Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• gorcsev27

tag

válasz Z.m.Z #394 üzenetére

Anélkül, hogy szakértőnek tüntetném fel magam a témában:
    a legtöbb "csillivilli" funkció alkalmazás szinten megvalósítható és régebbi OS alatt ugyanúgy fut, mint a legújabb alatt. A különbség annyi, hogy az új OS-sel együtt gyárilag megkapod a legnépszerűbb alkalmazásokat is.
    Ha a telódon nincs közelségérzékelő, nem fogsz hívást aktiválni fülhöz emeléssel, akármilyen ROM-mal futsz. Ezt a hardverelemet pedig nem mostanában (értsd: pár Android verzióval ezelőtt) találták fel, onnantól kezdve viszont ROM szinten legfeljebb tökéletesíteni kell a dolgot, már csak az a kérdés, hogy milyen alkalmazásokat írnak rá.
    Szóval, ha neked hiányzik egy funkció, nagy valószínűséggel csak utána kell nézned, hogy hol szerezheted meg. Lehet, hogy összességében egy kicsit többet kell csuklózni, míg mindet összeszedegeti az ember, de kevesebbet kell kockáztatni. És - egyelőre legalábbis - még nem lehet küzdeni a bőség zavarával, ami a jó kínai ROM-okat illeti, ahogy végigfutottam a hozzászólásokon a balul elsült frissítésekről.
    Ha mondjuk nekem azt ígérik, hogy egy frissebb ROM-mal megkapom többek között a fülhöz emeléses hívásaktiválás funkciót "gyárilag", és ez így is történik, csak mondjuk ugrik az IMEI, meg nem tudok 3G alatt telefonálni, akkor az a legkevesebb, hogy megmondom az illetőnek, hogy hová tegye a ROM-ját. És akkor még mindig frászban vagyok, hogy vissza tudom-e állítani az eredeti ROM-ot, amiben lehet, hogy semmi extra nem volt, de azzal legalább tökéletesen működött a telefonom.

• rdt89

addikt

válasz Z.m.Z #394 üzenetére

Ezeket a funkciókat a gyári általad linkelt 4.2 Offical rom tudja csak. Onnan tudom, hogy az összes romot kipróbáltam kivéve a miui-t.

Új hozzászólás Aktív témák