Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fiery
veterán
A PR katasztrofa akkor alakulna ki, ha az Intel arrol kezdene beszelni, hogy az x86 nem (eleg) jo, es helyette hasznalj valami mast. Nem, ilyen nem fordulhat elo. Az Intel az x86-rol szol, akarcsak a Microsoft a Windowsrol. A Microsoft sem fogja sosem azt mondani, hogy a Windows sz*r, hasznalj helyette mast. Az megint mas kerdes, ha csinalnak egy szuboptimalis (oke, mondjuk ki, sz*r) termeket egy adott koncepciora, majd tobb generacion at foldozgatjak, mig vegul osszeall, es hasznalhato lesz. De me'g ebben az esetben sem lehet azt mondani, hogy hasznalj mast, es nem lehet hatraarcot csinalni. Jo pelda erre a Xeon Phi is, de pl. a Windows is. A Windows Vistanal felresiklott az Microsoft, de nem adta fel, es a Windows 7-re osszerakta a dolgokat, ami megint jo lett. A Windows 8 is felrecsuszott, jott a korrekcio a Windows 8.1-gyel, de me'g mindig nem lett (eleg) jo. Vegul a Windows 10-zel kerulnek a helyere a dolgok (remelhetoleg), _de_ ez nem jelenti azt, hogy a Windows 8.x alapjan elore el lehetne konyvelni f*snak a Windows 10-et. Szerintem varjuk meg mindkettot (KNL, Windows 10), mielott az elozo generacios benazasok okan elore eltemetjuk oket.
"Az Intelnek azt kell megértetnie a programozókkal, hogy amit eddig tapasztaltak a FirePro vagy a Tesla rendszerekről az a Phi esetében nem teljesen igaz."
Mintha el sem olvasnad, amit irok
Direkt leirtam, hogy _semmi_ de semmi bizonyitek arra, hogy a KNL-en fejlesztok mas GPGPU platformokrol erkeznek. Es ha x86-rol erkeznek, akkor mi van? Akkor ki a francot erdekel, hogy mi van a Teslaval? Amugy meg, ennyi erovel en ha x86-on programozok mondjuk Pascalban, akkor elore lelkileg fel kellene keszitenie a Google-nak engem arra, hogy milyen megrazkodtatas lesz az androidos fejlesztes Javaban? Hol nem sz*rja ezt le a Google? Ha programozo vagyok, es nem vagyok teljesen bena, akkor meg fogom tudni tanulni az Android+Javat is, nem kell a kis kezemet fogni. Ne nezd mar teljesen gyamoltalan f*sznak a programozokat
Van biztos olyan is, de en szemely szerint nem ismerek olyat, aki ne lenne kepes valamilyen szinten x86 SIMD vagy OpenCL/CUDA programozasra, vagy epp a ketto kozott valtani, ha ugy hozza a sors."Majd megoldja a hardver?"
Ha OpenCL stack lesz a KNL-re (marpedig lesz), akkor igen, a hardver megoldja, ha azt szeretned.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i9-13900K + ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO + Opcionálisan G.SKILL 32GB CL34 6800 és hűtő
- Intel i5-9600KF 6-Core 3.7GHz LGA1151
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i7-8700 6-Core 3.2GHz LGA1151 Processzor!
- Intel Core Ultra 7 265 20-Core (30M Cache, up to 5.30 GHz) LGA1851 OEM Processzor!
- Gamer szék ASUS ROG Destrier Ergo SL400
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3921, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Direkt leirtam, hogy _semmi_ de semmi bizonyitek arra, hogy a KNL-en fejlesztok mas GPGPU platformokrol erkeznek. Es ha x86-rol erkeznek, akkor mi van? Akkor ki a francot erdekel, hogy mi van a Teslaval? Amugy meg, ennyi erovel en ha x86-on programozok mondjuk Pascalban, akkor elore lelkileg fel kellene keszitenie a Google-nak engem arra, hogy milyen megrazkodtatas lesz az androidos fejlesztes Javaban? Hol nem sz*rja ezt le a Google? Ha programozo vagyok, es nem vagyok teljesen bena, akkor meg fogom tudni tanulni az Android+Javat is, nem kell a kis kezemet fogni. Ne nezd mar teljesen gyamoltalan f*sznak a programozokat