Hirdetés

2019. február 19., kedd

Hozzászólások

(#1) pilóta


pilóta
(PH! nagyúr)

Nem is néz ki annyira rosszul, mint nézhetne :D
Ár? Panel?

Aki él és nem boldog, az téved!

(#2) Csabulator


Csabulator
(tag)

Ez azért elég korrekt. Remélem valami jó fajta IPS panelt használnak, hogy jók legyenek a betekintési szögek és a színek is rendbe legyenek. Ne adj isten grafikai munkára is használható legyen. Akkor viszont elég drága lenne. :( Ez a flexibilitás viszont hatalmasan jó lépés, én utálom amikor fel kell nézni egy monitorra, mert az asztal kicsit magasabb, pl.
Számomra nagyon bejövős a cucc!

"Time You Enjoy Wasting is Not Wasted Time"

(#3) Zoltn


Zoltn
(senior tag)

Úgy néz ki mint a ps3? Be ne perelje az Apple! :F :Y :C :B ;)

"Music is your only friend. Until the end!"

(#4) Beri78


Beri78
(őstag)

nagyon jó ;]

"...a valósággal az a gáz hogy nincsen hozzá háttérzene..."

(#5) ledgeri


ledgeri
(PH! kedvence)

Az all in one így jöhet...
(emiatt egy picit jobb is lehet a hűtés/fűtés... ;] )

szeksziboj -nálam van egy pirospontod! Keresek Sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest)

(#6) ddekany


ddekany
(PH! kedvence)

Mi az akadálya, hogy a monitor mögé kerüljön a gép, és egyben rendesen állítható legyen az állvány? Annyira azért nem nehéz egy ilyen egybe gép, hogy ne bírná el a mechanika...

(#7) tvse1995


tvse1995
(senior tag)

A címből azt hittem valami moddig, aztán megláttam a képet. :DDD

The brain named itself.

(#8) azopi74


azopi74
(PH! addikt)

Nem értem én ezt a mostanában divatos all-in-one desktop koncepciót. Tény, hogy jól néznek ki (már amelyik), helytakarékosak, alacsony a fogyasztás (desktop esetében ez nem annyira fontos ismérv) de mobilitás kilőve, hardver harmatgyenge és kérészéletű, bővíthetőségi lehetőség zéró, ráadásul olyan árban mérik őket, amiből ki lehet hozni egy high-end desktop gaming rig-et és egy 27"-es monitort együtt. És egyszerre dobhatod ki elavulás/meghibásodás esetén az egész hóbelevancot.

Nem hiszem, hogy minden hülyeséget le kell koppintani az Apple-ről, amit el tud adni az almás cég a megszállott híveinek, nem biztos, hogy az olyan cégeknek is sikerül, amelyek nem rendelkeznek ekkora fanatikus vallásos táborral.

(#9) ledgeri válasza azopi74 (#8) üzenetére


ledgeri
(PH! kedvence)

nincs egy olyan olcsó (nem néztem utána...) ami elég olcsó ahhoz, hogy egy olyannak megérje a plusz, akinek nem kell erő, nem szeret összeállítani magának dolgokat? csak mert maradhat nekik ez, mint ami hordozhatóak közül a netbook...

szeksziboj -nálam van egy pirospontod! Keresek Sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest)

(#10) azopi74 válasza ledgeri (#9) üzenetére


azopi74
(PH! addikt)

A legolcsóbb azt hiszem a Shuttle X5020XA okádék kinézettel, Atom D525-el, 15,6" minikijelzővel, 2 GB RAM-al, 250GB HDD-vel. Egy átlagos tablet teljesítménye, másfélszeres tablet-áron (150-160 k HUF), desktop kivitelben.
A majdnem elfogadható Core i3-asok 250k-nál kezdődnek 17" mellett (HP TouchSmart Elite 7320 és tsai )

De a mai általános desktop igényeknek megfelelő Sony Vaio VPCL22V1E már 600k HUF felett van. Egy 22"-es monitort megkapsz 30-35k-ért, és egy ilyen teljesítményű PC konfigot lazán összeraksz 200k-ból...

Ha kényelmes vagy/nem akarsz bütykölni fél órát, és még a szomszéd pistikétől is sajnálod a 10k-t az összerakásért, akkor megveszed összeszerelve 250k-ért :)

(#11) ledgeri válasza azopi74 (#10) üzenetére


ledgeri
(PH! kedvence)

Így már igazat adok neked! :R :R

szeksziboj -nálam van egy pirospontod! Keresek Sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest)

(#12) zsigus


zsigus
(őstag)

Ezt sem maguktól találták ki: [link]

azopi74: Egyáltalán nem biztos, hogy egy házilag összerakott gép megfelel üzleti használatra, ez pedig nem az otthoni igényekhez készült. Ha megnézel egy céges gépet az szinte mindig gyárilag összeszerelt "egybegép".

Nyilván te nem konkrétan a cikkben szereplő megoldásra gondoltál hanem az otthoni használatra szánt gépekre, de azért nem minden hasonló megoldás felesleges (ahogy a cikkben szereplő sem), viszont hogy sikeres lesz e az már egy másik történet.

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.