Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 - 5600X / 5800X / 5900X / 5950X "Zen 3" (AM4)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen alaplapot vegyek?
- 3D nyomtatás
- Fujifilm X
- Apple notebookok
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 (GA104)
- AMD Radeon RX 460 és RX 550 / 560
- Vezetékes FÜLhallgatók
Hozzászólok Aktív témák
-
GeoJoe
aktív tag
Kell. Szegény buds+ nem kapott sok időt de ha a pro hozza amit ígértek már cserélem is.
-
Kanczy
veterán
Gyönyörű és rendkívül tetszetősek a paraméterei is, de 90e pénz? Áh
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
juuzer
őstag
Nem tudom, nekem a FreeBuds Pro még mindig jobban tetszik sokkal.
Vamos a la playa.
-
Juhaszatti
őstag
Nagyon tetszik, mind kialakításra, mind a sok szoftveres okosság. Szívesen meghallgatnám.
Viszont az ára sajnos horror.. -
Noukoum
addikt
Az ár.. Airpods pro után szabadon. Már az “olcsóbb” tws fülesek is húzósak a nagyobb gyártóktól, na de ezek.
„Kettős úton halad az emberi élet: Egyik a gyakorlat, másik az elmélet. ”
-
Jó ez,hogy érzékeli, ha beszélsz, és akkor átengedi a hangot/lehalkítja a zenét. Ha abbahagyod, visszatolja, nehogymár halld, mit válaszolnak
(Nyilván meg lesz oldva, csak ez jutott eszembe a reklám kapcsán).
-
Sefneni
senior tag
Durva, hogy mennyire elszállt a Buds-ok ára is.
Not all stories have happy endings. But yours has yet to be written.
-
Csak a következő mondatot kellett volna elolvasni, és már nem írsz ilyet.....
"Mindezt kicsit paraméterezni lehet, 5, 10, vagy 15 másodperc után áll vissza az eredeti állapotba a lejátszás"....Aki meg 5-10 mp-en belül nem válaszol, azt nem is érdekli, hogy mit mondtál neki.[ Szerkesztve ]
-
Ügyes megoldás az is, hogy a Buds Prót több eszközhöz is csatlakoztathatjuk (értelemszerűen Samsung termékekhez)
Ez miért értelemszerű? A Jabra fülesek kezdettől fogva tudják ezt a funkciót, és nem kötődik márkához.****
-
_flamer
tag
Amíg meg nem láttam az árát csak pozitív gondolataim támadtak a termékkel kapcsolatosan. De az ár tényleg sok..
“Innovation distinguishes between a leader and a follower”
-
Kanczy
veterán
Nekem speciel egyszerűen 90e sok egy fülhallgatóért, képességektől függetlenül. Nem vitatom, hogy versenyképes ár, vagy hogy érhet ennyit, csak nekem sok.
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
Nekem buds+ van már talán egy éve és nagyon bevált, de ha le akarnám cserélni ennyi pénzért, akkor teljesen biztos, hogy inkább sony/beoplay/sennheiser/bose négyesből választanék. Nagyon nehezen tudom elképzelni, hogy hangban ott lenne mint ezek. Viszont külsőre a legszebb szerintem.
iPhone 12 pro | Cube Acid 2020
-
Mishita
lelkes újonc
Ha egy nagy kalapba rakjuk a többi ilyen áru termékkel akkor lehet nem ki emelkedő a hangzása ,de azok alapján amit tud anyira nem rossz cucc. De mivel az Air pods pro is 100.000ft körül van így meg se lepődök az árán.
-
Egy flagship telefon annyiba kerül már, mint egy autó.
Egy füles, meg lassan annyiba mint régebben egy flagship telefon.
Nice
Hozzászólok Aktív témák
Hirdetés
ma A Galaxy S21-es készülékcsaláddal egyszerre jelentette be a gyártó az új tartozékot, ami többet tud, mint a Buds Live.
- [Re:] Az idén várható Xbox játékok
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 - 5600X / 5800X / 5900X / 5950X "Zen 3" (AM4)
- Koronavírus topik
- Banggood
- Steam topic
- Hardcore café
- [Re:] Teufel A200/3 sw -- 3 csatornás aktív sub.
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Orion HT-550 - 5.1 -es házimozi rendszer, távirányítóval
- M1 Chip - MacBook Air Retina 13" 8 Core CPU / 7 Core GPU / 8 GB / 256 GB / Magyar
- HP Pavilion 15-cs2026ng - ÚJ 15,6" FullHD IPS notebook - Core i5, 8GB, 512SSD, GeForce, Win10
- AKCIÓ!!! -> iPhone 12 Pro 128GB arany, új, gyári független, 10hó garancia
- HP ENVY x360 15-dr1230ng Convertible - ÚJ 15,6" FullHD IPS notebook - i7, 8GB, 512SSD
Állásajánlatok
Cég: Nádor Rendszerház Kft.
Város: Budapest
Cég: Vector Kft.
Város: Kecskemét