Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 (GA104)
- Házimozi belépő szinten
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ASUS notebook topic
- Dell notebook topic
- Milyen TV-t vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 - 5600X / 5800X / 5900X / 5950X "Zen 3" (AM4)
- Panasonic LCD és LED TV-k
Hozzászólok Aktív témák
-
Yeffy
veterán
Pofas kis darab, kar, h ezt is mire kapni lehet, kb tavasz lesz...
Big girls ride harder. || Kondi powaa'! ヅ
-
IgnisFatuus
aktív tag
Nekem gyanús, hogy itthon 1 év garis lesz így, ami eléggé karcsú, de ne legyen igazam....
Ryzen 9 5950x, Auros X570 Master, 32GB Patriot 4400MHz, 500GB Samsung 980 Pro M2, 2TB Intel M2, 2TB Adata SSD M2, 2TB Kingston SSD, Zotac 2080Ti AMP! Extreme, Xonar DX, Asus VG279QM, HyperX Cloud, Ozone Strike Pro, HP Pavilion 14
-
LLP-11Ker
lelkes újonc
Nagyok jól néz ki és kár,h az olcsóbb kategóriákban nem alkotnak hasonlóakat...
-
headhunter
addikt
válasz
IgnisFatuus #2 üzenetére
Ilyen áron szerintem minimum 3 év gar. [link]
-
myckey
addikt
XFX....
Van egy több éves XFX RX 480 GTR Black Edition kártyám, és a mai napig jól muzsikál, 2K ban is. ( mihez képest )
kopkop
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
imagine: dupla golyóscsapágyas ventillátor in 2020
mng.
-
Kansas
őstag
Csak nekem ugrik be erről a design-ról at RX5700XT Thicc II?
Ránézésre az se volt randa(már persze ha bejön az embernek ez a design), de a tesztek alapján az egyik legótvarabb hűtése és összeszerelési minősége volt...
Szóval majd a tesztek után elhiszem, ha tényleg jó...Nincs olyan MI, ami képes lenne szimulálni az emberi hülyeséget... ha valaha lesz, annak tuti az emberi hülyeség lesz az oka...
-
stewe2
tag
Kb. 10 éve nagyon erősen jelen van az életünkben az ipari formatervezés. Ennek eredményeképpen vágyunk egy ilyen karira, nem csak szükségünk van rá. Ez a tulajdonság minden esetben jelentősen ár, és értéknövelő. Autóknál, háztartási eszközöknél szintúgy. Nem tudom, jó ez így?
Nincs igazság... Csak erőviszonyok... Lehet nicket kellene váltanom: stewe71...
-
jerry311
veterán
Megvásárolható: sehol.
Ja, és bocs de már befejeztük a gyártását is.https://www.facebook.com/RailwayRelay/ - League of Legends: spambox
-
tibaimp
addikt
Eszméletlen milyen órajeleket visel el egy "sima" gyári tuninggal az új RDNA széria. Nem semmi, csak pislogok.
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
Feri7619
csendes tag
A stock verziót az AIB kártyáknál is el lehet tolni 2.55-2.6GHZ-re manuális oc-vel!
Ahhoz képest szinte semmi pluszt nem ad.
Ez a kártya, amit írnak.. 1100 dollár lesz, na de itt Európában ez Euro lesz + áfa+ vám+ kisker haszon!
Vagyis úgy 470-480 ft.ezer...
Nem épp olcsóság... a 6800XT is átlag 900-950Euro Németben 16%-os áfával, Itthon meg úgy 400ezer... Már ha van... -
-
zovifapp111
aktív tag
Thicc 3 - Se. Nitro design egyveleg. Ha a ram hűtést nem bagatelizálják el mint a thicc 2-ön, akár még jó is lehet....
Csak az AMD, minden más, csak utánzat!
-
Kopi31415
félisten
válasz
macilaci78 #17 üzenetére
6800, 6800XT, 3080, esetleg Titan?
Part to Part | Status:122% completed | Estimated time remaining:1193hr 2min 30sec ----- Converting Data | Status: 425% completed | Estimated time remaining: 1193hr46sec
-
yericho800
tag
thicc 3 kb csecsébb hátlappal.
letisztult fekete dizájn, szép. -
tibaimp
addikt
Az nv 3000-es sorozatához képest gondoltam (persze ez nem azt jelenti, hogy az nv szar), csak ez a 8nm Samu féle gyártástechnológia úgy tűnik nem a legjobb, vagy ennyire jól skálázódik az rdna2...
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
Kansas
őstag
Azért kérdeztem rá a %-ra, mert a frekvencia csak akkor mond bármit is, ha az architektúra azonos.
Két ennyire eltérő architektúra esetén teljesen lényegtelen a frekvencia-viszony.Nincs olyan MI, ami képes lenne szimulálni az emberi hülyeséget... ha valaha lesz, annak tuti az emberi hülyeség lesz az oka...
-
tibaimp
addikt
Az lehet, nem vitatom, csak fura, hogy eddig az nv dolgozott szép magas órajelekkel, most meg fordítva. Az én 2070-em is max boost, amit láttam tőle, 1950MHz volt Tomb Raider alatt és a gyári adat 1620MHz. Elég magasak az értékek itt, meglepő kicsit, de Feri7619 szerint a ~2600MHz is elérhető. Nem semmi.
-
Feri7619
csendes tag
Hát igen, szépen túllőhető frekivel saját hűtővel tényleg elérhető egyes esetben a 2600mhz-is, viszont azt se feledjük, hogy míg az Nvidia 3080 pl 4k-ban hozza ugyanazt az fpst- vagy többet 1950-2000mhz-en, persze előfordul, hogy kevesebbet, mint egy 6800XT 2350mhz-en... Szóval ahogy Kansas is mondta, mivel eltérő az architektúra, így a frekvencia önmagában nem sokat mond. Az összkép ami számít!
[ Szerkesztve ]
-
Gibo
senior tag
válasz
IgnisFatuus #2 üzenetére
Mikor én vettem anno az XFX R9 280X-emet, akkor élt a regisztrálással történő garancia hosszabbítás az XFX-nél, ez nem hiszem, hogy változott volna.
A Sapphire Pulse mellett szerintem a legszebb 6000-es RX.
A Thicc design-hoz képest változás, hogy a backplate nem fed teljesen, és elméletileg a végén is tolja ki a meleget. Egyébként van/lesz belőle 6800 és 6800XT is.[ Szerkesztve ]
Nokia 6101 -> Samsung J700 -> Samsung C5212 -> Samsung S8500 (Wave) -> Samsung S4 Mini -> Honor 7 -> ZUK Edge -> Vivo IQOO Pro
-
Hozzászólok Aktív témák
Hirdetés
ph A némi gyári tuningon átesett RX 6900 XT fémházas hűtése a látványosan visszafogott dizájn jegyében született.
- Netflix
- [Re:] KOMPLETT HARDVER CSOMAG (Monitor, Egér, Billentyűzet, Kamera, Egérpad, Füles)
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 (GA104)
- [Re:] Megindult az Android 11 a 2019-es Xperiákra
- [Re:] 1155 Alaplap eladó.
- Cyberpunk 2077
- PlayerUnknown's Battlegrounds
- Házimozi belépő szinten
- [Re:] ASUS GeForce GTX 1050 Ti OC 4GB GDDR5 128bit
- Xbox One
- További aktív témák...
- HP Spectre x360 13-aw0009nx - ÚJ 13,3" FullHD IPS felső kategóriás ultrabook - i7, 16GB, 2TB SSD
- 16GB 2666MHz DDR4 RAM Corsair Vengeance LPX Black CL16 (2x8GB)
- NOTEBOOK-ok jóÁRON 15" FULL/HD • tanulás • média • iroda • i7 • 16GB • SSD • HDD • akku • GeForce
- Kingston HyperX Predator (2x4Gb) DDR3 KIT 2600Mhz
- MSI GEFORCE GTX 1070 ARMOR 8G OC
Állásajánlatok
Cég: ICF Tech Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: T.A.Cs.
Város: Budapest