Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
thomeef
őstag
Nem tudom mennyire van létjogosultsága ezeknek a méregdrága z590-es lapoknak ilyen gyenge tuningpotenciál mellett. A b560-ak töredékáron tényleg csak annyival kevesebbek hogy nem tudnak OC-t, minden mást hoznak, minőségben is nagyot fejlődtek, VRM is combos a komolyabb lapokon. So...hát nem tudom.
[ Szerkesztve ]
"A férfi abban különbözik a fiútól, hogy egy nagyságrenddel drágábbak a játékai."
-
Aram
tag
Egyetértek. Ráadásul B560 chipsetben a RAM tuning is engedélyezett már, nem úgy mint a régebbi, nem-Z alaplapok esetén. Mondjuk a 11th Gen már alapból 3200-as RAM frekit támogat, jó lenne látni mennyit számít a memória tuning ennél a generációnál 3600, vagy 4000MHz esetén. Az mondjuk szinte biztos, hogy az sem éri meg az árát...
Ez a felirat 20byte!
-
Noukoum
veterán
Az MSI középkategóriás gamer lapját egy Intel Core i9-11900K processzorral hajtottuk meg.
Fogyasztói ár kb. 110 000 Ft
„Kettős úton halad az emberi élet: Egyik a gyakorlat, másik az elmélet. ”
-
Hun'reeth
őstag
Igazából az a röhej, hogy semmi előrelépés nincs a mostani 100e-s alaplapok meg a régebbi árazásban még 50e Ft-os (akkori felső kategória) között.
Tehát a semmiért akarnak 2x annyit kérni csak a "minden alkatrész drágul = drágítsuk akkor az alaplapokat is" elvet látom itt.
Az egész PC piacot jelenleg ez a gondolkodás hatja át.''Öregember nem gyorsvonat!''
-
Öööööreg
lelkes újonc
Hát én szerintem maradnék a most éppen megint 220 ezer jó magyar forint felett landoló 10900K-nál és egy RoG Strix Z490-E lapnál, ha mindkettő (egy kicsit, a 10900K meg úgy kb 50 ezerrel) olcsóbb lenne. Úgyis voltak efféle elképzeléseim...
u.i. csak nekem zavaró, hogy a cím alatt leírásban még középkategóriás a deszka, de utána már felsőkategóriásként van említve?
[ Szerkesztve ]
-
fanti
addikt
Igazából fogalmam sincs, hogy ennek a lapnak ki a célközönsége.
Én Intelt élből nem vennék most, ha viszont csak intel lenne, akkor sem vennék ilyen batár és baromi drága vasdarabot hozzá. Egyszerűen minek?
Ezért és az ilyenekért hagyom abba a PC-zést, elegem lett hogy fejőstehénnek nézik az embert. Meguntam! Kész!GIGABYTE B550 Aorus Pro, AMD Ryzen 9 5950X, Noctua D14, Crucial Ballistix 4x16GB DDR4 3200Mhz@3800MHz CL18, Powercolor 7900XT, M.2 Samsung 981 2TB, M.2 Kioxia (XG6) 2TB, 2 x Intel 730 SSD 480GB, Crucial MX500 2TB, SEAGATE SkyHawk 6TB, 750W Gigabyte Aorus Gold, Evolveo T4, Samsung S43BM700UUXEN
-
törölt tag
Ez még ugyan az a recept alapján készül mint 10 vagy 15 éve egy csúcslap, ha nem próbáltad mindenből a maximumot belepakolni, akkor nem volt túl sok értelme megvenni. Aki a mai napig így PC-zik, így van berendezkedve az most is megtalálhatja benne a számítását, szóval nem engedték el a kezét és a benne lévő pénztárcát.
[ Szerkesztve ]
-
-
nexplo
őstag
Veszel egy ilyen lapot egy ilyen tesztben lévő procit meghúzod (már amennyire lehet...) beleraksz egy NV 3090 OC kártyát (már nem is írom hogy azt is OC-zod) és izzani fog a konnektor
Egy ilyen setuphoz már valami extra nagy táp is kéne. Télen még elvagyok a plusz fűtéssel de majd most nyáron az árnyékban 36Cfok-ban ezek a rendszerek fognak rendesen szenvedni a melegedéssel
Zavard össze a világot: mosolyogj hétfőn! :)
-
Chibass
tag
110 ezer, de csak közép kategória. Thunderbolt 4 nincs, helyette RGB a fontosabb. Persze nem sok eszközöm használja, de az egy db USB C-t is keveslem, de sajnos tök általános.
Aki nappal is legény, az éjjel nem volt ott!
-
Filtro
csendes tag
Átlag user a hátlapi csatlakozók 80%-át nem használja.
Az egyetlen dolog amit ebben a lapban hátra dugna be a dúsgazdag célközönség, az a jack kábel. Esteleg még a net.Wifiről /BT-ről elmegy a billenytűzet, egér, nyomtató, a monitorkábel meg a VGA-ba megy. Mi a répának raknak ma már ennyi portot hátra??? Minek kell HDMI, meg Displayport IS?
Életembe nem használtam a hátsó usb-c csatlakozót még alaplapon. Te mit dugsz oda?
-
Create.
addikt
Én egér, billentyűzet, hangfal, füles, wifi antenna, xbox kontroller. Én ezeket használom, a vezeték nélküli perifériákat nem szeretem. Vga-n van a tv, és 2 monitor, ha nem lenne vga-m, akkor lehetne igp-t is használni, bár vga-m mindig lesz, így az alaplapi csati felesleges nekem, de másnak ettől még kellhet.
[ Szerkesztve ]
-
-
NightGT
senior tag
Ha feltétlen Intel érdekel, akkor egy jobbfajta 9900k, esetleg ks-el (ami tudja az 5-5.1 gigát értelmes fesszel), és megfelelő Z370/390 deszkával megkapnád közel ugyanazt, bőven a budgetedben. Ha meg magszám kell, akkor go AMD.
Persze ha az a 2% vagy, akinek Intel proci kell, és a core count is releváns, akkor tárgytalan :)
Speed is the only truly modern sensation
-
DraXoN
addikt
Ha intel kell mindenképp és a core count is releváns, akkor marad a Xeon ... vagy régebbi HEDT (elfelejtette intel ezeket, bár nem is versenyképes már
) ... így Xeon maradt (csak az meg még inkább zsebbenyúlós, meg nincs magas órajel). Érdekes látni, hogy először a "rétegigényű" kategóriák vágódnak le.
The human head cannot turn 360 degrees... || Ryzen 7 5700X; RTX3070; 64GB; 2TB + 240GB + 2TB || Huawei Mate 20 X 5G
-
Új hozzászólás Aktív témák
ph Az MSI középkategóriás gamer lapját egy Intel Core i9-11900K processzorral hajtottuk meg.
- Strapabírónak tűnik a 12V-2x6-os tápkonnektor
- Kerékpárosok, bringások ide!
- World of Tanks - MMO
- Óra topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Starfield
- Házi hangfal építés
- Tőzsde és gazdaság
- Itt vannak az első jó minőségű képek a Samsung Galaxy S24-ről
- További aktív témák...
- VADONATÚJ 2x8GB/2x16GB DDR4 RAM kitek!!! 3-10 ÉV BOLTI +ÉLETTARTAM GYÁRTÓI GAR!!! 3000-4000 MHz!!!
- G.Skill Trident Z 16GB (2x 8GB) DDR4 3200 Mhz RAM
- Kingston FURY Beast 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz memória új
- Corsair VENGEANCE LPX 32GB (2x16GB) 3600MHz DDR4 Ryzen memória ÚJ
- Corsair Vengeance RGB PRO SL 2x32GB 3600MHz DDR4 memória (CMH64GX4M2D3600C18) Bontatlan dobozos!
Állásajánlatok
Cég: Devops Team Kft.
Város: Budapest
Cég: Morgan Stanley
Város: Budapest