- Milyen házat vegyek?
- 3D nyomtatás
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Androidos tablet topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A Cherry többé nem gyárt kapcsolókat
- Milyen videókártyát?
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
nkmedve
őstag
Ne vedd magadra, attól, hogy szerintünk ez a rétek felesleges, attól még a cikk jó, élvezetes olvasmány.
Szerintem szükség van hogy valaki ezen gépek ellen is felszolaljon. Sokan lehetnek akik tudatlanul beleugranak egy ilyen gép vásárlásába, mert éppen azt hiszik, hogy ez minden álmuk és éppen van ennyi megspórolt pénzük. Most nem azokról beszélek akiknek a félmilla forint zsebpénz, az persze vehet ilyen gépet, hanem aki gyüjtöget egy ilyen gépre, aztán pedig hoppon marad. Utólag jön rá, hogy egy ilyen gép hordozásra nem ideális, asztali gép kiváltására nem a legjobb (tudom én milyen egy notin a játékélmény vagy akármi más), és még az értékét is nagyon hamar elveszti.#20 Nincs ott olyan nagy ellentmondás (de nem fogalmaztam világosan az biztos), csak az igények különböznek. Nekem elég a notiban az IGP mert régebbi dolgokon játszom (újabbakra ott van az asztali), de szerinted annak aki egy ilyen gépet megvesz annak elég lesz 1-2 év mulva egy hasonló kategóriájú hardver teljesitménye?
Ez az asztali viszonylatban GT240 szintű csoda már most sem egy erőgép, 1-2 év mulva hol lesz ez játékok alatt? Persze ez elkerülhető ha fél évente cseréli az illető a gamer notiját de az elég sok pénz.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
- Gombászkönyvek egyben
- Bontatlan DJI OSMO Mobile 6 - ez elbírja a 16 pro max-ot!
- Logitech G29 SE Driving Force PC/PS4/PS5
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest