Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• gorcsev27

tag

válasz Z.m.Z #399 üzenetére

"Azt hiszem nem jól értelmezted azt amit írtam, de sebaj."

Hátha mégis, de nézzük sorjában.

"Szóval a Te készülékeden és most pillanatnyilag az enyémen is, nem a gyári rom található!

Azt hiszem, tisztában vagyok vele, hogy a saját telómon milyen ROM van. Azt is gondolom, hogy miután az első hozzászólásomban betettem a needrom linket, ez mindenki más számára is egyértelmű volt. A needromon pillanatnyilag ezek a ROM-ok érhetők el a telóhoz:

Két official, a többi custom. A fenti kép alapján könnyű megtalálni közöttük azt, amelyikkel az én telóm érkezett (és azóta is az van rajta, de erre visszatérek).

"Viszont a gyári minden funkciót tartalmaz amit íratm. Ezen funkciók nagy része utólag vagy nem, vagy csak nagyon nehezen telepíthető."

Az official - és egyáltalán az enyémen kívül bármely más - ROM tartalmát, működését illetően semmiféle megjegyzést sem tettem, mivel azokat sohasem próbáltam ki (és nem is áll szándékomban). Ami viszont a "plusz" funkciókat illeti, ezeket a ROM készítője állítja be és ezek nagy részét a felhasználó igenis be tudja állítani saját maga is, csak legfeljebb nem találja meg a telefon publikus beállításai között, hanem egy olyan alkalmazás segítségével tudja megtenni, ami hozzáfér ezekhez (Gravitybox, MobileUncleTools etc.). Azt is írtam, hogy sok esetben ez nem egyszerű ("egy kicsit többet kell csuklózni"), hozzátéve, hogy néha az sem árt, ha az ember tudja, hogy mit csinál.

"És az általad "csillivilli" funkciónak titulált dolgok pont addig haszontalanok, amíg nem használod és meg nem szokod őket, utána rohadtul tudnak hiányozni."

Most légyszíves mutasd meg a hozzászólásomban azt, hogy "haszontalan", meg hogy hol írtam azt, hogy én nem használom őket. De ha történetesen valamelyik rohadtul hiányozna is és semmilyen módon nem bírnám életre kelteni, akkor sem dobnám el az ettől eltekintve tökéletesen működő ROM-ot egy olyan kedvéért, amivel meg esetleg olyan funkciók nem működnek, amire a telefont eredetileg tervezték, mert ezen funkciók még rohadtabbul hiányoznának.

• rdt89

addikt

válasz Z.m.Z #399 üzenetére

Teljesen egyetértek, ezért is térek mindig vissza a gyári rendszerhez, minden új publikált és kipróbált rendszer után, mert ez van a legjobban összepakolva és a legjobban felvértezve. :)

Új hozzászólás Aktív témák