Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
B4nd1t4
tag
Hát igen... Kb erre számítottam...
Ha a 465 kb GTX285, akkor a 460 100% h a 260 és a 275 között lesz...
Ugye értelemszerűen a 768megás 460 lesz a 260, az 1GB-s a 275 helyett.
Ami nem is lenne baj, mert ebben a kategóriában az nV nem domborít, a baj az árakkal lesz... A 460 sem lesz sláger...Alamuszi Nyuszi nagyot ugrik... :)
-
Gál István
senior tag
lol, relatív teljesítményben ehez a kártyához viszonyítva a 4870 82%-ot hoz teljesítményben, árban meg max kb 30%-a ennek a dögnek. Gratulálok annak aki ilyet vesz majd!
-
Sicilian
addikt
Hát ez gáz
nothing is true everything is permitted..
-
És lesznek idiotak
-
pityeszka
őstag
Elolvasnám a cikket ha az lenne a cím, hogy: túl gyors kártya, olcsón!
Egy katona mindig parancsokat követ, de egy harcos csak a szívét követi. >>>Steam ID: p1tyeszka<<<
-
Black Dragon
addikt
Akkor már csak a gtx 460 és a 485 vagy 495 hiányzik...
-
Hatvan9
senior tag
forratlannak tűnik újabb driverekkel biztos gyorsabb lesz a fermi a gt200 -nál
-
Воланд
titán
Nekem csak egyetlen észrevételem lenne és nem csak erre a videokártyatesztre vonatkozóan, hanem az összesre: mérjétek le a kártyák hosszát. Tudom, hogy ott a google, de ha már 5-8 kártyát egymás mellé raktok akkor igazán leírhatnátok a kártyák hosszát is, mert így ránézésre nem mondom meg és szerintem senki más, hogy pl az adott kártya 39,7 cm és pont nem fér be a házamba.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
dízelracer
senior tag
Na aki ezt megveszi annak gratulálok...
Picit többet fogyaszt mint kéne ehhez mérten még drága is... -
Quan-Chi
őstag
90K-ért ez valami eszméletlen sovány ! ebből már SLI GTX280/275-öt lehet venni
kajaidőben kérem ne zavarjanak! 8:00-22:00
-
bartucc
addikt
Ez nagyon nagy csalódás számomra, de legalább tudjuk mit kapunk 90 ezerért... Semmit. 4870-el simán el lehet lenni, ezek szerint ha nem kell DX11 (egy GTX260-al szintén)
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
psylocke
csendes tag
Érdekes. Hmm.
A hocon is nemrég jelent meg egy nagy összehasonlító, ott eléggé a GTXek végeztek elöl, sőt általában a 465 alulról nyaldosta az 5870 szintjét, vagy épp átlépte, a 470 befoghatatlan, a 480 meg meg se érezte a programokat
Lehet eltérő driverekkel ment a teszt...
Meg hirtelen az volt a legszembetűnőbb, hogy a min. fpsek erősen normalizálódtak radeonoknál a programok alatt, csak a végén olvastam, hogy fraps mért
//egyedi hűtés jól néz ki, kell is, az a rész nem tetszett anno, hogy, az nvidia kártyák hangosak voltak, így driverben módosítottak, hogy később pörögjön és kevesebbet a venti, így meg 90 fok köré is eltud menni...
----
Sőőt a 465 bőven lelépi az 5870et, most nézem megint
[ Szerkesztve ]
-
zH.
senior tag
jó teszt.
ez az egész fermi egy zsákutca.just be
-
depmod
senior tag
Az Nvidia melléfogott a fermivel. Ezt szerintem már a nagyobb testvérekkel is bebizonyították, fél éves késéssel ilyen dögöket kihozni nem azt mondom, hogy hiba volt, de a buktára számítani kellett.
Az, hogy ezt a csipet tolják lejjebb a közép-felső kategóriába jól mutatja, hogy milyen kényszeredett helyzetben vannak. Természetesen igaz, hogy aki NV fan, az megveszi, kipróbálja és meggyőzi magát, hogy jó vétel volt. Ugyanakkor az átlag tényleg jobban teszi, ha elkerüli ezt a 4**-es szériát, mert szimplán rossz vonalon indultak el. Természetesen iszonyat erősek, van, amiben jobbak (sőt), de valahogy nem áll össze egy kerek egésszé a produktum, olyan izzadságszagú a széria, mint a hd2900-as.Aki meg 90-100k-t ad ki egy kártyára, az megérdemli, hogy utána otthon nagyokat lessen
..., akkor a nyuszi b***hatja!
-
Komcsi
tag
Kezdődik:
[ Szerkesztve ]
C:\Privátot előbb észreveszem!...
-
Gyusz
őstag
Azt hittem a GTX 465-el együtt lesz 5830 teszt is.
A kártya nem valami ütős ezen az áron, kivéve ha tényleg sikerül belenyúlni és GTX 470-et csinálni belőle. -
Ahogy vártam,nem valami fényes a teljesítménye,viszont nagyon drága.
Sajnos ma már ott tartunk,hogy egy középkategóriás kártya 90 ezer forintduree54
-
RyanGiggs
őstag
Na ez az NV már megint jóól leégette magát.
Ki az a "hulye kocsog potyos labda"-val aki ezt a sz@rt megveszi??
( "Fekete Dákó" )
Mindig azt kell megvenni ami a legjobb ár/teljesítmény arányú!!!
Nem lehet olyan hogy ATI/NV fan!
Azok mind idiótitisz!! -
Móci
addikt
Érdekes egy kártya, bár szerintem sem éri meg az árát most.
Kíváncsi leszek, hogy mikor jönnek a az olcsó népkártyák. Bár van egy olyan érzésem, hogy nem mostanában..."...In a struggle to be happy and free, swimming in a primitive sea..."
-
T_Stark
őstag
Nem olyan rossz azért az a Fermi, csak az nvidia úgy túlárazza hogy még egy nv fannak se érje meg ilyet venni...
Ha pl 5830 ára körül adnák ezt a kártyát nagyon is jó lenne, fogyasztása nem vészes, elég halk, melegedés sem olyan rossz, teljesítménye is elég jó, szóval nem lenne ez rossz kártya, ha nv-nek lenne egy kis esze és nem hajtaná el még a saját fanjait is az árral. -
Nem kicsit jött el a Crossfire ideje, 2db 4870-el
-
shteer
félisten
szuper tesz
szuper végeredmény
..szerintem jónak tűnik
-
audi100td
nagyúr
2. oldal, utolsó bekezdés: "A Gigabyte jobb hűtése a tuningban is kiütközött, bár a kapott végeredménynél talán nagyon különbséget várna az ember."
-
RootRulez
félisten
Ezek után még inkább úgy fest, ha lecserélem az 512-es 4850-est, akkor max 1BG-os 4870-es lesz belőle. Legalábbis, ha addig nem történik valami és nem megy lejjebb az 5700asok ára... Köszi a tesztet! Sajnos ez sem lesz egy árversenyt elindító jövevény...
═════════════════════════════════════════
-
HaZsolt
őstag
Köszi, jó teszt volt. Csak hiányzott az 5830-as.
Aki lehülyézte azokat aki 5830-ast vett, az most mit mond arra aki GTX465-öt vesz? Ez a kártya egy vicc
-
Hiftu
senior tag
válasz
RyanGiggs #38 üzenetére
Viszont nem gagyi AMD, hanem IstenKirályNagyonFaszaLegeslegjobb NVidia matrica van rajta.. Az csak megér ennyi "extrát."
(Aki nem értené: irónia... <-aki ezt sem érti, az ne szóljon hozzá...
)
Tessék mondani, lehet itt hazudni? - Kaszt: Decker, Faj: Troll, Működési Terület: Prohardver
-
havast
aktív tag
kicsit geforce fx szeria erzesem van
az is legalabb ilyen jol sikerult annoanno voltam olyan barom,hogy a 9600xt-met,ami nem kicsit volt huzhato,lecsereltem a geforce 5900 nevu radiatorra,ami zabalt,0 volt a tuningpotencial benne,izzadt mint diszno es neztem nagyokat,hogy d3d-ben a 9600xt nehol gyorsabb volt.
[ Szerkesztve ]
-
makkai
aktív tag
Azért az áraknál erős ferdítés tapasztalható!!!
GTX 465 árak:[link]
HD 5850 árak:[link]
Maradjunk annyiban, hogy egy árban vannak.[ Szerkesztve ]
mcsaba80 - AsRock Z77 Extreme4 i7 3770K CM Hyper N520, 4x4 GB Corsair Vengeance LP 2133MHz CL11 DDR3 @1866 Mhz CL9 1,5 V, Samsung 250 GB SSD, GAINWARD PHANTOM GTX970, COBA NITROX 750W, THRUSTMASTER T150 PRO kormány, BenQ W2000 projektor, Denon avr x2500h, JAMO S809 5.0 + JAMO C 912 SUB
-
Daczy
aktív tag
Érik az eper, és sajnos a ph teszt is... A múltkori tesztben szarul szerepeltek a Radeonok min fps terén a benchmarkban, akkor most gyorsan kipróbálunk valami más megoldást, hátha frapssel jobb lesz ,igaz?
Az is érdekes, hogy a kártya legnagyobb előnyével, a GTX 470-re upgradeolásával nem nagyon foglalkoztatok, cska megemlítettétek ,hogy ilyen papíron van, de biztos, hogy úgyse menne.
...
[ Szerkesztve ]
-
Padisah
tag
Egész jól húzható kari lett a GTX 465 kár ,hogy emelt órajelű eredményeket nem néztél vele. Hátha úgy befogná az 5850-et vagy a GTX 470-et.
Az a baj a világgal, hogy az okosok kételkednek, míg a hülyék tökéletesen biztosak a dolgukban.
-
paleinho
senior tag
Szeretem ezeket a vörös teszteket olvasni... A múltkori tesztben szarul szerepeltek a Radeonok min fps terén a benchmarkban, akkor most gyorsan kipróbálunk valami más megoldást, hátha frapssel jobb lesz ,igaz?
jobb lett, vagy nem?
Az is érdekes, hogy a kártya legnagyobb előnyével, a GTX 470-re upgradeolásával nem nagyon foglalkoztatok, cska megemlítettétek ,hogy ilyen papíron van, de biztos, hogy úgyse menne.
..és a hiányzó memóriát is csak úgy ráforrasztod? vagy hogy lesz ebből GTX 470?[ Szerkesztve ]
-
mistixx
tag
Engem csak az zavar, hogy olyan áron adják, amivel még csak véletlenül sem veszélyeztetik az ATI pozícióit a középkategóriában, ahol pedig jó tenne már a vásárlóknak a verseny kialakulása.
Hol vannak már azok a régi szép idők mikor egy jó kis középkategóriás új kártya 30-40 ezerből kényelmesen kijött bármelyik boltba...<huf> "A bus station is where a bus stops. A train station is where a train stops. On my desk, I have a work station." @bash.hu
-
havast
aktív tag
ja es az 5900ashoz kacspolodik egyik legerdekesebb elmenyem
probaltam ra felrakni 1 altalam moddolt biost(kb 10.verziot),amiben el*urhattam vmit,mert az nvidia bios flasheloje bedumalt ,hogy valami nem okes,de valahogy csak rakuzdottem a biost a kariraaztan se kep,se hang..csak akkorara mar olyan tapasztalatom volt vele,hogy vakon visszcsereltem rajta a biost
-
Abu85
HÁZIGAZDA
-
Daczy
aktív tag
A tuning mindig is lutri volt. Ha szerencséd van, akkor kifogsz egy olyan példányt, ami GTX 470-es NYÁK-kal készült, és ott a lehetőség. Nyilván nekik nem olyan volt, de legalább foglalkozhattak volna vele megmelítés terén, és nem elvetni az 5letet, hogy ez úgyse járható út.
MOD:
#48 Abu85:És az első képkocka mitől volt olyan alacsony FPS ben?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
ph Az NVIDIA bemutatta harmadik, 100 ezer forint környékén tanyázó videokártyáját. A kérdés csak az, hogy kinek kell?
Állásajánlatok
Cég: Servergarden Kft
Város: Budapest
Cég: Contrall Ipari Informatikai Kft.
Város: Pécs