- Milyen processzort vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Extra D betűvel jöhet GeForce RTX 5090D utódja
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Apple MacBook
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Az AMD-vel tervezi a következő generációs Xboxokat a Microsoft
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
gekkoXT
senior tag
Youtube embed esetén, ha valakinek HTML5 lejátszó van aktiválva és a cikkbe való beágyazáskor nem definiálják a full screen opciót, akkor nem lesz látható a teljes képernyő gomb a felhasználói oldalon.
Erre figyelni kéne, mert a prohardver egyetlen cikkénél sem látszik emiatt a teljes képernyő mód a videóknál.
-
Xaels
félisten
válasz
NightBagoly #14 üzenetére
Van amire mai napig nem jöttem rá, hogy lehet előhozni, csak néha sikerül.
-
sixpak
nagyúr
válasz
NightBagoly #10 üzenetére
Én is azon tolom a legtöbbet...kiváló asztal.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
BomiBoogie #2 üzenetére
Pedig lehet, lásd magyarok miket összehoznak.
-
Xaels
félisten
válasz
NightBagoly #10 üzenetére
Csak amikor tartalékban ülök akkor van időm reggel 4-től délig és ilyenkor nem marad más csak a telefon, de a Zen Pinballal elég hamar telik az idő.
-
Xaels
félisten
válasz
NightBagoly #8 üzenetére
Legutóbb egy majdnem 2órás etapom volt az egyik pályán amivel a ranglista 33. helyéig jutottam.
A kezem totál be volt állva a végére. Elképzelni nem tudom, hogy bír valaki annak a 4szeresét összejátszani.
-
Xaels
félisten
Nekem vegyesen vannak. Darth Vader asztal kifejezetten tetszik, meg a Wolverine. De mindben van amit szeretek, változatosak és ötletesek.
Szerintem is az egyik legjobb játék mobilra. Könnyű a kezelés, sok a tartalom és egyáltalán nem érzem, hogy lehúzás lenne amit az asztalokért kérnek. Egyedüli dolgot amit az orruk alá lehetne dörgölni, hogy nem cross-platform és minden platformra külön meg kell venni.
-
Xaels
félisten
válasz
BomiBoogie #2 üzenetére
Pedig a Zen Pinball vagy PC-n Pinball FX néven illetett játék elég jó. Rengeteg asztal, Marvel és Star Wars témában. Remek grafika, jó zenék és hangok.
(#1) Mister_X: nem olyan veszélyes, kis gyakorlás után könnyű átlátni. A kis játékok hangulatosak és megtörik a monotonítást, már ha lehet ilyet mondani.
-
Mister_X
nagyúr
Én csak pislogok, sok labda, repkedő űrhajók, lövöldözés, bunyó van az asztalon. Simán elveszteném a koncentrációt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch OLED
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- PS5 Slim Disc 1TB 2026.10.08 GARANCIA
- Ps 5 Slim digital megkímélt 1 hónap jótállás
- Samsung Galaxy A16 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest