Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • haddent

  addikt

  Hát szerintem ilyen szintű globális (sokak által hardveres károkat is okozó!), sokáig tartó (nem 1day fix) játszhatatlan driver nem volt... Olyanra emlékszem, hogy egy játék kifagyott (Tomb Raider) pl. Tesselation-nel, de akkor azt ki lehetett kapcsolni, és játszani, és kb. 1 nap után jött az új béta driver...
  Firefox alatti TDR user error, ahogy írtad is túlhúzás vagy valami hasonló, mert nekem még soha nem volt (sőt semmilyen TDR sem, míg GTX670 -el volt) :B

  Egyékbént személyes tapasztalatból biztosíthatlak, hogy a mostani állapot nem túlhúzás miatt van az nVidia-nal, mert az utóbbi napokban kettő ismerősöm is (GT640 & GTX680) megküzdött vele, és egyikük sem OC -zott semennyit, ref. órajeleken tolják.

  [ Szerkesztve ]

 • Abu85

  HÁZIGAZDA

  Voltak a fenét minden programban képi megjelenítési gondok. Pont azért van a hardveres védelem, hogy ez ne fordulhasson elő.
  A TDR-t a Firefox alatt az NV is külön kezeli, mert az nem ehhez gondhoz köthető. Tipikusan a Firefox gyorsítása van túlbonyolítva. Ugyanez az AMD-nél. Ez tisztán szoftveres gond minden cégnél.
  Azért keverem ide, mert amit látsz a hírben azt a szoftveres védelem lassú beavatkozása okozza. Gyorsulnak a rutinok, nő a terhelés és beavatkozás sebessége nem változik.

  (#138) Loha: Ez fontos pont, mert az, hogy sokaknak hibátlanul működik, azt jelenti, hogy nem a driver a gond, hanem a hardver, és ezzel a szoftveres vezérlés.
  A TR ma sem szereti az NV-t. Nem véletlen ajánlja a cég, hogy akinek instabil az vegye le az órajeleket. A driver oldaláról már rendben van a játék, de annyira extrém a VGA-ra kifejtett terhelése, hogy nem mindegyik kártya bírja el. Szintén az a gond, hogy lassan reagál a védelem.

  [ Szerkesztve ]

  A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

Hozzászólok Aktív témák