario nagyon bejött nekik. A mobil rackbe is tettek a srácok pár ezrest
Köszönjük a programot.| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'
-
-
Amúgy nem tudod véletlenül, hogy milyen headset volt a gépre kötve, ahol az FFA alatt ültem? Vagy mindnél ugyanolyan volt?
Azt hiszem valami Trust, és kellemeset csalódtam benne, mert a pántjának igen alacsony a szorítóereje, plusz az egész motyó viszonylag könnyű, és így egész kényelmes volt (ez tőlem nagy szó, mert szó szerint kb. semmit nem bírok a fejemen elviselni huzamosabb ideig, nem szoktam fejesekre azt mondani, hogy "kényelmes"), ráadásul a környezeti zajokat is elég jól kizárta.
-
Robi BALBOA
őstag
Zsír volt gyerekek, szavakba se lehet önteni mennyire jó volt.
Mikor lesz már a BRSZK 9?
Tuning mindenek felett! Legjobb a Legrosszabb! by Karesz:) , Én: és mivel iszod a Vodkát Karesz? Karesz: Hát,Ö?!?> Haverokkal!:) , Nem az a lényeg honnan jössz, hanem, hogy mit ISZOL!!! by-Bekő Lacika- /Abit és Fatal1ty alaplapokat Keresek!/
-
bacsis
Közösségépítő
válasz Robi BALBOA #43 üzenetére
2024. Június 22-23.
Ezt veheted fixnek.
Szóval srácok! Szabit lehet is akkor beírni rá!
Snake1977! Ez alapján kérlek, csinálhatod is a plakátot -
Robi BALBOA
őstag
Okxi
Már készülök is, de a nagy dobást a 10.-re tartogatom!Tuning mindenek felett! Legjobb a Legrosszabb! by Karesz:) , Én: és mivel iszod a Vodkát Karesz? Karesz: Hát,Ö?!?> Haverokkal!:) , Nem az a lényeg honnan jössz, hanem, hogy mit ISZOL!!! by-Bekő Lacika- /Abit és Fatal1ty alaplapokat Keresek!/
-
Remélem, kijutunk megint.
A LAN részt egy kicsit behatóbban meg kéne majd szervezni, hogy valamivel nagyobb zsongás legyen a hátsó kijártnál. Akár valami mini tournament és effélék, de persze akkor sem zokognék magam alá, hogy 4-5-6 órán keresztül folyamatosan pörögne a DM legalább 4-5 playerrel. Csak kell CS vagy Warhammer 40K is, hogy a sofőröm ne érezze magát körön kívül.
-----------------------------------------------------------
(#42) CocooN-z: Köszi, jó volna, mert lehet, hogy vennék egyet; tényleg viszonylag kényelmes volt és jól szigetelt. A hangzásra nem emlékszem , és bár igaz, hogy Dúmban is fontos a hang (sound cues), de azért nem CS, hogy akkor jó egy fejes, mikor a falon keresztül követem vele az ellent, szóval itt azért van mozgástér bőven.
Ó, a Doom ilyen, én is állandóan tanulok új dolgokat, nüanszokat. Ezért is ilyen sikeres a játék; elég könnyű elkezdeni, mert egyszerű alapkoncepciókra épül, de aztán egyre mélyebb és mélyebb lesz a nyúl ürege.
Amúgy leszedtem az új 3.1-es Zandronumot, és megy XP-n is! Szóval
1) arra gondoltam, hogy ha jövőre megyünk, viszek egy XP-s gépet, és akkor eggyel több embernek lesz hely (meg kicsit elmélyedek a Zandronum szerverkonfigolásban, és akkor gördülékenyen lehet mapokat, játékmódokat, bármiegyebet állítani)
2) ha van kedved, néha nyomulhatnánk online (esetleg 1-2 ismerőssel együtt, ha vannak, akiket érdekel); co-op, DM, 1v1, bármi[ Szerkesztve ]
-
CocooN-z
őstag
válasz Synthwave #46 üzenetére
Szerintem pont abban egy szellőszebb időszakban voltatok, mert konkrétan mindig ültek a gépeknél, én spec le se tudtam ülni, csak mikor szervizeltem és akkor amikor minitournamenteztünk, mert az is volt , bár ezt legközelebb jobban beharangozzuk. És hát amíg tavaly a Doom és a CS, idén csakis a Quake3 at zúzta a nép, de nagyon. Zandronumot megnézem köszi, a többit megbeszéljük!
[ Szerkesztve ]
BRSZK 9.0 - 2024.06.29-30
-
"idén csakis a Quake3 at zúzta a nép, de nagyon."
Egen, meg is lepett, de ahogy néztem, még 5 év kihagyás és az új high sens után is hatványozottan értelmetlen lett volna össznépileg Q3-azni, játékmódtól/elosztástól függetlenül; engem az b@szott volna fel, hogy a kezem nem bírja a régi low sens + accelt, másokat meg más, és így jutottunk volna el a kollektív idegösszeroppanásig.
Igazából arra gondoltam fentebb, hogy pár emberkével már előre le kellene majd zsírozni, hogy Doom is lesz LAN-on (nyilván másra is vagyok, de ez a vesszőparipa ) , így célzottan jöhetnek (akár megbeszélt időre), nem csak randomra ül le pár arc random játékot nyúzni kicsit.
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen