Hirdetés
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- „Ezt a sorozatot emberek készítették!”
- Egérpad topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- RAM topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ZIDOO médialejátszók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
kolopele
üzenetére
persze zafír pulse az más gyártónál középkategória minimum, hirtelen csak a pulse és nitro+ ugrik be tőlük, nem gyártanak "egy magra" 10 verziót, ami teljesen felesleges is, még a kis itx pulse van, de 590-nél sztem kihagyták, meg is nézem mit lehet mókoni a ventijével, eddig azt hagytam defaulton - mivel jó úgy is, persze lehet még jobb -
uv lutri, de bárkinél láttam számottevően ment lentebb, néha tényleg azt hiszem az amd leszerződött az energiaszolgáltatókkal globálisan ( : és ebben a csodás mai világban simán lehet is :d
én sokszor notebookon toltam q3-at, pár $-os kínai wireless egérrel, wifin, az ember agya egy idő után bekalkulálja a lagokat, én csak bohóckodtam profik közt, de nem egyszer "s_ggbe rúgtam" őket és nagyon csúnyán esetenként ( : doomot nem is multiban akarom 144hz-en, csak úgy, sok év után ha már van gép legyen ilyen téren is változás, lehet megnézem majd multiban is, de olyan feelingje úgy se lesz mint a régi q3 meccseknek
Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- „Ezt a sorozatot emberek készítették!”
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Horgász topik
- Viccrovat
- Xbox Series X|S
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Egérpad topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
- DEEPCOOL Függőleges GPU adapter
- OnePlus Nord 2T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő