Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
fsb1000
nagyúr
"Szóval a te preferenciád a DX11, a physx és a tesztelláció "
Én ilyert sehol sem írtam. A kérdésedre röviden és pontosan válaszoltam. Azt vedd alapul.
Veled sem lehet normálisan beszélgetni, mert olyan állítást próbálsz nekem tulajdonítani amit én sosem írtam, csak Te képzeled.
Ez nem korrekt szerintem."nem veszed figyelembe hogy a túlhajtás további melegedéssel jár "
Minden kártya több hőt ad le ha at orajelét megemeljük, ez az érved sem lehet egyoldalű. -
fsb1000
nagyúr
"akkor meséld el te milyen preferenciák alapján döntesz "
1. Ne akadjon/dadogjon a kedvenc játékommal
2. Elegendően magas fps-t adjon a nekem megfelelő felbontásban és beállításokkal."fejtsd ki mi a problémád a sima vs. OC összehasonlítással"
Az hogy a másikat is lehet OC-zni.
Ha sommás véleményt akarunk alkotni, akkor egyenlő feltételek dukálnak... szerintemAz OC mindkét VGA-nál "olcsóbb", ahogy írod. Ebben sincs különbség, mindkettőt "ingyen" lehet OC-zni.
///
Lehet, hogy írok egy cikket 5870 vs GTX470 + 25%OC... szerintem népszerű lesz, ezer feletti kommenttel
-
fsb1000
nagyúr
"Persze hogy húzva volt, de nem ez a lényeg hanem a gazdaságosság"
Érdekes álláspont... amikor két kártya teljesítményét hasunlítjuk össze (akár egy tesztben) akkor miért nem számít, hogy csak az egyik volt húzva?
A másikat is lehetne....Nekem úgy tünik a PH!-n sok szempont a "nem lényeg" fiókba söprődik, ha valamit nagyon szeretnénk igaznak hinni.
DX11, PhysX, teszeláció... ezek már a fiókban vannak. Most melléjük került ez is.A melegedés-fohyasztás, a zaj és nem utolsó sorban a pénz is fontos szempont lehet sokaknál , ebben bizony rosszul áll a fermi.
De a TOP VGA-t vásárlók elvárásai között valószinűleg ennél van legalább 1 fontosabb szempont az pedig a kedvenc játékban nyújtott teljesítmény (akadásmentes és magas fps)
Fogadjuk el, hogy ha saját nézőpontból nem is tünik ésszerűnek ez az álláspont mégis létezik, és az ilyen potenciális vásárlókat célozza a GTX470/480.Nem kell ezeket az embereket hűlyézni.
Sem kisebbségi érzésből, sem vélt műszaki ismeret főlényből.
Ha a magunk válásztását bölcsnek itéljük, higgyük el hogy mások is pont igy gondolják az övékéről. -
fsb1000
nagyúr
1.
Én sehol sem írtam hogy melyik kártya a jobb. Ezt mindenki maga döntse el előképzettsége és elvárásai alapján.2.
Idézet: "Aki ennek ellenére nem az eszére hallgat az hülye"
Nem értem miért hülyézed le azokat, akik más preferenciák alapján döntenek mint Te.
Elég beszűkült világképre vall az ilyesmi.... a tolerancia teljes hiánya.Idézet: "Szerintem te pénzt kapsz ezért vagy nem tudom.."
buzuska... mindenki magáról rajzol meg egy jellemképet a hosszászólásaival3.
Ha műszaki szempontból találtál kifogásolni valót az írásaimban, akkor légyszíves jelőld meg melyik volt az, és megvitathatjuk.
...feltéve ha személykedés nélkül meg tudod ezt tenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Hét új család perli az OpenAI-t öngyilkosság miatt
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hét évig frissül az új iQOO
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- MacBook Pro 15 (2018) i7 2.6 GHz / 32 GB RAM / 512 GB SSD / Radeon Pro 560X 4 GB
- Unihertz Tank 3 Pro 8849 5G, 100 lumen / 120 Hz DLP projektor, óriási 23 800 mAh 16/512 GB
- IPAD PRO 12.9" 2. GEN 256GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAl, 27% ÁFÁS
- DJI MINI 4 PRO ÚJSZERŰ ( CARE GARANCIÁVAL ! ) Hibátlan Fullos szett ( C-0 minősítéssel )
- ASUS TUF GTX 1660 SUPER OC
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3842, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3884, 100% Akkumulátor
- HP Dell, Lenovo, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest