Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • haddent

  addikt

  Ez igen! :C Ilyen azért szerintem soha nem volt Radeonon (főleg, hogy reportokat kérnek a felhasználóktól, mert fingjuk nincs mi a baj). De jövő héten ha esetleg rájönnek (miután akár hardveresen is hazavágtak néhány vga -t), akkor majd jön az "ati drájver szar" megmozdulás :DD

 • haddent

  addikt

  A TDR az egy külön történet, rengeteg dologtól függ, alaplap, op.rendszer, terhelés, OC, vga bios, vga driver csak hogy néhányat említsek. Szerintem ez megeseik mindkét félnél, 90% -ban user error mert berakja az 1000 dolláros Titant egy 15 ezres gigyabájt alaplapba, vagy megveszi a 800 dolláros ref. vga butított gyengített ócsó 400 dolláros kiadását és társai. Ja és a legfontosabb, hogy NEM globális, csak néhány embernél jelentkezik. (Nyilván egy ilyen fórumon összegyűlnek az ilyen emberkék.)

  Ez most nagyon nem ilyen történet, hanem egy nevetséges, gyerekes hiba, és még csak ötletük sincs a megoldásra, hiszen reportokat kérnek. Szó nincs arról, hogy "jajj a sanyi véletlen feldobta a drivert hibásan, JADE ott a hiba a kódban, nesztek itt a javítás másnapra rá!". Szóval ne szépítsük a dolgokat, ez nem egy tipikus hiba, ez nem szabadna, hogy megtörténjen. Éppen most segítettem 2!! nvidia-s ismerősnek, mert szó szerint játszhatatlan volt nekik a Battlefield 3.

  De mielőtt jönne a "fúúúj ájemdéj fanboy!": tudom, Titan a no1, gtx780 a no2, verhetetlen jelenleg, nagyon jók, physx stb... Tudom, elismerem, szere(t)tem is, de ez most egy nevetséges melléfogás szvsz.

  [ Szerkesztve ]

 • haddent

  addikt

  Ha lenne fogalmuk hozzá, akkor 1 nap alatt kijavították volna, és nem kérnék a felhasználók segítségét, hogy "őőő izzéé... milyen kártyán milyen driver és biossal mit is csinál? :F "

 • haddent

  addikt

  Hát szerintem ilyen szintű globális (sokak által hardveres károkat is okozó!), sokáig tartó (nem 1day fix) játszhatatlan driver nem volt... Olyanra emlékszem, hogy egy játék kifagyott (Tomb Raider) pl. Tesselation-nel, de akkor azt ki lehetett kapcsolni, és játszani, és kb. 1 nap után jött az új béta driver...
  Firefox alatti TDR user error, ahogy írtad is túlhúzás vagy valami hasonló, mert nekem még soha nem volt (sőt semmilyen TDR sem, míg GTX670 -el volt) :B

  Egyékbént személyes tapasztalatból biztosíthatlak, hogy a mostani állapot nem túlhúzás miatt van az nVidia-nal, mert az utóbbi napokban kettő ismerősöm is (GT640 & GTX680) megküzdött vele, és egyikük sem OC -zott semennyit, ref. órajeleken tolják.

  [ Szerkesztve ]

 • haddent

  addikt

  Zero-core nálam hibátlanul működött egy ref. 7970 -nél, egy Asus 7970 -nél és két fajta 7950 -nél. Olvastam én is róla, de én akkor sem tudom ezt globális problémának elfogadni, mert érdekes módon sokaknak tök jól működik. A HDMI hanghoz nem tudok hozzászólni, nem próbáltam soha, lehetséges.
  Azért remélem azt te is belátod, hogy ezek luxus funkciók következményei. A zero core és a HDMI mindkettő olyan, hogy nem kötelező használni, és ki lehet váltani/kikapcsolni. Tehát egy kicsit szájat húzva simán használható tökéletesen, hibátlanul. Ezzel szemben az nvidia most úgy mutatott be a felhasználóinak, hogy globálisan mindenkinek, mindig, mindenhol hiba nagy terhelés alatt. Jó, persze, lehet nyugodtan ref. órajelek alá menni 200MHz -el aztán remélni, hogy nem fog behalni meg elfüstölni a kártya. ;]
  Szóval nyilván nem tökéletes egyik cég sem, de szerintem messze nem ugyanaz a kategória.

  [ Szerkesztve ]

Hozzászólok Aktív témák