Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
- Milyen processzort vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- SSD kibeszélő
- Valami baja van a tápomnak
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
Synthwave
üzenetére
azt mondod van jó hűtésed, megfogod a 2700-est, felrántod allcore 4ghz-re, smt- kilövöd, szted hova nem lesz elég?
talán vmelyik bf 1000 fős serverre, ezt 43-44e ft-ért magkapod ha nem akarsz játék eladással bíbelődni, és nem kell hozzá 30-40e-s lap sem, persze tehetsz alá ha az megnyugtat, rendszer alá pedig gyors nvme, de olcsóbban mint a lassabb saták, elég egyértelmű
személy szerint ha már dágább lap, akkor a gaminget venném, de ez én vagyok - néhány helyen olvastam h sok x470-nek is odapirít -kolopele
jah igen, amd vonalon az nagyon jó, nem kell "z" lap, bármelyik b450 állítható ha a gyártó engedi, max abban különböznek mennyire, meg ugye cpu-nál sem kell "k" -
kolopele
nagyúr
válasz
Synthwave
üzenetére
Az a baj hogy én személy szerint még nem futottam bele olyan játékba amiről te beszélsz. Mondanál legalább egyet? De ne multisat, azt felejtsük el, mert abszolút nem érdekel. Kipróbálnám single ( az AC két utolsó része sem jó, mert ott a hülye védelem miatt szintén a több szál volt a fő domináns).
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Google Pixel topik
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xbox tulajok OFF topicja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Építő/felújító topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Ganacia / BONTATLAN NULL Perces!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3648, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
talán vmelyik bf 1000 fős serverre, ezt 43-44e ft-ért magkapod ha nem akarsz játék eladással bíbelődni, és nem kell hozzá 30-40e-s lap sem, persze tehetsz alá ha az megnyugtat, rendszer alá pedig gyors nvme, de olcsóbban mint a lassabb saták, elég egyértelmű