Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - nagy képernyő mindenre
- Kivizsgálja az Arc meghajtó magasabb többletterhelésének az okát az Intel
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
csiby222
aktív tag
Elméletben meg van a megoldás. Itt a topic végén írja egy user, hogy ha felteszed ezt a béta drivert Nvidia 435.27 akkor megjelenik a beállítás, viszont Én ezt megerősíteni nem tudom mert, hogy béta drivert nem teszek fel az is tuti.
-
Truman
senior tag
Közben itt találtam, leírást. De hült helyét em látom ezen opciónak.
-
Truman
senior tag
A lényeget nem monta senki, mégpedig hogy hol kéne megjelnnie a bállításnak? Mert én nem találom sehol.
Pedig elvileg minden adott G-Sync -es monitor (AOC G2460PG), friss Windows telepítés 1903 -as verzióval. Legfrissebb Nvidia driver.Nállam az a gond, hogy mindíg önállósítja magát a G-Sync mód, hiába van kikpacsolva a driverben, minden gép indígánál bekapcsolja magát, pedig a driver kikpacsolt állapotot jelez. Csak az oldja meg, ha bekapcsolom, majd újból ki.
Idegesítő, mert én csak játékokban használom a G-Sync -et, így viszont minden video kinagyításánál vagy ha csak az egér megmozdul, villog egyet a kép.
Hátha megoldaná ez az opció ezt a gondot..
-
csiby222
aktív tag
Na jó ez most nagyon érdekes. Windows 10 Pro 1903 buildszáma 18362.145 az Nvidia Driver DCH és 430.97 hot fix WHQL aláírás meg van, a Dxdiag azt írja WDDM 2.6 és mégsem tudom bekapcsolni sem úgyhogy lehúztam minden megjelenítőt ami nem G-Synces és a G-Synces monitornak is letöröltem a driverét hátha az a probléma de mégsem jelenik meg a beállítás.
-
IgnisFatuus
aktív tag
Ez nem ártott, mert sajnos a Gsync-es monitor még mindig bevillog desktopon....nem is értem eddig mire vártak...
-
válasz
Lord Dragon #2 üzenetére
Ha látsz ilyen cikket szólj! Hiába állitom be a monitorom 70hz-ra.. a 3d vsyncel 60fps ...omg
-
csiby222
aktív tag
Érdekes, nekem nincs ilyen opcióm, lehet mert két másik megjelenítő is van rá dugva ami nem G-Sync-s és az nem tetszene neki? Na majd délután megnézem.
-
Victoryus94
őstag
válasz
Lord Dragon #2 üzenetére
Én is "rosszul" értelmeztem a címet. =D
-
Ó bazze... hát király, hogy most már van ilyen is (tényleg jó!)
A baj csak az, hogy a címet fél szemmel szelektív látással olvastam el.... Egyből brutális sebességgel kattintottam is és láttam neki elolvasni a cikket, aztán szomorúan konstatáltam, hogy NEM ... még mindig nem kínálnak gyári 1-2 kattintásos megoldást a windows frissítés teljes körű letiltására.
Pedig már úgy megörültem a cím láttán, hogy végre lesz valami egyszerű lehetőség, mint korábban a win7-ben. Mindegy legalább fél percre nagy volt az öröm ....
-
Solten
őstag
Je, tenyleg van ilyen opcio, koszi hogy felhivtatok ra a figyelmet. Bekapcsoltam, meglatjuk...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A Windows 10 May 2019-es frisstésében megjelent egy VRR opció, ami alapvetően problémakezelésre való.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 64/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/256 FHD IRIS Xe
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 dokkoló
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest