- OLED TV topic
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Mini-ITX
- TCL LCD és LED TV-k
- Bluetooth hangszórók
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kezdő fotósok digitális fényképei
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsu91
csendes tag
Mennyi szépség
-
Én is szeretem pl. a vadító színű perifériákat (egér, egérpad, fejes), gépházakat – utóbbiaknál az UFO formavilágot sem vetem meg. Persze imádom az industrial kockákat (illetve a '80-as, '90-es évek bézs csodáit) is, de alapvetően kedvelem az izgalmas vonalakat, amik vonzzák a tekintetet; egyfajta kreatív légkört szül. Dizájn terén nem hiába örök kedvenceim a (főleg MIPS-alapú) Silicon Graphics munkaállomások (pl. Indigo 2, Tezro stb.).
Ebből kifolyólag szerintem nem ördögtől való, hogy a rózsaszínnek is vannak olyan (halványabb, kevésbé erőteljes) árnyalatai, amik bejönnek. Persze függ attól, hogy min, de akkor is.
-
DraXoN
addikt
Tehát, idős korra kötelező a fásult szürkeség és az egészséges férfi ember számára kizárólagosan létező színek pl. a sötét, a fekete és néha a szürke?
A többi szín akkor mire jó? (csak hogy b*ssza a szemet mi?)
Én poénból gondoltam már rá, hogy csak úgy összeraknék magamnak valami "izé" holmit amire senki se számít (vagy a színe, vagy a formája miatt, esetleg ezen kombinációk tetszőleges arányban keverve).. De annyit nem ér nekem, hogy költsek rá. főleg, hogy a gépházamból sok nem látszik (Define R5). -
-
Robitrix
senior tag
pink edition..... Barbi rajongóknak...
-
Ritkán fog el az "instant get" érzés, de ki tudna ellenállni egy rózsaszín grafikus kártyának?
-
Már tudom mi hiányzott az életemből....
-
koko52
nagyúr
Felőlem is lehet akármilyen színe. Legyen relatíve halk és hűvös. A többi kit érdekel egy zárt házban. Ha tehetném a gépet is a padlásra vinném, hogy az se látszódjon. Sajnos eldugni se lehet a szellőzés miatt. LED nálam nincs, még a power és társai csuszkáit is lehúztam, mert minden ilyen zavar.
-
-
DraXoN
addikt
De most komolyan.. tényleg számít a színe? F*cking társadalmi szokások.. semmi más...
Ha ár/értékben úgy adná ki simán megvenném, de 2 hiba van a képletben, 1. nem az az árkategória ahol venni szoktam VGA-t, 2. nvidiát lehetőleg kerülöm (akár hányszor azt vettem, fél éven belül mindig ment vissza garis javításba).. igaz, utóbbi miatt vagy 10 éve nem is vettem nvidiát, így sok minden változhatott azóta (bár a szoftver környezetük se tetszik).
-
-
-
yennayo
tag
lehetne kicsit magentásabb, és akkor instant buy.
[kép] -
Daelion
őstag
Pontosan.
Nekem is számít,hogy néz ki a gépem még belülről is mert itt van az asztalon és ez a szoba 'dísze'.
Nem mostani kép de változás nem sok történt max annyi,hogy nagyobb a rend.
Ha valaki adna egy ilyen rózsaszín karit akkor vagy eladnám és vennék valami mást vagy átfesteném 'bár akkor ugrik a gari valszeg'.
-
atee
őstag
Betört a hardver piacra is a gender lobby.
-
Sanya
nagyúr
Így van, tényleg nehéz teli oldallapos házat kapni. Meg olyat, amiben nincs LED a légkavarókon. Most megmutaton a munkahelyi gépemet, most nyitom ki az oldalát másodjára. Az asztal alatt van, sosem nézegetem:
Ha itt 4 lila, vagy 3 piros, vagy 2 rózsaszín kártya lenne, az sem érdekelne. Én a monitort nézem, nem az oldalát
(leletezek)
-
Puma K
nagyúr
Ez a termék azért jött létre, mert vannak akiknek számít milyen az adott kártya-termék kinézete és színvilága mivel kirakatba teszi azt és jól látható helyen van a gépbe így a belsejébe is be lehet látni.
Persze van ráció abban amit írsz, de itt most nem erről van szó.
Továbbá ha megnézed a most kapható számítógépházakat akkor lassan kihalnak a teli oldallappal rendelkező gépházak.
Sok esélyt nem látok rá, hogy kapnék egyet ingyen, de ha elő is fordulna akkor mindenképpen eladnám a külseje miatt. Nem illene a gép többi alkatrészéhez
:
itt még a régi 4790K+Z97 szettel, de kb most is 1:1-ben ugyan az a 9900K+Z370 kombóval a színvilág... csak most már van csomó RGB képes kütyü a házban amiket kikapcsoltam
-
törölt tag
Mi ez a sok rózsaszín cucc mostanában, kezd az RGB lankadni?
-
TeeBee73
veterán
A szürke 50 árnyalata nem elég nekik?
-
Precorus
tag
Pont menne a múltkori cseresznyevirágos kuckóba (✧ω✧)
-
törölt tag
Majd jönnek a "nem a gép belsejét kell nézegetni", "úgyse láccik a fődön van a gépház"...
Oké, nekem sincs plexi az oldalán, de azért na.Van az a határ.
-
Sanya
nagyúr
zárt házban nem mindegy milyen?
-
Pécsi gyerek
addikt
Lenne pénzem rá azonnal venném a lányom gépébe
-
MADKING
tag
hello kitty
kovetkezo terv
-
zzola
titán
Bezzeg HOF-t nem csinálnak belőle....
-
GreatL
őstag
Rózsaszín Párducos témához nagyszerű.
-
-
lemusz
addikt
Nagyon baba... tuti a siker.
-
menpee
aktív tag
A [Cute Pet] házba szerencsére belefér.
-
Jót nevettem a címen, tetszik .
Tudtam ki lesz a szerző, örülök neki
Új hozzászólás Aktív témák
ph A Super EX termékcsalád új tagja az exhibicionista hajlamokat stimulálja.
- Ukrajnai háború
- OLED TV topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Politika
- LEGO klub
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- További aktív témák...
- Gigabyte RTX 3060TI VISION OC 8GB
- SAPPHIRE RX 6900 XT 16GB GDDR6 TOXIC OC Eladó!
- ASRock RX 6950 XT 16GB GDDR6 Phantom Gaming OC - Gari 2026.05.02. -ig - Eladó!
- ASRock RX 7800 XT 16GB GDDR6 Challenger OC - Új, bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- XFX Radeon Speedster MERC 319 RX 6800 XT 16GB GDDR6 256bit // dobozos // 34 CM HOSSZÚ, 1,8 KG !!!
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- www.iking.hu - Eladó Samsung S23 Ultra Phantom Black Használt, Karcmentes
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD ROG RX VEGA 56 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 530W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest