Hirdetés
- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
Új hozzászólás Aktív témák
-
_szantos_
csendes tag
válasz
jimessor666
üzenetére
Sztem a hitetlenkedést csak poénnak szánta. Mondjuk én sem nevettem.
De az, hogy egy tesztben (nem előzetesben) nincs in-game kép az nem járja. Youtube video meg ha 1080p, akkor is rendesen meg van tömörítve. Tessék a képek felét kicserélni.
-
Szpisti
addikt
válasz
jimessor666
üzenetére
Félreértesz, nem azt firtattam, hogy teszteltetek-e vagy se, (oda is írtam zárójelben) hanem általában engem (gondolom másokat is) egy játékban az érdekel, hogy "játszás" közben hogy néz ki a gém... Ilyen fotomódos képeket már kismilliót láttunk...
-
MaciG
addikt
Ez az egyetlen egy olyan játék ami miatt irigylem a ps tulajokat.

-
heihachi
addikt
Nincs 60 fps@1080p. Az 1080p nem 1920*1080 hanem "csak" 1280*1080 (ami még mindig nagyon szép eredmény, csak azért mégsem igazi full HD). Az fps számot tekintve néha a 30-hoz van közelebb a cucc, van pálya, ahol 8 autóval 50 felé nem megy, sokszor másodpercekig 40-el megy, meg még vsynces, meg még popupol is közben

A pályák sem kaptak igazán nagy figyelmet. Például a legfájóbb számomra az aszfalt és annak felgumizása, ami hát enyhén szólva is... khm... szar, illetve a nagyon látványosan egymás után ismétlődő textúrák.
-
proci985
MODERÁTOR
grafikai problémákhoz: az a képeken is látszik, hogy spóroltak a poligonszámmal (eléggé) pályáknál nagyon, kocsiknál valamennyire, cserébe a textrúrákat kiszépítették. gyenge a vidkari a ps3ban, a 60fps @ 1080p meg áldozatokkal jár. ugyanúgy, optializálás idő, valószínűleg emiatt kapott pár pálya nagyobb figyelmet.
szimuláció terén: Nordschleife van, Koenigsegg vagy Audi R8 biztos van, szóval direkte össze lehet vetni az NFS shifttel és a GTR Evolutionnal.

leírás alapján érezni, hogy miért ez a sorozat az egyik ps3mas húzónév.
-
jimessor666
aktív tag
"Legalább elhinnénk, hogy tényleg teszteltétek... (amúgy elhisszük, de a mégis a teljesség kedvéért...)"
Az összes kép,igaz fotó móddal készűlt,de Zandal kolléga készítette,saját maga,a saját PS3-án,a tesztverziós GT 5-ből. A teszt végén ott van,hogy a GameStop-tól kaptuk a játékot tesztelésre,ha gondolod akkor itt egy kép az épp általunk tesztelt játékokról, de adok egy telefonszámot (ha érdekel), hívd fel a boltot és kérdezd meg, nálunk van-e az említett tesztpéldány...
Néha hihetetlenek vagytok,komolyan...

Egyébként meg ott a videó is,amit szintén mi csináltunk,igaz,nem mi vettük fel,de a vágás saját...

-
kukif
csendes tag
"vezethetünk WV buszt a " ennek van valami köze a hasonló nevű volkswagen-hez (VW)?
-
kelzsoca
félisten
válasz
- = Zk = -
üzenetére
hát csak ez miatt az 1 gém miatt nem veszek PS3at.
Több olyan nagyszerű alkotás van, amiért megéri megvenni a ps3-at

-
Szpisti
addikt
Azért belekerülhetett volna a tesztbe egy-két ingame kép is, nem csak ezek a foto módos képek... Legalább elhinnénk, hogy tényleg teszteltétek... (amúgy elhisszük, de a mégis a teljesség kedvéért...)
-
katt777
félisten
Hol van a belső nézet?
Anélkül ezzel a játékkal sem töltök több időt, mint a hasonlókkal. -
válasz
nokia párti
üzenetére
Ez már nagyon rég benne van az autós játékoknál, pl. a Toca 3 race driver-ben is... Ott is félelmetes mesterséges inteligencia volt. Rongyá lanoztuk haverrel magunkat, de ha a gépet is bevontuk, hogy legyen kis izgalom, csak felb@sztuk az agyunkat.

Ugyan ezek voltak mit írtál, nem beszélve arról, hogy max gázzal mentél egyenesben, és a bot állva hagyott, meg 2 körönként pit-be jártunk, mert ránk húzták a kormányt stb...
Ennyit arról, ha gép ellen játszol... Jó vannak ilyen emberek is, de ha jókat fogsz ki, neten hatalmasakat lehet csatázni. -
Viti
csendes tag
Gratulálok, nagyon jó cikk.
Végre nem 1-2 órás jétk után kap az ember egy értéklelést.
Ahogy a cikkben is olvasható tökéletes program nem létezik.
Egy biztos ennek a gamenek olyan hangulata van, ami az embert nagyon magával ragadja.
Tudom miről beszélek ezért a gameért van ps3-am.
Mindenkinek csak ajánlani tudom, látszik hogy nem 1 éves fejlesztés. -
nokia párti
őstag
Nagyon jó a mesterséges intelligencia a játékban. Amikor versenyzek kb. olyan mintha észre se vennének, hogy én is ott vagyok és versenyzek, nem mennek odébb, vagy kilöknek.

-
wolruf
őstag
Még mindig a Forza 3-am imádom, de itt egy-két snitt kapcsán a videóban megindult a nyálelválasztásom

Bárki bármit mond (főleg én
) jó lett ez úgy nézem. -
Enton
addikt
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Jelen pillanatban még én sem akarok, de van egy tippen ha kipróbálom utána akarni fogok egyet.
Havernak már szóltam, ha megszerzi akkor szóljon aztán összepakolunk egy próbára PS3+G25+42' TV.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Aztán ha minden frankó elkezdek akarni egy ilyen valamit.
Most egy kicsit abban bízom ne akarjak, ne tetszen meg annyira. -
jimessor666
aktív tag
A "főleg ha nem prémium"-ba még beletartozhatnak egyes prémium kocsik,ezen ne vesszünk össze,ilyen a komment,ott érted félre,ahol akarod, én meg magyarázkodhatom,hogy nem így értettem..stb-stb.

Értem mit írsz,s igen,a külső hangok nekem se tetszenek,elég gépi és mű így,...

-
heihachi
addikt
válasz
jimessor666
üzenetére
Ez se nyert, mert ez éppen prémium autó
A fél pont levonás már az ütközések és gumi nyikorgás hangja miatt is jár. Meg egy egész pont levonás a külső nézetes autó hangokért, egészen másként szólnak (ami rendben is való), sokkal szarabbul. -
Sanyix
őstag
"korongon tömörítetlen (Linear PCM) 5.1 és 7.1 hangsávok kaptak helyet, így egy arra alkalmas hangrendszerrel döbbenetes hangvilágot kapunk."
köll bizony az a blúréj nagyon, hogy ilyen egetrengető faszságokkal töltsék ki a lemezt... kár hogy lossless tömörítéssel ugyanezt a "döbbenetes" hangvilágot lehetne kapni, de akkor má egy dvd-re is ráférne

-
Z_A_P
addikt
Ez mennyire szimulator? (mondjuk a LFS-hez hasonlitva?)
-
Enton
addikt
válasz
jimessor666
üzenetére
Elég ahhoz ezt is meghallgatni:
-
heihachi
addikt
válasz
jimessor666
üzenetére
Igen, hallottam, láttam, körbe is jártam. De nagy tehetség nem kell, hogy rákeressen az ember a Youtubeon. Egyébként tök mindegy, mert pont ugyan ilyen az egyel előző Impreza hangja is a játékban

-
capulet75
addikt
PS-hez külön van kormány vagy jó az pc-s is?
-
heihachi
addikt
Élethű autó hangok?
Akkor ez mi? Mert hogy nem Impreza hang, az tuti. -
G. Dealer
tag
Hát PS3 vs Logitech ForceFeedback valami fantasztikus

-
Nagyon jó teszt, teljesen egyetértek jó lett
-
A hang miért 9.5? mert nagyon tetszett neked (én nem próbáltam a játékot) de szerintem ha ennyire rendben van akkor adhatsz rá 10-et. ha meg van vele valami gond akkor meg érdemes lenne megemlíteni...
Amúgy nagyon jó teszt! Sajnos ki fog maradni ez a játék az életemből, így marad az élménybeszámolók olvasgatása...
Amúgy valszeg azért nem csiszoltak tovább 1-2 pályát mert már nagyon erős volt a nyomás hogy adják ki, és nem nagyon akarták tovább húzni.
-
Enton
addikt
Sajnos csak az elit kategóriás autók vannak így szépen (kívül-belül) megcsinálva.
Érdekes is hogy nem sok képet látni sehol ahol a hétköznapi autókról, suzukik vagy kis opelek vagy bármi más az 1000 verdából lenne mintsem Ferrari meg Merci meg Aston Martin stb.(#3) - = Zk = -:
X360? Ez kb semmmi másra nem jön ki. Ez only PS3 cím.
Sajnos. Mert így majd be kell szereznem egy ps3-at nemsokára.
-
sz_abika
addikt
válasz
hyperspace
üzenetére
+belső nézet+PS eye

-
madgie
titán
Szerencsére nem annyira kedvező árú még a PS3 slim ára, hogy kihajítsam érte a PC-t. Egyébként bajban lennék, annak idején nagyon bírtam az első két részt

-
hyperspace
őstag
szoval ha nekem van 3d led tv + szemuveg + egy ps3 slim akkor a gt5-ot tudom 3d-ben jatszani? huhuuu nagyon kiraly lesz

-
Sonja
nagyúr
válasz
- = Zk = -
üzenetére
"mivel PC-s vagyok, felódólés volt olvasni.."
Egy apró baki.

-
- = Zk = -
félisten
ugye eme gém nem jelenik meg X360-ra?
....köszönet a velős tesztért
...mivel PC-s vagyok, felüdülés volt olvasni...(Y)egy apró baki(?):
" persze mint bármely más játék esetében hűk maradunk ehhez az elvhez "
érzésem szerint hűek, nem?....4:pár másodperc csak

-
Angel1981
veterán
Szép is, jó is, de a "csoda" (amit több, mit 5 év után nem jogtalan elvárni) azért elmaradt... - legalább is részemről.
-
House M.D
tag
Elég szépen kidolgozták a versenygépeket

Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Forrmell.enn
- Steam topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- ASTRO A50 5th gen LIGHTSPEED WIRELESS HEADSET + BASE STATION fejhallgató
- Újszerű Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló +
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus H410M i5 10500 16GB DDR4 500GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG N-Base 500W
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó szerverek!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Életben nem hallottam még ilyenről..

Abba vannak in-game részek.
Anélkül ezzel a játékkal sem töltök több időt, mint a hasonlókkal.

) jó lett ez úgy nézem.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)