Új hozzászólás Aktív témák

• mrhitoshi

veterán

válasz erdoke #14 üzenetére

Az hogy természetesebb, még nem jelenti azt, hogy sokkal precízebb, és hatékonyebb játékok terén, mint az érintés vezérlés. Szerintem teljesen röhejes, mikor iPaden akar valaki FPS-t játszani. ;]
    Szerintem sose lesz játékra alkalmas egyetlen egy érintésvezérléses technológia. Majd ha eljutunk odáig, hogy az agy teljes mértékben tud kommunikálni a gépekkel, akkor esetleg lehetne olyat csinálni, hogy a renderelt képet a gép átviszi az agyba, mintha az agy álmodna, és gondolatokkal lehetne vezérelni a gépet. Egyfajta virtuális valóság, de addig jók lesznek még a régi műanyag vackok. Viszont máshol teljesen jó az érintésvezérlés, de a mai technológia nagyon kezdetleges. Nincsen vissza csatolás az ember számára, hogy lenyomta azt a gombot stb...
    Azt is elfelejtettem, hogy a hang alapú vezérléssel kapcsolatban is egyetértek a fickóval. :R Sose lesz ez se olyan precíz, illetve sok a technikai akadály. Nyelveken belüli elváltozások, azaz nyelvjárások, akkor szleng stb., mind olyan tényező, ami túl sok munkát igényel, és nem éri meg, mert lehet még ezen kívül lehet zajos a környezet, túl nagy számítási kapacitást igényel stb.

Új hozzászólás Aktív témák