Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • Loha

  veterán

  Ezek pont képi megjelenítési gondok, bizonyos játékokban.
  Azért keverem ide, mert amit látsz a hírben azt a szoftveres védelem lassú beavatkozása okozza.
  Ez a védelem olyan lassú, hogy egyáltalán nem kapcsol be, és most nem fogok artifactos videókat keresni hardveres védelemmel ellátott AMD VGA-król...

  A TDR-t a Firefox alatt az NV is külön kezeli, mert az nem ehhez gondhoz köthető. Tipikusan a Firefox gyorsítása van túlbonyolítva. Ugyanez az AMD-nél. Ez tisztán szoftveres gond minden cégnél.
  Erre te válaszoltál: hogy sokaknak hibátlanul működik, azt jelenti, hogy nem a driver a gond, hanem a hardver...

  Nem véletlen ajánlja a cég, hogy akinek instabil az vegye le az órajeleket. Vegye le referenciára akinek gyári tuningos, és minden hibánál ez az első amit ajánlanak.

  Az, hogy egy driver hibát meglovagolva egyből kihasználod az alkalmat, hogy fényezd az AMD VGA-kat, nem vall elfogultságra... ;] Semmilyen közvetlen vagy közvetett bizonyíték nincs arra, hogy a hardveres vagy szoftveres védelemnek bármi köze lenne az egészhez, de azért csak kezeljük tényként... ;]

 • Zsébernardo

  őstag

  A Gigabyte HD 3870 OC kártyám a gyári 823/900 MHz-es órajelet nem birta. Driver nem válaszolt és ATI Umdag not responding hibával kilépett. Fekete volt a képernyő és a hang is befagyott, egy idő után Restart. A tápra gyanakodtam, de a cseredarab mellett is ilyen maradt. Az ATI Tray Tools programmal állítottam a GPU órajelén és 800 MHz-en volt jó. A következő driver verziók egyikével 810 MHz-et értem el stabilan.

Hozzászólok Aktív témák