Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
Csakalilahajú!
[ Szerkesztve ]
-
Destructo
senior tag
Szívesen elmentem volna...bezzeg hungáriaországban hasonló sincs..vagy tévedek?
-
Con minden évben van, mostanában nem is egy. Például ott a HodfényCon és a MondoCon.
Játékos esemény is szokott lenni, bár az minden évben más néven fut.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
kromatika
veterán
köszi a beszámolót.érdekes volt olvasni.
-
kiskaktusz
addikt
Az autószimulátoros néniről nincsenek még képek?
"Don't try to understand women... ...women understand women and they hate each other."
-
őstag
válasz kiskaktusz #12 üzenetére
Ejj milyen szemed van, észre sem vettem . Jobb mint a lilahajúúúú
joceehunt felhasználónak 60 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=joceehunt
-
nagyúr
válasz kiskaktusz #14 üzenetére
HátmenekemŐkell!
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
De jó lenne egyszer kijutni egy ilyesmi rendezvényre. Na majd valmaikor
[ Szerkesztve ]
"lol, rock, te egy kib*szott médium vagy. mit médium, HARD " by FireKeeper
-
Spancho
senior tag
A kedvenc Magyar videóm
Wotlk westend nyitó party
Beszarás milyen emberek vannak
Az a földművelő szimulátoros kép meg tök jó ,nem gondoltam volna hogy ennyire érdekli az embereket ez a szimulátor téma (pl hókotró szimulátor stb...)A nyuszik és az őzgidák is várják a majálist, hát miért lennél épp te szomorú?
-
Azie
őstag
Nekem csalódás volt a kiállítás. :S Több fotózási lehetőségre számítottam és amit igazán nem értettem, hogy miért jó beülni egy sötét szobába kipróbálni egy játékot, amiből akár fél éve van béta, vagy úgyis nemsokára megjelenik... (Bár lehet, hogy az volt a gond, hogy vasárnap voltunk, mivel szombatra elfogytak a jegyek péntek délután.)
"Believe in the ideal, not the idol." - Serra
-
Geller72
veterán
Francba, ott dolgoztam nem messze. 100km-re.
-
Misály
addikt
A "Kölnról" azért fájt.
-
DarkFater
tag
Jó kis cikk Rudi... gratula!
de azért kicsit furcsa volt a cikk hangulata.
Mintha Rudi új vizekre tévedt volna... úgy értem, olyan "Első nap az oviban" hangulatú a cikk.
Pedig a játékos rendezvények és a Cosplay sem újkeletű dolog.
Addig röhögtünk azon amit a főnök mondott, amíg rá nem jöttünk, hogy ez a mai feladat...
-
Misály
addikt
válasz DarkFater #26 üzenetére
Egyszer baratnommel setaltunk a varosligetben es veletlenul egy Pecsa-s cosplay rendezvenyen talaltuk magunkat, mi szetrohogtuk magunkat ahogy pozolnak szerencsetlenek rajzfilmfiguraknak oltozve ugyanakkor sokkolo is volt az egesz.
En max az allatjelmezben kefelessel tudnam parhuzamba allitani, hisz az elhangzott parbeszedek alapjan ezek a delikvensek (sajnos nem csak gyerkocok, hanem allitolag felnott emberek is) a rajzfilmhosok nevein szolongattak egymast es hadonasztak a nikecellkaszakkal. A gamespot videoi jok az ilyen rendezvenyekrol, tokeletes gorbe tukrot ad. -
Jokes67
tag
Hmm..ide 1x el kellene menni....
-
jones965
Modder
-
Findzs
addikt
az a csaj cilinderben jól néz ki
a bugyija elégé sokat mutat, legalábbis úgy tűnik a képről, a szex expókon szoktak ilyeneket felvenni
"Az embereket nem az igazság érdekli, hanem a saját igazuk."
Új hozzászólás Aktív témák
- Sweet.tv - internetes TV
- Mini PC
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- OLED TV topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Tíz nap múlva kap nemzetközi premiert a Huawei Mate X6
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F + RX 6800 16GB GDDR6! GAR/SZÁMLA/BESZÁMÍTÁS/INGYENFUTÁR!!!
- Új Lenovo 16 Flex5 WQXGA 2in1 Touch Ryzen5 7530U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 W11 Garancia
- Új Lenovo 15 LOQ FHD IPS 144Hz G-Sync Ryzen5 8645HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4050 6GB Win11 Garancia
- Új Lenovo 14 Slim5 WUXGA OLED Nano Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Garancia
- Új Lenovo 14 Slim5 WUXGA OLED Nano Ryzen5 7535U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest