Hirdetés
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hobby elektronika
- Bluetooth hangszórók
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung LCD és LED TV-k
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
A mikrofon és a hallgató része is levágja az alsó - beszélgetés közben amúgy is zavaró - tartományt, a fúl párna nagyon jól szigeteli a külső zajokat, és nagyon kényelmes órákon át viselni.
Mi van ha benéztétek, és ez nem egy kevéssé sikerült gamer/zenehallgatós füles, hanem egy jól sikerült irodai/otthon-dolgozós füles annak, aki egésznap beszél/hallgatja a másikat viszonylag zajos környezetben. Pl.: helpdesk, back office.?!
-
-
Hát ez nem az a fajta amiután nem kell majd másik...
Én példám: egy 40 éves fejhallgatóm van. 30 éve van meg. Nem elírás negyven éves. A gyári 3m-es kábelével ami 40 év alatt sem tört meg. Pedig cserélhető de nem volt rá szükség... Nem csiricsáré, nem világít! Csak zenél... mást nem tud.
Sennheiser HD420. Szóval nekem azóta sem kellett másik. Persze egy mai fejhallgató erősítő nem tud mit kezdeni vele mert az impedanciája 600 Ohm! De ez már egy másik törrténet... -
Szeleya
tag
Ha az rgb re ellocsolt forintokat a lényegi részekre költötték volna, annak értelme is lenne.
Az hogy pl egy Corsair Virtuosoban van rgb, az magyarázhatò azzal, hogy maga a füles minden téren jò, ez csak egy extra. De itt a gyenge terméket akarják eladni egy csilivili köntösben -
gyépés
aktív tag
Én amazonról vettem Sennheiser hd400s-t 16k-ért. Rgb nincs rajta, de mikrofon igen. Mondjuk én munkahelyre vettem, nem játékra, de ahogy olvasom, ennél biztos jobban szól.
-
Mortel
senior tag
Igaz, nem headset, de fejhallgatónak nagyon jó: [link]
M
-
"A legnagyobb probléma azonban mégsem ezzel van, hanem a fejhallgató műanyagdoboz hangzásával, ami kicsit olyan, mintha egy vödörbe dugva a fejünket hallgatnánk a dolgokat."
Mert nem értenek hozzá!
Az RGB ledeket belülre kell elhelyezni.
Egy rövid tanulási folyamat után a fülbe érkező fény frekvenciák, a tanult hang frekvenciák szerint stimulálják a hallást. Ez egyben lehetőséget ad a fülhallgató hangfrekvencia átviteli képességét meghaladó hangok érzékelésére. Optimális esetben 20%-al is javulhat a zene és egyéb hangok hallgatásának élménye.
A kínai Pla Ce Bo fülész szakorvos - szaktekintély kutasára alapozva dolgoztam ki az eljárást. A megoldás licencelhető!
(C) 2021 Hieronymus -
Gyuri27
félisten
válasz
Alogonomus #10 üzenetére
Arról volt szó ennyiért van jobb. De ez se nem ennyiért (azt még elnézném +2k-ért) se nem jobb (vagy legalább szolidabb, szebb).
-
Gyuri27
félisten
válasz
Alogonomus #8 üzenetére
Jajdeszépminőséginek kiccióccóvacaknak nézki.
Synaptic: linkeld mán. De ne ilyen két hetes sufni bótot pls.
-
vaakuum
addikt
Ennek biztos egészen "színes" a hangzásvilága, tehát mindenre is jó!
-
GoldhandRent
őstag
nemtom ennek a pontos arat, a markat ismerve el sem olvastam a tesztet (
) de en par eve 5k forintert olyan f@sza komponensekbol osszerakott fejest vettem, hogy nincsenek ra szavak.
ocsem talalta valami nemmagyar(nyilvan) forumon, hogy ez nagyon jo cucc: Yankee Hornet
mikrofon minosege vetekszik a tobb tizenezer forintos "studio" mikrofonok minosegevel, es a hangszorojabol is tiszta jo minosegu hangok jottek elo.
ketto baja volt, ami miatt csereltem: -a vezeteken levo hangeroszabalyozo ha odaverodott valaminek akkor hajlamos volt elnemitani mindig ugyan azt az oldalt. ez javithato volt egy ujra utessel, de kesobb nyilvan visszajott
-par ev utan elkezdett hamlani a mubor a fej es a fulparnarol(extra negativ a vezetekessege volt, wirelessre csereltem, de ennek ellenere tok elheto volt)
-
Azért lehet ebben az árban egészen jó fejhallgatót kapni, csak meg kell találni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A Genesis belépőszintű, gamer fejhallgatóját vettük közelebbről szemügyre.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 64/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/256 FHD IRIS Xe
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 7900XTX 24GB Videokártya!
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest