Hirdetés

2019. február 24., vasárnap

Hozzászólások

(#1) Game-over


Game-over
(senior tag)

Jól elkészített és alapos cikk lett :)

Lehet csak én nem találtam, de a kamerák árait még bele lehetne írni(összehasonlításképp).

Mondjuk én pont egy hete rendeltem egy Elite-et, de most már kételkedem benne, hogy jó döntés volt-e.(Mondjuk az mindenképpen mellette szól, hogy nálunk ismertebb márka, így eladni is könnyebb :DDD )

(#2) vadkörte válasza Game-over (#1) üzenetére


vadkörte
(PH! addikt)

Git2Pro pack Áfásan kb. 60E.

A Yi-n valóban érződik, hogy nem az a gyártó fő profilja. Nem használhatatlan, de megvannak a maga korlátai. (van Yi-n tudom mit beszélek) Ha most vennék akciókamerát, és nem az lenne a lényeg, hogy kevés pénzből jót hozzak ki, lehetséges, hogy nem a Yi-t venném.

Üdv. V. Körte

(#3) bb0t válasza Game-over (#1) üzenetére


bb0t
(Topikgazda)

:R
Vadkörte jól írta, itthon 60-ért lehet megkapni. :K
Az Elite, széles skálán mozog, 53 körül van szerintem a legtöbb megbízható helyen.
Gondolkoztam, hogy írjak-e bele árat de a későbbekben az valószínűleg már nem lenne aktuális mert folyamatosan változik, úgyhogy ez kimaradt. :B

Talán azoknak való leginkább a hatalom, akik nem vágynak rá. Azoknak, akiket (...) a sors állít az élre, akik szükségből öltik fel a palástot, s aztán maguk is meglepődnek rajta, mennyire jól illik a vállukra.

(#4) kcsa válasza bb0t (#3) üzenetére


kcsa
(PH! kedvence)

És itthon hol / ki forgalmazza? Mert ugye a kínai árra még rájön némi költség... :)

(#5) Csavarnyuzo válasza kcsa (#4) üzenetére


Csavarnyuzo
(őstag)

Link.

A pirosat kell elvágni.

(#10) #79335424


#79335424
(törölt tag)

Köszönöm a tesztet! Élmény volt olvasni, tényleg kedvet csinált hozzá. Van valakinek tapasztalata Androidos videószerkesztőkkel? Elboldogulok az Adobe Premiere -rel is, de jó lenne, ha a "nagyolást" helyben meg lehetne csinálni, hogy gazdaságosan ki lehessen használni a tárhelyet. Vagy, maga a kamera is ad erre lehetőséget? Leginkább a 720p, 60, vagy 120fps -t preferálnám és ezt szerkeszteném.

[ Szerkesztve ]

(#11) maj-viktor


maj-viktor
(őstag)

Tényleg jó kis írás lett!

Ár/érték arányban sem tűnik rossznak... nem egy olcsóbb Xiaomi vagy SJCAM, de nem is egy GoPro árszint, de minőségben jobbnak tűnik, mint SJCAM-Xiaomi.

Kérdés, hogy mondjuk a 30E VS 60E VS 120E (SJCAM-Xiaomi VS GitUp VS GoPro) megéri-e a pénzét mert valahogy inkább 2szintet látok én.. aki olcsón jót akar SJCAM - Xiaomi és akit nem érdekel a pénz, csak a leglegminőségibb legyen, így GoPro, valahogy nemlátok igényt ilyen "középfelső szintre", mert aki már kicsit magasabb minőségben gondolkozik, inkább GoPro-t akar - vesz!

JunkieeeBoy.blog.hu - bit.ly/EBAYkezdoknek & bit.ly/ALIEXPRESSkezdoknek http://bit.ly/RendelesKulfoldrolAFAVAMterhek_1resz & bit.ly/banggoodkupon2018 FaceBook.com/SJ4000HUN & FaceBook.com/DronHUN & FB.com/MadeInCsajna

(#13) #79335424


#79335424
(törölt tag)

Eltűnt a 12. hsz. :F
A stílusa valóban nem volt "szalonképes", de alapjában tartalmazott olyan infót, amit sztem jó lenne nyilvánosságra hozni ahhoz, hogy a helyén tudjuk kezelni a tesztet.
Teljesen kívülállóként kérdezem, hogy a teszt írójának van -e köze a termék hazai forgalmazásához, illetve fűződik -e valamilyen érdeke hozzá?

(#14) kcsa válasza #79335424 (#13) üzenetére


kcsa
(PH! kedvence)

Némi internetes keresés megadja a választ. Fűződik. Ez még nem akkora gond, csak helyén kell kezelni a bemutatót.

(#15) bb0t válasza #79335424 (#13) üzenetére


bb0t
(Topikgazda)

Örülök, hogy rákérdeztél erre, mert mire válaszoltam volna eltűnt a hozzászólás. Ez lett volna a válaszom:

Ha végignézed a korábbi cikkeimet láthatod, hogy mind pontos, és precíz. Soha nem állítok valótlant, mint ahogy az SJ5000 fóruman sem tettem.

Az ottani hozzászólásaim nem szidalmak hanem, informatívak és hasznosak azok számára akiknek ugyancsak problémájuk van a kamerával. Elhiszem, hogy ez a te nézőpontodból kellemetlen, de a ti tevékenységetek jár folyamatos moderációval, nem pedig az enyém. :U

"Teljesen kívülállóként kérdezem, hogy a teszt írójának van -e köze a termék hazai forgalmazásához, illetve fűződik -e valamilyen érdeke hozzá?" - a tesztben szereplő Elite a saját tulajdonom a Git2 a forgalmazótól van. Az anyagaimat felhasználhatja, mint látható a videók a hivatalos GitUp Youtube csatornáról vannak belinkelve.

Akit érdekel annak érdemes beleolvasni az SJ5000 topikba. Az előbbi hozzászólás írójának kereskedelmi érdeke fűződik az SJCAM-hoz, és a kérdéses topikban népszerűsítette azt. Ő és egy társa igyekeznek hónapok óta véka alá rejteni az Elite hibáit. Eddig kétszer kaptak moderációt.

kcsa:
Ez így igaz, ez nem egy hivatalos teszt oldal elemzése. Az én, tényekre alapuló szubjektív megítélésemet tükrözi a cikk.

:R

[ Szerkesztve ]

Talán azoknak való leginkább a hatalom, akik nem vágynak rá. Azoknak, akiket (...) a sors állít az élre, akik szükségből öltik fel a palástot, s aztán maguk is meglepődnek rajta, mennyire jól illik a vállukra.

(#16) #79335424 válasza bb0t (#15) üzenetére


#79335424
(törölt tag)

Köszönöm a választ!

kcsa:
Nem lennék rest körülnézni, de a jelenlegi körülményeim nem teszik lehetővé. Egy kamion fülkéjében vagyok külföldön, egy Androidos telóval és korlátozott mobilnettel.

Más:
Ami a webshopot illeti, a készítője biztosan nem fogott még a kezében Androidos telót. Először Firefox -szal próbálkoztam, de reménytelen volt. Szerencsére Dolphin -nal, valahol a kijelző közepén megtaláltam az "X" -et, amitől eltűnt az aktuális reklám és így meg tudtam nézni mást is az oldalon. Na, de ennek nagyon nem így kéne lennie. A menü és a másik gomb is teljesen használhatatlan. Ha kell, tudok csinálni screenshotokat az oldal megjelenéséről.

(#17) kcsa válasza #79335424 (#16) üzenetére


kcsa
(PH! kedvence)

Ja olvastam hogy tönkrement a géped. Szar ez ilyenkor :/

(#18) Attila444 válasza bb0t (#15) üzenetére


Attila444
(fanatikus tag)

Az apró hibák felnagyítása, folyamatos kihangsúlyozása és lavina indítása is elég pontos és precíz volt. Ez is része volt a szép lassan felépített reklámkampányodnak, ami most derült csak ki, ezzel a cikkel.

Az SJ5000 topikban nekem egyetlen hozzászólásom sem moderálták és nem reklámoztam semmit, de ha már szóbahoztad a moderációt, akkor remélem, hogy átnézik a te hozzászólásaid ezek alapján...

Úgy látszik ez a módszered, más bemocskolásával mented magad, ezt a kamerával eljátszottad, de velem ne akard már...Az tény, hogy forgalmazok SJCAM-et, Xiaomit és más márkák is felkerülnek a listára, akik jó minőségű kamerát gyártanak, tehát nem célom egyetlen márka népszerűsítése, veled ellentétben.

Leírtad a lényeget, ez a te SZUBJEKTÍV teszted, amit teljesen mindegy mi alapján csináltál, nem tekinthető hitelesnek. Ez egy Gitup reklámcikk és ennek fényében a videóidnak sem lehet hinni, bármit módosíthattál rajtuk, hogy manipuláld az eredményt.
Most nyilván le fogod írni, hogy ez nem így van, lehet tényleg nem, de innentől kezdve ez senkit nem érdekel és a hozzászólásaid így már nem sokat érnek, ahogy sajnos a cikk sem.

Legalább kiderült és mindenki tisztán lát végre :K

(#19) bb0t válasza Attila444 (#18) üzenetére


bb0t
(Topikgazda)

:R

Talán azoknak való leginkább a hatalom, akik nem vágynak rá. Azoknak, akiket (...) a sors állít az élre, akik szükségből öltik fel a palástot, s aztán maguk is meglepődnek rajta, mennyire jól illik a vállukra.

(#20) #79335424 válasza kcsa (#17) üzenetére


#79335424
(törölt tag)

Attól függ, hogy mit nevezünk "gépnek". Évek óta nem használok PC -t. Asztali környezetben is ARM Androidot használok, különböző miniPC -ken (alkalmazkodás a mobil életmódhoz). Tegnap egy ilyet ejtettem el, ezért van most csak teló. De, az Android miniPC tulképp egérre optimalizált tablet nézetet ad ki TV -re, monitorra. Nem hiszem, hogy ez a weboldal másképp jelenne meg rajta, mint a telómon. Ott is Android Firefoxot és Dolphin -t használok.

(#21) sityupityu válasza maj-viktor (#11) üzenetére


sityupityu
(PH! addikt)

Tök egyet értek azzal amit írtál, ezzel két szintű vásárló réteggel.
Nekem is van SJ-m, ami egyébként az árához képest teljesen rendben is van.
Viszont a jövőbeni motoros videóim minőségjavítása miatt heteken belül beruházok egy gopro-ra. Ha már váltok akkor azt lehessen is "érezni". Persze nem válok meg az SJ-től sem, sőt lehet, hogy lesz még egy pluszba.

--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--

(#22) hitvanyalak


hitvanyalak
(senior tag)

Mintha egy hosszú promóciós leírást olvastam volna. De legalább igényesen!:-)

Vagyok hang aminek hullámai nincsenek, másnak érthetetlenül sistereg, vagy hallhatatlan nem érint meg semmit a szívben, vagy az agyban és mégis vannak mérők, miket dallamai meglendítenek.

(#23) bb0t válasza maj-viktor (#11) üzenetére


bb0t
(Topikgazda)

Köszi. :R

A tesztbe GoPro-t nem volt lehetőségem belevenni, de nem feltétlen kap az ember sokkal jobb minőséget dupla annyiért. A linkelt videóban egy GoPro 4 Git2 összehasonlítás van, az első felében kerékpár 3:13-tól pedig futás teszt. Szerintem a GYRO, a 60fps miatt van létjogosultsága ennek a kategóriának mert az olcsóbb 30k-s készülékekben nincs stabilizátor.

[ Szerkesztve ]

Talán azoknak való leginkább a hatalom, akik nem vágynak rá. Azoknak, akiket (...) a sors állít az élre, akik szükségből öltik fel a palástot, s aztán maguk is meglepődnek rajta, mennyire jól illik a vállukra.

(#24) #79335424 válasza bb0t (#23) üzenetére


#79335424
(törölt tag)

Nem nagy ügy ez, ha mindkét webshop hazai. Majd én, a vásárló eldöntöm, hogy számomra melyik kamera a jobb. Amelyik bejön, azt megtartom, a többit meg 14 napon belül visszaküldöm és ennyi. Aki kamuzott, az a hajára kenheti a kameráját.

[ Szerkesztve ]

(#25) maj-viktor válasza Attila444 (#18) üzenetére


maj-viktor
(őstag)

Igen ezt így ennyire nem akartam írni... mert látszik... hogy elég erős reklámposzt EGYETLEN EGY ADOTT MÁRKÁRA és tényleg érezni hogy felvan nagyítva más márkák hibái... biztos a GitUp-nak is vannak hibái... egy GoPro-nak is vannak, szal nincs totál tökéletes termék!

Amúgy maga a termék OK! Az összehasonlításban én is érzek kissé túlzó GitUp felé irányítást... (én mostanában nem voltam képben sportkam ugyileg, hogy épp ki-mit árul - forgalmaz, stb., de így már értem "más problémáját", meg milyen moderáció - előzmény volt "állítólag" SJ5000 topikban)

Én pont ezért szeretek több embertől / több forrásból / több tesztet olvasni... ahogy pl. anno Attila is készített "úgymond" összehasonlító teszetet, pl. SJCAM - Xiaomi - SONY AS20-al aszsem
De az mondhatni "márkafüggetlen volt" és bár tudtommal ő is árulja mindegyik kamot, de mégis reálisabban lett leírva az általam is tapasztalt pozitívum - negatívumok... mivel nem egy adott márka felé húz, hanem reálisan leírva - mutatva adott típus pozitívuma - negatívuma...
(valszeg lesz időm beszerzek én is GitUp-ot, így SJ-kkel, Xiaomival hasonlítva videók jutnak talán SJ4000HUN face-re, szal +egy "más forrás tesztre")

De amúgy maga a poszt jó és "összeszedett lett azért", ha a fenti "problémát" nem vesszük figyelembe, így ezt értékelem! :)

Ám nincs is baj a "reklámposzttal", ha 1. nincs felnagyítva annyira a konkurencia terméke 2. a végén jelezve van, hogy "xxx forgalmazótól kaptuk, stb.", úgy legalább helyébben lehet kezelni...

[ Szerkesztve ]

JunkieeeBoy.blog.hu - bit.ly/EBAYkezdoknek & bit.ly/ALIEXPRESSkezdoknek http://bit.ly/RendelesKulfoldrolAFAVAMterhek_1resz & bit.ly/banggoodkupon2018 FaceBook.com/SJ4000HUN & FaceBook.com/DronHUN & FB.com/MadeInCsajna

(#26) bb0t válasza maj-viktor (#25) üzenetére


bb0t
(Topikgazda)

Ha odaírom a végére kitől van akkor is az lenne, hogy ez egy reklámposzt. Azt hiszem nem is egyezik a Logout alapelveivel ennek megjelölése.

Eredetileg lett volna egy bemutató és egy teszt de végül úgy döntöttem, hogy mélyebben bemutatom a Git2-t és néhány összehasonlítást beleteszek az Elite-tel. Ezt inkább referenciának szántam, nem mindenre kiterjedő összehasonlító tesztnek.

Nekem az volt a célom ezzel az írással, hogy én mutathassam be először szélesebb körben Logout-on a márkát, aztán ki-ki eldönti, hogy mit gondol róla, az már nem az én dolgom. :)

Külföldi fórumokon, és youtube-on bőséges anyag áll rendelkezésre az értékeléshez.

Én is betettem számos felvételt a cikkbe, melynek egy részében egyszerre forgattam az 5000x-el automata beállításokkal közös tengelyre mountolva, máskor pedig a Git2-vel önállóan is. Érdekelne az olvasók részletesebb véleménye is a felvett anyagokról.

Talán azoknak való leginkább a hatalom, akik nem vágynak rá. Azoknak, akiket (...) a sors állít az élre, akik szükségből öltik fel a palástot, s aztán maguk is meglepődnek rajta, mennyire jól illik a vállukra.

(#27) Game-over válasza bb0t (#26) üzenetére


Game-over
(senior tag)

Ha már felvett anyag:
Én egy kicsit túlzásnak tartom, hogy a GYRO tesznél ennyire leszerepelne az SJ5000. Itt [link] egy négyes összehasonlító videó, itt annyira nem különbözik a többitől (csak kicsivel gyengébb)

Más: nekem a gyro-s videó jobban tetszett volna, ha nem felezed a képet, hanem ugyanazt mutatod mindkét kamerával, mint itt: [link]

(#28) bb0t válasza Game-over (#27) üzenetére


bb0t
(Topikgazda)

Az Elite GYRO-ja bugos, elvileg hamarosan jön az 1.3 firmware amiben javítják. Ez a rövid videó 1 napja került fel. Ezt írta a srác a videója alá: They've fixed the gyro in an upcoming firmware. This is huge! The camera is suddenly quite a bit more valuable to me now. Nála van az 1.3 és szerinte most fogják kijavítani.
Nekem a 4 felé osztott kicsi képeken nehéz megállapítani, hogy milyen, főleg, hogy elég lassan halad a tesztelő, de ez a cím szerint nem az Elite hanem a sima X. Annak nem ismerem a szoftverét.

Ahhoz, hogy egymás mellett mutassam GYRO-val és GYRO nélkül ahhoz összesen 4 kamera kellett volna annyi nem állt rendelkezésemre. :B

[ Szerkesztve ]

Talán azoknak való leginkább a hatalom, akik nem vágynak rá. Azoknak, akiket (...) a sors állít az élre, akik szükségből öltik fel a palástot, s aztán maguk is meglepődnek rajta, mennyire jól illik a vállukra.

(#29) sityupityu


sityupityu
(PH! addikt)

Én nem tudom, hogy miért van ennyire oda mindenki a GYRO-ért. Persze, értem én, hogy mire hivatott és jó is néha ha van, de szerintem pont az ilyen felvételeknél nem szerencsés ha be van kapcsolva. Ha olyan videót teszek közzé, vagy mutatok meg másnak amin gyalogolok, akkor az hasson is úgy. És ne pedig olyan legyen minta sínen tolták volna a kamerát. Ha pl egy sziklás, kemény terepen haladva készítek felvételt, hogy nézne már ki, hogy szinte alig van "mozgása" a képnek? Szerintem teljesen elvesztené a felvétel a hitelességét!

--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--

(#30) xedos válasza sityupityu (#29) üzenetére


xedos
(PH! kedvence)

Aha... aki meg nézi a felvételt, egy perc után kimegy hányni?

4 tabla Tibi csokiért vihető OSX kompatibilis DLINK USB WIFI (DWA-140)

(#31) vadkörte válasza xedos (#30) üzenetére


vadkörte
(PH! addikt)

LINK és senki sem fogy hányni. :)

Üdv. V. Körte

(#32) xedos válasza vadkörte (#31) üzenetére


xedos
(PH! kedvence)

Jópofa!

4 tabla Tibi csokiért vihető OSX kompatibilis DLINK USB WIFI (DWA-140)

(#33) Büszke


Büszke
(kvázi-tag)

Sziasztok.
Ha az itthoni árfekvéseket nézzük akkor egy kategória a szintén újdonság Sony HDR AS50-el
Jó lenne egy összehasonlító teszt.

És vajon ezt a GitUP-ot mennyire hamisítják már?
Mert az itthoni 60ezer helyett Kínában 33-ért is látni.
Azért az még jobb ár/érték arány.

Honda VFR800 Vtec Annyi a világ, amennyit látsz belőle!

(#34) sityupityu válasza xedos (#30) üzenetére


sityupityu
(PH! addikt)

Ez egy hülyeség...... :N

--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--

(#35) Crytec210 válasza sityupityu (#29) üzenetére


Crytec210
(PH! kedvence)

Szerintem nem probaltal meg siman menni biciklivel pl kormanyra rogzitett kameraval, kb hasznalhatatlan a razkodas miatt :D

Everybody lies.

(#36) vadkörte válasza Crytec210 (#35) üzenetére


vadkörte
(PH! addikt)

Attól függ hol mész vele. Ha a susnyákosban zúzol, természetes, hogy rázkódni fog, ha sima aszfalton, akkor kizárt.
Kormányra rögzített Yi-t használok a bringán és csak akkor rázkódott, amikor murván/erdőben mentem. Esetleg, ha nagyon tré volt az aszfalt. Sima mezei aszfaltúton nem rázkódott semmit.

Üdv. V. Körte

(#37) kcsa válasza vadkörte (#36) üzenetére


kcsa
(PH! kedvence)

Én nem tudom te hol laksz, és milyen aszfalt van, de nálunk távolról sem ilyen sima :D

(#38) sityupityu válasza Crytec210 (#35) üzenetére


sityupityu
(PH! addikt)

Biciklin rossz úton valóban előfordulhat, de pl motoron semmi szükségem nincs ilyesmire. Még ha a tankon van a kamera akkor sem. ;)

--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--

(#39) vadkörte válasza kcsa (#37) üzenetére


vadkörte
(PH! addikt)

Sötét Somogy székes fővárosában Kaposváron... Itt sem asztalsimaságúak az utak, nyomvályú, aknafedél, tankcsapda akad bőven. :DD

Városon belül
Kerékpárúton

Üdv. V. Körte

(#40) #79335424


#79335424
(törölt tag)

Utólag, videószerkesztővel is lehet "segíteni" a rázkódáson, némi felbontás -beáldozással.

(#41) maj-viktor válasza Büszke (#33) üzenetére


maj-viktor
(őstag)

Banggood kupon-nal 100$ alatt van GitUp2 szal... (kupon van face-s oldalon - pl. aláírásomban)

Ez nettó ár... mivel EU-n kívüli!
Azaz erre még jön +ÁFA-vámkezelés, stb., szal +27% ÁFA és 2E vámkezelés "törvényesen"

Szal 100-120$ (280Ft-os $-al) nettó 28-34E, lesz bruttó 38-45E Ft szal ez belföldön nagyon max jelenleg 50E-s ár reális érte... persze ha nagytételben, stb. akkor simán kihozható bruttó 40E-ért!

[ Szerkesztve ]

JunkieeeBoy.blog.hu - bit.ly/EBAYkezdoknek & bit.ly/ALIEXPRESSkezdoknek http://bit.ly/RendelesKulfoldrolAFAVAMterhek_1resz & bit.ly/banggoodkupon2018 FaceBook.com/SJ4000HUN & FaceBook.com/DronHUN & FB.com/MadeInCsajna

(#42) TaaT válasza vadkörte (#39) üzenetére


TaaT
(PH! kedvence)

Megkérdezhetem milyen kormányra szerelhető tartót használtál a felvételekhez? :)

(#43) laclac88


laclac88
(újonc)

Nekem is ilyen kamerám van, és mindenféle utómunka nélkül ilyen a képek és a videók minősége (gyro nélkül) nálam is.

Ami az egy hónap használat alatt feltűnt:
a gyro egyáltalán nem akkora csodafegyver mint az az összehasonlító videóban kinéz. Gyakorlatban kb. semmit se ért (sima felületű aszfalton kerékpározva sem), csak gyorsabban merült az akksi.

720p30fps beállítással a videó ugrál (mintha visszatekernél egy-egy másodpercekre, élvezhetetlen).

A VGA240fps mód, 8x lassítás olyan mintha képkockát kettőzne, mert akadozik. (720p120fps viszont jó, 4x-es lassítással is).

Akku időben pedig a 90 percet sikerült eddig elérnem videózással (1080p30 fps), 1 perc után elsötétedő LCD-vel, kikapcsolt wifivel. A korábbi FW-ekben ezt viszont úgy sikerült elérni, hogy előtte 60 perc körül kikapcsolt, majd újraindítva 10-15 percekre még vissza lehetett kapcsolni.

Fotózásra, hyperlapse videókhoz viszont tökéletes. :)

(#44) Game-over válasza sityupityu (#29) üzenetére


Game-over
(senior tag)

Elárulom mire jó a GYRO:

Olyan drónra felszerelni, ahol nincs stabilizátor (gimbal), ott csak a kamera tudja csökkenteni a rázkódást (főleg). Nekem is azért kellett SJ5000x, mert ebben van GYRO meg AV kimenet, így lehet élőben nézni a képet.

(#45) vadkörte válasza TaaT (#42) üzenetére


vadkörte
(PH! addikt)

Egy Kitvision Splash kormány tartóját kértem kölcsön egy ismerősömtől.

Üdv. V. Körte

(#46) sityupityu válasza Game-over (#44) üzenetére


sityupityu
(PH! addikt)

Én nem azt mondtam, hogy nem jó semmire. Azt mondtam, hogy én nem használnám minden esetben mint ahogyan sokan azt teszik.

--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--

(#47) TaaT válasza vadkörte (#45) üzenetére


TaaT
(PH! kedvence)

Egy ilyet? [link]

(#48) vadkörte válasza TaaT (#47) üzenetére


vadkörte
(PH! addikt)

:K Igen

Üdv. V. Körte

(#49) TaaT válasza vadkörte (#48) üzenetére


TaaT
(PH! kedvence)

Alakítottál rajta valamit vagy csak fel dobtad rá az átalakítót és uccu neki? :)

(#50) vadkörte válasza TaaT (#49) üzenetére


vadkörte
(PH! addikt)

Kicseréltem az alsó, kamera oldali rögzítőcsavart a sajátomra, mert a tartó csavarja nagyon hosszú volt.

Üdv. V. Körte

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.