Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A Sony megmutatja milyen monitor illik a PlayStation 5-höz
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- RAM topik
- Milyen videókártyát?
- Önvédelmi fegyvernek is elmenne a Keychron analóg billentyűzete
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
pl egy megbizhato sved lap (google translate! diagram ertheto egyebkent is) csinalt 5 eves 290X vs 780ti tesztet. dx12nel nagyon elhuzott a GCN.
bonusz: orajelledobalos ref 290Xet hasznaltak, ahhoz kepest egy rendesen meghutott kartya meg 10-20%al jobb. kb 570-580 4GB temporol beszelunk, csak a 290X jobban all savszelben (es kb a jelenlegi xbox szintjen van, ami egyebkent eleg jol megmagyarazza, hogy miert birja jol).
par honapja valtottam 290Xrol (majusig ketto volt, csak az egyik meghalt), 1080pben eleg jol tartotta magat. ahol ment a CF ott 5760x1080ban is. a fogasztasa persze para volt, de anno sok eve vizet epitettem alajuk, telen itt skandinaviaban teljesen jo volt a kiegeszito futes.
-
Chaser
legenda
sem cáfolni sem megerősíteni nem tudom, az viszont biztos, h valahogy gyorsabban avulnak az nv-k mikor generációváltás történik
lehet a konzolok amd lelke miatt, lehet nem
igazából lényegtelen, az igazat azt nagyon kevesen tudják ( : viszont ami a lényeg, h a kis sz@ros rx-ek helytállnak még most is, default fogyasztásról meg ne beszéljünk :d
Új hozzászólás Aktív témák
- magyar billentyűzet - 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Huawei Watch 5 Titanium 46mm
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5540 notebook - i9 9880H 64GB DDR4 2TB SSD nVidia Quadro T2000 4GB W11
- Bontatlan Lenovo T14S WUXGA Touch Ryzen5 Pro 7540U 16GB 256GB Radeon 740M Win11 Pro 3év Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest