Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • Abu85

  HÁZIGAZDA

  Az AMD-nél senki sem számolt be eddig arról, hogy tömegesen váltak instabillá a VGA-k egy driverváltás által. Az, hogy egy programmal történik valami nem visszavezethető a hardverre. Ha sok programban van a hiba, akkor már el kell gondolkodni azon, hogy valami általánosabb gond van.
  Igen, azért volt a TDR mert gyorsabb lett az órajelváltás, és a szoftveres védelem nem tudta időben megoldani a feladatát, ezért jöttek a WDDM összeomlások. Ez tökéletesen alátámasztja azt, amit írtam, a hardver visszajelzéseire egy szoftveres védelem nem reagál időben. De ez viszont a másik véglet, hogy az előre specifikált órajelváltási időtartamot miért kell változtatni egyáltalán ... azt még megértem, hogy gyorsabb lesz a driver a rutinokkal és most brutálisan maxra kell hajtani, ahogy jönnek az újabb játékok, de az energiagazdálkodást felesleges változtatni, mert az csak bajt hoz, és hozott is.
  Az szerintem teljesen világos, hogy ma egyedül az NVIDIA használ a termékeihez szoftveres védelmet. Minden másik cég 3-4 éve teljesen hardveresen működő megoldásokra váltott. Egyszerűen nem kérdés, hogy ma a szoftveres védelem nem elég jó.

  [ Szerkesztve ]

  A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

Hozzászólok Aktív témák