Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • GodGamer5

  addikt

  válasz #67436800 #1 üzenetére

  +1
  Végre egy értelmes komment a témában. Az 5g-nél kevesebb ártalmas dolog van a világon. Ez az igazi népirtás...

  "Kellett ez, mint a tökömre a köröm."

 • Abu85

  HÁZIGAZDA

  válasz #67436800 #1 üzenetére

  A Wi-Fi és az 5G még nem ionizáló sugárzás. Nincs elegendő energiája ahhoz, hogy elektronokat lökjenek ki a molekuláinkból. Leginkább rezegtetni tudják ezeket, ami maximum hőt termel. Jellemzően azért vannak óvintézkedések, mert az elektromágneses sugárzásról bizonyított, hogy alvászavart, illetve koncentrációs problémákat okoz, de ezek nem tartósak.

  Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.

 • htc07

  addikt

  válasz #67436800 #1 üzenetére

  Ja meg az FM radio is, meg a foldfelszini TV sugarzas, meg a GPS muholdak jele is.

  Be van bizonyitva tudomanyosan. (en azt mondom hogy ugyvan) ;] youtube videot mondjuk nem csinaltam meg rola eddig.

  [ Szerkesztve ]

 • Tomassy00

  senior tag

  Na akkor nem kell mikró se. Csak kirakom tányéron a kaját az asztalra és várok 3 percet :C

 • Zolás

  addikt

  válasz Tomassy00 #5 üzenetére

  Sugarazd meg az 5g telóddal, kicsit nem figyelsz oda, még meg is gyullad.

  Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve

 • hankpoke

  tag

  válasz Abu85 #3 üzenetére

  Ez a hivatalos álláspont, miközben az is tény, hogy a szerves molekeulák gyönge kémia kötései erősen bomlanak hő/nagyfrekvenciás rezgés hatására. Nézz meg egy hőkamerás felvételt, miközben valaki a fején izzítja a telefont, tisztán látszik, hogy a szövetek felmelegednek tőle.
  Arról külön nem tesznek említést, hogy az idegrendszer gyönge elektromos jeleibe is belepofázik a mikro, és tartós dózis esetén memória zavar, szellemi leépülés is megfigyelhető lesz.
  Röviden, nem kell valaminek ionizálónak lennie ahhoz, hogy ne okozzon problémát.
  Szóval én a 6G-re szavazok, úgy gyorsabban fognak fogyni majd az ügyfelek, úgy is túl népesedett a Föld... ;]

  [ Szerkesztve ]

 • DithenS

  senior tag

  válasz Abu85 #3 üzenetére

  Milyen távolságból nem káros egy ilyen 5G-s antenna rendazer?

 • Abu85

  HÁZIGAZDA

  válasz hankpoke #7 üzenetére

  Ezért írtam, hogy rezegtetik őket, amitől hőt termelnek. Ez kb. olyan, mint amikor valaki közelről nézi a monitort. Abból is elektromágneses sugárzást kap, ki is tud pirosodni tőle az arc.

  A jelenlegi elfogadott kutatások szerint a nem ionizáló sugárzások alvászavart és koncentrációs zavarokat okoznak. Ezért nem ajánlott a telefonnal a párna alatt aludni. A tartós hatások még nem egyértelműek, de a kutatásokból feltételezhető, hogy nem jelentősek.

  (#9) DithenS: Minél közelebb vagy, annál jobban fognak rezegni a molekuláid, vagyis annál több hőt termelsz. Persze ez a mennyiség még így sem olyan extrém, hogy észre tudd venni, de mondjuk ha odarakod az arcod az állomáshoz mondjuk 20 percre, akkor kb. ugyanúgy kipirosodik, mintha a monitort néznéd közelről ugyanennyi ideig. Az 5G-re egyébként az EU-ban pontosan ugyanazok a biztonsági előírások vonatkoznak, mint a 4G-re, másképp nem építheted ki.

  A mennyiség egyébként egy fontos tényező, és ezt nagyon sokan nem veszik számításba. Kimenni a nyáron napi szinten egy órára a napra (magas UV-re való figyelmeztetés mellett), sokkal károsabb ilyen szempontból, mint egy évig végigaludni az éjszakákat egy 5G-s bázisállomás közelében.

  [ Szerkesztve ]

  Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.

 • hankpoke

  tag

  válasz Abu85 #10 üzenetére

  Ha a katódsugaras CRT-kre gondolsz, akkor ott nemcsak termikusan terhelte az egyént, hanem kapott a pofájába jó kis röntgen is, nem véletlenül volt ráírva hogy low radiation...
  Akkor milyen volt előtte, és mennyire volt low a low, hiszen nem azt írták rá, hogy null radiation, hanem low.
  Az már nem szómágia, csak pofátlanul hülyének nézték az embereket.

  A termikus hatás nem annyira elhanyagolható, mint azt sokan gondolják, emberi testben lévő szerves molekulék 42 fok fölött bomlanak, különösen igaz ez az agyszövetekre. Én nem bíznék annyira a hatóságokban, és ebben semmi konteó nincs. Bő 40 éve mindenre DDT-t fújtak, és láttuk mi lett az eredménye, nem is beszélve a túlzott lóadag antibiotikumoktól. Azon se lepődnék meg, ha 10 év múlva tömeges Alzheimer "járvány" ütné föl magát, a 30-as, 40-es,50-es korosztályban...

  Hozzáteszem ha nem a fejeden, hanem a zsebedben tartod a telefont, akkor a csajok a petefészküket nyírják ki vele, és a srácok a töküket. Újra nem konteózok, de ma már tömeges jelenség a a kvázi meddőség a 30-as korosztályban...

 • GodGamer5

  addikt

  válasz hankpoke #11 üzenetére

  +1
  Ez itt a lényeg.
  A kilóra megvett tudósok meg nyomják a kamu szövegeket és ha nem értesz egyet velük, akkor konteós hülye vagy...

  [ Szerkesztve ]

  "Kellett ez, mint a tökömre a köröm."

 • Reggie0

  nagyúr

  válasz hankpoke #11 üzenetére

  A rontgen mar elegge regi dolog, kb. 100 eve ismert, igy ez ido alatt elegge sok karos hatasat volt ido felfedezni. Raadasul a monitorok elegge alacsony feszultsegen mukodnek, ami lagy rontgen sugarzas tartomanyaba esik. Azert lagy, mert nem kepes melyre hatolni az anyagokban. Akkor mar inkabb jobban lehet felni az elektronsugarzastol, amit kibocsajt.

  Hat nemigazan bomlanak a molekulat 42 foknal, hanem a molekulak kozotti kotesek, amik a komplexebb egysegekben, mint pl. a feherjek, es a kemiai reakciokban jatszanak szerepet. Raadasul a szovetek termikus viselkedeset baromi jol meg lehet figyelni, igy nagyon sok empirikus tapasztalat all rendelkezesre, ami alapjan megallapithato, hogy mekkora termikus terheles eri az egyes szoveteket adott radiohullam mellett. Pont ez az a resz, amirol szinen nagyon sok adat van es ismert a hatasmechanizmus, tehat nem kell attol felni, hogy meglepetes er. Ezert nem jo pelda az uj vegyszerek, mert azok friss megjeleneskor esely sincs hosszutavu eredmenyek alapjan ertekelni.

  [ Szerkesztve ]

 • hankpoke

  tag

  válasz Reggie0 #13 üzenetére

  Nyilván lágy röntgen sugárzást adott ki a CRT, mert nem volt nagy az anódfeszültsége, de nem is ez a lényeg, hanem az, hogy tartós dózisnak milyen hatása van. Pl te bevállalnál napi 8 órás lágy röntgenben való napozást? Tök jó hogy az emberi szövetek felső része nyeli el a sugárzást, legalább szarkóma helyett csak melanomája lesz Mancikának. ;)
  Ha annyira bagatel dolog volt, miért készítették ólomüvegből a CRT-ket? Biztosan olcsóbb lett volna nem ólomüvegből... Valami oka csak volt, mert a cégek 2 cent/db plusz profitért a jó édes anyájukat is eladják... :D ;)

  Legkisebb baj a termikus hatás. Ez csak a felszín. Nem ez a fő probléma. Mondok egy példát, hogy értsd mire gondolok. Adott egy mechanikus rendszer, ami jelen esetben mondjuk az agyszövet/szaporító szervek atomjai.
  Ezt a mechanikus rendszert elkezdjük nagyon kis intenzitással több GHz-en rezegtetni. Mi történik? Semmi biztosan nem, mert a szövetek melegszenek. Miért melegszenek? Azért mert az atomokat cibáljuk/csavarjuk ide-oda, ami teljesen analóg a vasdrót hajlításával, ami ettől felmelegszik. Mi történik, ha sokat hajlítgatom a vasdrótot?
  Szerintem tudod mire akarok kilyukadni...
  Ez addig nem okoz gondot, míg a sejtosztódás során a rendszer ki tudja javítani a hibákat, de mi van, ha már túl sok a hiba, vagy eleve nincs regeneráció, mert élete végéig ugyan azzal az anyaggal gazdálkodik a szerv(petesejt)?

  Direkt sarkítok, ne vedd magadra, csak a cégek némi profitért cserébe magasról tesznek a hosszútávú problémákra, szóval a "paranoiám" nem oktalan.

 • Reggie0

  nagyúr

  válasz hankpoke #14 üzenetére

  Hat, nem tudok senkirol a kornyezetemben, akinek baja lett volna tole, pedig vagy 8-10 orakat elotte ultunk. Persze ez nem azt jelenti nincs hatasa, csak nem nagy a valoszinusege.

  Mondok egy példát, hogy értsd mire gondolok. Adott egy mechanikus rendszer, ami jelen esetben mondjuk az agyszövet/szaporító szervek atomjai.
  Ezt a mechanikus rendszert elkezdjük nagyon kis intenzitással több GHz-en rezegtetni. Mi történik? Semmi biztosan nem, mert a szövetek melegszenek. Miért melegszenek? Azért mert az atomokat cibáljuk/csavarjuk ide-oda, ami teljesen analóg a vasdrót hajlításával, ami ettől felmelegszik. Mi történik, ha sokat hajlítgatom a vasdrótot?

  Szerencsere a kemia nem igy mukodik, a kotesek mar nem klasszikus fizikaval leirhatoak. A kemiai kotesek energiaja a radiofrekvencias tartomanyban levo fotonoknal joval nagyobb energiat kepviselnek, igy azt nem tudjak befolyasolni. Az RF is csak a molekularezgesek es mozgasok energiajat tudja fedezni, de meg annak is az also szele, igazabol ez is a tavolabbi infravoros tartomanyhoz tartozik, ami vagy 3 nagysagrenddel nagyobb frekvencia es energia. Pont ezert melegiti igazan nehezen a mikrohullamu suto az anyagokat, mert az elnyeles elegge gyengusz.

  [ Szerkesztve ]

 • Tigerclaw

  nagyúr

  válasz Abu85 #3 üzenetére

  "az elektromágneses sugárzásról bizonyított, hogy alvászavart, illetve koncentrációs problémákat okoz, de ezek nem tartósak."

  Ha tartós a sugárzás, mert körül vesz minket folyamatosan, éjjel-nappal, bárhová is megyünk, akkor gondolom a tünetek is tartósak.

  Sajnos az iparági lobbi és a gazdaság mindig felűlírja a egészségügyi kérdéseket. Az elektromos hálózat esetén sincs olyan követelmény, vagy figyelmeztetés, hogy a vezetékeket, kábeleket árnyékolni kellene. Ha árnyékolják, akkor a külső hatástól védenék meg a vezetékeket, nem pedig a környezetet védenék a vezetékek EM sugárzásától.

  Nem vagyok gyíkember hívő, de ijesztő, hogy mennyire nem gondolnak arra, hogy óvatosabbnak kellene lenni ezekkel a dolgokkal.

  Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.

 • takysoft

  tag

  válasz #67436800 #18 üzenetére

  (Szerk: hosszú lett. bocsi :D )

  Először is hadd említsem meg, hogy jó végre egy olyan emberrek egyet nem érteni, aki legalább ért a magyar nyelvtanhoz. Le tudja írni helyesen a szavakat. Vannak szóközök, ékezetek, és tagolt az egész. Bekezdésekre.
  És nem tűnt fel helyesírási hiba első olvasatra. Ami mutatja, hogy el lett olvasva még egyszer, mielőtt el kell küldve. Ezt tisztelem. Ilyen emberekkel szeretek vitázni.
  A butákkal csak vitatkozni lehet. Szóval egyetlen szavaddal sem értek egyet, de kérlek legyen számodra is tiszta, hogy teljes odaadással és tisztelettel indítom ezt a vitát. Hogy hová megy tovább a dolog, azt nem tudom :)

  "a nagyon régóta ismert alapvető tudományos tényeket"
  Sorra döntjük meg ezeket a régóta ismert tudományos tényeket. A Föld nem a világ közepe. És nem a Nap forog a Föld körül. Bár tény, hogy ez reltív, mert a Földnek is van gravitációs vonzása a nap felé, de eltörpül a fordított mellett, szóval legyen ez most elhagyagolható :)
  Miután kijutottunk űrbe egyértelművé vált, hogy a gravitáció nem mindig "lefelé" húz... sőt, a "lefelé" is elég definiálhatatlan dolog bizonyos esetekben (például odafent)
  Manapság pedig a húrelmélet kezdi döntögetni az eggid biztosnak vett elméleteket az általános reltivitáselméletben és a kvantummechanikában. De ebbe nem megyek bele, mert nem teszek úgy, mintha átfogóan érteném, hogy miről is szólnak ezek pontosan :)
  A fizikában tények nincsenek. Csak elméletek. Amíg addig állnak, amíg meg nem döntik őket.

  Ez az alapvető tézise a tudományos megközelítésnek. Igazad soha nem lehet. Csak közelítheted, de egy nap ki fog derülni, hogy tévedtél, és van jobb közelítés.

  Szóval a "nagyon régóta ismert alapvető tudományos tények" kifejezés ott elbukik, hogy a tudományban nincsenek tények. És minél régebb óta ismert valami, annál valószínűbb, hogy hamarosan megdől.

  "a sok milliónyi beteg emberről szóló statisztikákat és abból máris következik"
  Kérlek mutasd meg ezeket a statisztikákat! (de te jöttél ide ellenérvelni, szóval kezd te :) )
  Komolyan. Mert én millióegy kutatást tudok mutatni arról, hogy a szervezet teljesen jól elkezeli a rádiósugárzásokat bizonyos szinteken belül.

  Nyilván a "káros, mert nagy mennyiségben bizonyítottan káros" egy hülye érv.
  A hő is káros, mert nagy mennyiségben (100 fok felett pl) kinyír egész gyorsan. De kisebb mennyiségben nem csak hogy nem árt, de kell is.

  A szervezet fel van készülve bizonyos dolgokból bizonyos mértékekre. Az élő sejteknek X háttérsugárzás nem okoz gondot, mert amúgy is rengeteg ilyen van a bolygón.
  Több ezer féle... tényleg.
  (ezért is vagyunk bajban az űrben, mert arra nem nem vagyunk felkészülve... de az másik tészta, azt hagyjuk meg egyelőre Musk-nak, ő akar annyira a Marsra menni :) ... meg ahogy ismerem, el is jut oda :D )

  Nagy mennyiségben minen káros. A víz is. Minden.

  "a tudós világ, nagy cégek világa, politika világa mélyen gyáva és aljas"
  Kérlek... bizonyítékokat. Egyetlen esetet, amikor kiderült ilyesmi :)
  Nyilván a cégek szemét mocskok. Főleg ha megegyeznek egymással. (kezdve a harisnyakartelltől a villanyégő megegyezésen keresztül millió más dologig)
  De te most nem a cégeket vetted célba, hanem magát a tudóstársadalmat. Annak ezer és ezer egyetemével és független laboratóriumával. Akik gerinces és őszinte emberek. És magyarországon többen személyes ismerőseim és jó barátaim.
  És attól, hogy egy X cég fizeti ki a kutatás árát, nem kapnak részrehajló végeredényt.
  Nyiltan közlik a cégekkel, hogy végeznek kutatást a témában, ha fizetik, de az eredmény az eredmény. A jó hírük van kockán, ami fontosabb egy neves labornak, mint némi pénz zsebbe.
  Kérlek, ha a világ tudományos egységét kritizálod, akkor erről kérek valami bizonyítékot.

  Írom mindezt úgy, hogy amúgy az 5G kapcsán nekem is vannak aggodalmaim, csak nem ilyen konteós szinten.
  De olyan szinten, hogy épp most Írtam a FB falamra ezekről az eggályokról

  Méghozzá PONTOSAN azért, mert 50.000 tudományos mukát végző ember írt alá egy petíciót, hogy ezt érdemes lenne még átgondolni egyszer.
  Szóval emellett az 50.000 okos, diplomás tudós tiltakozó ember mellett kérném még egyszer. Bizonyítékok mellett vádoljuk meg ilyen dolgokkal a tudományt.

  A nagy cégek és a politika tekintetében tökéletesen igazad van. Főleg a politika. A tudományban az okos emberek érvényesülnek. A politikában meg éppen azok, akiknek nem kéne sajnos.

  "A félig kamu tanulmányok, de a teljesen kamu is simán átmegy mindenhol."
  Nem, nem mindenhol, sőt.... nagyjából sehol. Maximum a konteós fórumokban a fészbúkon, de lényeges körökben nem.

  "100 éve vagy ezer éve tudják, hogy mérgező"
  Voltak növények, amikről évezredeken át tudták, hogy mérgező. Aztán valaki rájött, hogy X módon elkészítve X dolgot gyógyít. Onnantól meg ezer éve tudják, hogy gyógyszer is lehet.

  Még egyszer, a tudomány szempontjából TELJESEN irreleváns, hogy valamit mióta "tudsz"....

  "Ilyen például a kötelező oltások téma"
  Itt valahogy véget ért a releváns topic, és elmentünk egy másik irányba. Egy erősen konteós irányba.

  "sikeresen beprogramozták a naiv és tájékozatlan embereket"
  Ez nem érv, tudományos embert ilyen nem érdekel. Már csak azért sem, mert a tapasztalat szerint ezt az érvelést a legtöbb vitában mindkét fél előszeretettel dobálja a másikra. Úgy veszek, hogy ezt le se írtad, mert ezzel csak magadat égeted.

  "Miközben alapvető tény, hogy minden oltott embert minimum 2-3 hétre karanténba kellene zárni, mert az oltás miatt vannak akik elkezdik terjeszteni a betegséget."
  Nem nem kezdik.
  Tisztázzuk, hogy mi az az oltás, mert fogalmi zavar van azt hiszem.

  Szóval az oltás egy olyan megelőző gyógymód, ami vírusok ellen biztosít védelmet. (bakteriális betegségek ellen nem)
  Nem az oltás biztosítja a védelmet amúgy sem, hanem maga az immunrendszer.
  Az oltásban alapvetően a vírusnak egy módosított változatát kapod megy, ami jellemzően le van gyengítve és NEM SZAPORODÓKÉPES.

  Ezért van olyan, de olyan sok vírus, ami ellen nincs még oltás... mert előbb ki kell kutatni-szaporítani belőle egy ilyen gyengébb, és szaporulatképtelen változatot. (a génkutatás ebben sokat segjt majd, mert sokkal gyorsabb, mint a sztenderd szaporítás)
  Meg azért, mert vannak vírusok, amikből mindegy milyen gyenge változatot kap a szervezet, valahogy nem képes legyőzni akkor sem (HIV pl.)

  Ezért is kérdezik meg MINDEN oltás előtt, hogy amúgy teljesen egészséges vagy-e. És ezért is nem kaphatod meg az össszes oltásod egyszerre.

  És ezért vagy rosszul az oltástól. Egy malária elleni oltás kőkemény cucc. Igaz, hogy nem szaporodik, és gyengébb, mint a valódi malária, de ettől még hozni fogod az összes tünetet. 1-2 hétig komolyan lázas leszel tőle. És hánysz. Mert vírus van a szervezetedben. És ha betegen kapod meg az oltást, komolyan, bele is halhatsz.
  Ez esszenciális, és figyelnek erre az oltásklinikán.

  És amikor majd az erdőben elkapod a maláriát, oltás után... még akkor is beteg leszel. De mivel a szervezeted látott már ilyet, és tudja, mit kell kezdeni vele... nem döglesz bele :)

  De a legtöbb oltás szerencsére nem ilyen. Sőt egész komoly arányban még az egész vírust se tartalmazzák, csak annak egy részét, vagy előölt változatát.

  "hanem folyamatosan felnyomják az oltások számát"
  Hát mert egyre több HALÁLOS betegséget tudunk megelőzni vele...
  Ha tudsz angolul, akkor Ezt a videót ajánlom figyelmedbe, ami bemutatja egy Polio (gyermekbénulás) tűlélő életét. Azok nevesek egyike, aki megérte a felnőttkort.

  Tudom, hogy az ilyen betegségek nevei számodra semmit sem mondanak, de annak idején kegyetlenül tizedelték meg az emberi populációt.
  Persze, vannak kényelmi védőoltások is, mint a Mumpsz vagy a Hepatitisz B, amik csak 2-3 hét kegyetlen szenvedést váltanak ki egyetlen szurival...

  "az oltással rendkívül sok embert egy életre beteggé tettek és tesznek"
  Még egyszer, és utoljára... bizonyítékokat, kérlek.
  Tudományos bizonyítékokat... nem azt, hogy Béla bá szerint a Polio oltása miatt fáj a jobb térde...

  "Vannak statisztikák amelyekből látszik,"
  Várom a linket.

  "súlyosan mérgező anyagokat tesznek az oltásokba, mint például az alumínium"
  Immunológiai adjuvánsként teszik bele. Az immunológiai adjuváns olyan anyag, amit azért tesznek a védőoltásba, hogy az immunválasz létrejöttét elősegítse. Ergo olyan anyag, aminek nem kéne, hogy ott legyen, ergo felturbózza az immunreakciót.

  Mindemellett nem mérzegő abban a mennyiségben, amilyen mennyiségben az oltásban van. Ezért is esett erre a választás.

  Ettől működik az oltás.

  "az egyébként teljesen egészséges embert"
  Ugye az megvan, hogy oltás konkrétan semmit sem ér, ha már eleve beteg vagy, ugye? Prevenciós módszer.

  "az oltás okozta károsultság miatt, ezért sok ezer milliárd dollárral több pénz költenek gyógyszerekre."
  Most pedig egy olyan konteóba másztál bele, ami csak akkor lehetne igaz, ha több tízezer gyógyszerkutató mind beleegyezne, hogy titokban tartják. Egy összeesküvés lényege, hogy TITKOS.
  Nem lehet úgy, hogy közben mindenki tud róla... eh...
  Nem, a daganatnak nincs varázsgyógymódja, amit elhallgatnak.
  De igen, tudósok ezrei dolgoznak azon, hogy gyógyítható legyen (nem, nem kezelhető, gyógyítható)
  A gyógyszergyárak nem akarnak téged "betegen tartani". Mert a konkurens gyógyszergyár abból gazdagszik meg, ha kiadja a gyógyszert.

  Tudod... a tudósok gerince, és a független laborok, egyetemek számának pofátlan magas száma... nem írom le megint.

  "az oltások sokkal több embert tesznek tönkre mint a kanyaró "
  Fogalmad sincs, hogy működnek az oltások, és mit csinálnak a szervezettel. Arról meg főként fogalmad sincs, hogy mi az a kanyaró. Hosszan nem is mennék bele, de itt egy statisztika neked, mert úgy szereted őket :)
  Védőoltás nélkül a kanyaró nevű betegségen szinte minden gyerek átesik. Jellemzően 5 és 10 éves kora között valamikor, de elhanyagolható azok száma, akik valamiért nem.
  A kanyaró nevű betegség halálozási aránya 0,2%. Értsd: 500 gyerekből 1 meghal sajnos.

  Magyarország 10 milliós lakosságából ez ma 20.000 ember lenne, aki nem érte volna meg a felnőttkort.
  Talán Te magad is, talán a férjed/feleséged/legjobb barátod.

  És ja, nem a kanyaró a legrosszabb dolog, ami ellen oltást kaphat az ember.
  Nagybátyám a Lyme kór okozta szövődmények miatt halt meg. (attól, hogy maga a betegség gyógyítható, a szövődményei az idegrendszerre kegyetlenek)
  Oltás nincs rá. Nem is lesz soha, mert bakteriális. És a betegség (mint a legtöbb baktérium) egyre rezisztensebb az antibiotikumokkal szemben.
  Ez az antibiotikum-rezisztencia amúgy az egyik megégetőbb probléma ma az orvostudományban, igen komolyan túlhasználtuk az antibiotikumokat, és tesszük a mai napig, pont azért, mert bármi baja van a szerencsétlen paciensnek (még ha vírusos is), egyből antibiotikumért ordít, az orvos meg ráhagyja.
  Okosabb országokban ma már nem írnak fel antibiotikumot amíg meg nem jött az ereménye a leletnek, hogy baktériumról van szó. De nyilván kishazánkban 1 hét, mire eredménye van a leletnek, és az orvos se várathatja ennyit a beteget. Szóval vannak az orvostudománynak VALÓDI problémai amikkel küzdenie kell, hogy az emberiség fennmaradjon.
  A háta közepére se kell neki ez az oltásellenes marhaság....

  "az lenne a jobb, ha az emberek átesnének természetesen módon a normális járványokon"
  500-ből 1 meghal... malária esetén 25%.... tény hogy afrikai betegség, itt nem fordul elő, de gondolom globálisan beszélünk az otlásokról...

  "teljesen őrült, fasiszta dolog, hogy egy szülőnek kötelező beoltatnia a gyerekét, miközben tudja, hogy a gyereke egészséges"
  A prevenciós részt nem magyarázom el újra.
  Ellenben a nyájimmunitást muszáj leszek azt hiszem.

  Említettem ugye, hogy az oltóanyag sok esetben maga a vírus. Ami ugyan gyengébb, és szaporodóképtelen, de veszélyes. Nagyon.
  Ezért a populáció tetemes része nem kaphaja meg az oltást. Mert belehalna. Jellemzően gyerekek X éves kor alatt. De különböző betegségek esetén egész életedben nem olthatod be magad.
  Ezeknek az embereknek egyetlen esélye van elkerülni ezeket a betegségeket.

  Márpedig az, hogy ezek a betegségek nem fordulnak elő a populációban. Azért nem kapja el a gyerek a gyermekbénulást, mert akikkel a játszótéren játszik, azok be vannak oltva ellene. bárhová megy, nem találkozik a betegséggek. Nyilván így is van esélye elkapni, de jóóóóval kevesebb.

  Vannak a magyar szabályozásnál sokkal rosszabb állaptoban levő országok, mint például az Egyesült Államok (USA).
  És sajnos az előbb említett nyájimmunitás miatt kénytelen sok intézmény komoly intézkedéseket bevezetni.
  Számtalan iskola és óvoda tette felvételi követelménnyé ezeknek az oltásoknak a beadását.
  Nyilván az "ellenes" szülök megtalálják az olyan iskolákat, ahová mehet a gyerek, de azértjavul a helyzet. A minap például egész Oregon állam bevezette ezt az intézkedést.
  Méghozzá okkal. Oregon a egyik leginkább oltásellenes állam, és sorra bukkannak fel olyan betegségek, amiket már lassan 100 éve likvidáltunk. Sajnos gyermekbénulásban is halt már meg kisgyermek az USA-ban nemrég... teljesen feleslegesen.

  "Az egész oltás tudomány igazából csak arra jó, hogy ha például ezer évente tényleg létrejön egy szuper vírus okozta szuper járvány, akkor azt sikerüljön megfékezni. Nem pedig arra, hogy normális, nagyon enyhe járványok ellen oltogassanak. És főleg nem arra, hogy elkezdjenek oltani rendkívül ritka betegségek ellen is, amit mondjuk csak a tűt használó drogosok kapnak el a mély igénytelen életmód miatt."

  A HIV-ről is ezt hitték olyan sokáig. Aztán valahogy kiderült, hogy jé.... heteroszexuális józan ember is el tudja kapni... mint például Asimov...

  "a tudatlan embereknek könnyebb ezt válaszolni"
  Tényleg fejezzük ezt be! Tudományos tényeket tessék egymás ellen állítani. Anélkül ne nevezzük a másik tábort/embert tudatlannak, mert mindét tábor ezt csinálja, és tények nélkül az csak egymásra mutogatá ujjal. Értelmetlen.

  Az oltások áldása magért beszél. Az autizmust okozásról tudományosan bizonyított, hogy baromság. És nem mellesleg minden egyéb betegségről is.
  Nem komplikációmentes a dolog, de oltásba szinte soha nem hal bele senki. A megelőzött betegségek szövődményibe ellenben rengetegen.

  A malária elleni védőoltás első változatába pl átlagosan 10.000-ből egy ember belehalt. Sokan kritizálták emiatt Bill Gates-szet, (az ő alaítványa osztogatta az oltást INGYEN)
  Ordítottak a szervezetek, hogy azonnal tiltsák be az oltást.

  Az alapítvány hivatalos válasza: Ismerjük a kockázatokat. Elmondjuk mindenkinek ezeket. Keresünk jobb megoldást (azóta találtak egy biztonságosabb törzset amúgy).
  De továbbra is... a malária halálozási aránya 25%... És Afrikában ezt nem nehéz elkapni...
  Gyerekek MILLIÓI haltak bele...

  Nyilván egy kanyaró oltásnál ilyen veszélyfaktor nem férne bele. De nincs is ilyen veszélyfaktor. Nem lesz tőle bajod. Semmi.

  És ha szerinted mégis, akkor kérlek... ide a tudományos bizonyítékokat.
  Nem te vagy az egyetlen, aki aggódik az oltások miatt. Kutatták sokan. Nem csak általánosságban, hanem egyesével is a kétesebbeket (az előbb emljtett malária ellenit pl)

  "Vagy pedig egy moderátor őrült érzelmi rohamot kap amiatt, mert a leírtak szembe mennek az általa bálványozott ménsztrém médiával."
  Nem vagyok moderátor :D
  Hogy egy szerintem korrekt választ mennyire tartasz őrült érzelmi rohamnak, az a Te dolgod :)
  És nem kapok ezért fizetést :)

  Én őszintén az emberiségért vagyok. Szerintem Te is :)
  Csak művelődj picit

  Nincs mindenki ellened :)

  [ Szerkesztve ]

  I will live forever or die trying

 • Tigerclaw

  nagyúr

  válasz takysoft #20 üzenetére

  Van egy kollégám. Értelmes, műszaki területen dolgozó ember, de elég komolyan beszívta az összeesküvés elméletes világ. Gyakorlatilag abban hisz, hogy a tudósok, kutatók, orvosok 99%-át beszervezték vagy megfélemlítették... illetve az összes látogatott tudományos és hírportál száz százalékban álhíreket terjeszt.

  Szóval az ő szemükben te is csak egy ilyen beszervezett / megtévesztett ember vagy, aki álhíreket terjeszt. A logika, az érvek, a számok a te szádból semmit sem számítanak.

  Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.

 • Tigerclaw

  nagyúr

  válasz #67436800 #22 üzenetére

  "Megint egy olyan alap probléma, hogy a legegyszerűbb ember működéssel sem vagytok tisztában. Ez egyszerűen úgy működik, hogy a tudósok és orvosok és egyebek 99,9%-a félti a fizetését, karrierjét, munkahelyét. A dolog ennyire végtelenül egyszerű!"

  Most vagy azt gondolod, hogy te ilyen gyáva vagy, ergo az emberek 99%-a ilyen gyáva, vagy azt hogy te az 1%-hoz tartozol és rajtad kívűl mindenki gyáva. Kihalt volna az emberiség az első napon ha erről lenne szó. Igen, vannak megalkuvó, gyáva, vagy épp opportunista emberek, de ők a kisebbséget képviselik. Őket legtöbbször politikusnak nevezik. :-)

  A tudós, az orvos, a kutató pont olyan ember mint bárki más, vagyis pont ugyanolyan okból szinte vált munkahelyet, vagy akár szakmát mint bárki más. Ritkábban váltanak mert náluk fontos a reputáció, a megbízhatóság, a karrier építése, illetve egy kutatónak ki kell várnia 1-1 projekt végét, hogy fel tudjon mutatni valamit. Más országban nincs ok, hogy féltsd az állásodat mert találsz másikat könnyen, de láthatod hogy mennyi orvos hagyja itt az országot jelenleg...ráadásul a többség olyan országba megy praktizálni, ahol nem hogy nem létezik hálapénz, de még büntetik is.

  Igen, a gyógyszerfejlesztő cégek nagyon gyakran meghamisítják a teszteket...sőt legtöbbször talán nem is a felső vezetés utasítására, hanem a projekten dolgozó vezetőkutatók teszik ezt saját érdekből. Épp ezért tart olyan sokáig egy-egy új gyógyszer piacra kerülése és ezért olyan szigorúak a követelmények a hatóságok részéről. Persze így is átjutnak a szűrőn olyan hatóanyagok, gyógyszerek amiknek nem lenne szabad és a többi gyógyszernek is komoly mellékhatása lehet. Ezért kell megpróbálni minél egészségesebben élni és kerülni a gyógyszerek szedését, amennyire csak lehet. Nem kell azonnal enyhíteni a tüneteket sem. Az emberi szervezet sokat kibír és szépen gyógyítja magát, de ha komoly a baj, el kell fogadni a gyógyszeres kezelést.

  Igen a "chemtrail" létezik. Ezt látod az utcán is az autók után. Kipufogó gáznak hívják, csak fent többezer méter magasságban máshogy viselkedik más légnyomás, más hőmérséklet, páratartalom esetén. Nyáron nem látod a lélegzetedet, míg télen hidegben igen, mivel a lélegzetben lévő vízpára kicsapódik a levegőből. Télen a kipufogó füstöt is sokkal jobban, hosszabban látni. Emellett egy nagy gázturbina, vagy sugárhajtómű olyan mint több száz vagy több ezer autó kipufogó füstje egy kipufogón jönne ki. A fenti ritka levegő miatt jobban és gyorsabban szét is terjed. Ezért olyan vastag a csík. Veszélyes-e a "chemtrail"? Igen egyértelműen. Épp ezért próbálják a hatóságok is lecsökkenteni az autók, repülők, hajók, gyárak szennyezését egyre szigorúbb környezetvédelmi normákkal és persze a gyártók igyekeznek csalni, ahogy ki is derült pár éve, illetve folyamatosan derül ki újabb és újabb autógyártókról. Gondolom a gázturbina gyártók sem kivételek...és akkor még nem is beszéltünk a teherhajókról, akik nehézolajat használnak.

  Extra szennyező anyagot nem lenne értelme hozzáadni a kerozinhoz, vagy utólag beporlasztani a kipufogó gázhoz. Egyrészt a nagy része elégne, másrészt irányíthatatlan folyamat lenne. Olyan magasságban mire mondjuk Europa felett kijuttatsz egy anyagot, már Észak-Amerika vagy Ázsia, Afrika fölött érne földet. Nem kiszámítható az időjárás, a szél sebessége, iránya a különböző légrétegekben, vagy épp a levegő rétegek függőleges mozgása. Majd ha azt látod, hogy a kutatók gázállarcban vagy oxigén palackkal járnak minden kedden és pénteken az utcán, minden egyéb ok nélkül, kezdhetsz félni. Ha mérgezni akarnának, akkor azt lokálisan tennék vízben, vagy épp permetező helikopterekkel.

  Persze ettől még nagyon veszélyes a chemtrail, más néven kipufogógáz.

  Amúgy érdekes az is, hogy az összeesküvés elméletek egyike szerint egy vulkán kitörés sokkal nagyobb szennyezéssel jár, mint több évtizednyi kipufogófüst...ergo semmi szükség környezetvédelemre, mert ez emberi hatás elhanyagolható a természetes szennyező forrásokhoz képest, mint pl. a tehenek meg a vulkánok.

  [ Szerkesztve ]

  Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.

 • Viktor77

  félisten

  válasz #67436800 #24 üzenetére

  Milyen valóságban? A tiédben? Te aztán kurvára ismerheted a valóságot, gyakorlatot.

  [ Szerkesztve ]

 • Tigerclaw

  nagyúr

  válasz FoxiestFox #26 üzenetére

  Mer az 5G-re senki sem kíváncsi, de a gyíkemberekre igen.

  Amúgy kíváncsi vagyok, hogy az 5G után is maradnak-e a pár giga korlátos mobilnet csomagok. Rossz helyre kattintassz, aztán 2 másodperc alatt el is használtad a havi mennyiséget.

  Nem hiszem, hogy tolakodnának a szolgáltatók az 5G-s átállásnál, mert elég sok pénzükbe került már a 4G is, ami még alig hozott nekik pénzt. Ez ilyen HD, 3D, OLED, 4k, OLED, 8k kérdés. Nem csak a vásárlók, de már a szolgáltatók, gyártók is besokaltak a tempó miatt. Látod, a Panasonic - helyesen - nem foglalkozik még a 8k-s tévékkel. A mobil szolgáltató szerintem mutatóba csinálnak pár referencia megoldást, aztán nem lesz sietős nekik az egész. Max oda tesznek majd, ahol anyagilag is megéri, vagyis nagyon sűrűn lakott területeken, fővárosok belvárosi részén...vagy épp ott, ami kimaradt a 4G fejlesztésből.

  Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.

 • takysoft

  tag

  válasz #67436800 #24 üzenetére

  Koma.
  Nem tudlak komolyan venni, ha nem mutatsz felbizonyítékokat :D Sajnálom.

  Ahogy... hát a világon senki más sem :D

  Álomvilágban hiszel. Neked a konteó a vallásod :D

  [ Szerkesztve ]

  I will live forever or die trying

 • Anfänger

  őstag

  válasz #67436800 #24 üzenetére

  Igen,sajnos,meg vagyunk vezetve. Az emberek mindazt elhiszik,amit gyerekkor óta folyamatosan megtanultak. Sajnos,a mai világban már inkább dominál a pénz és a hatalom utáni vágy,mint az,hogy az ember el tudja fogadni az igazságot és a valós tényeket,amik egyértelmüek.
  A média,a politika és a háttérben levö rejtözködö hatalom,akik soha nem akarnak a nyilvánosságra kerülni,irányítanak bennünket.
  Ezek már lassan kiütik a szemünket,mégis elfordulunk töle,mert egyszerüen nem akarjuk ezt látni,hallani,elfogadni.
  Mint a struccok,fej a homokba környezet nem észlelve,ez van,ezt tanultuk,ezt kell elfogadni.
  Pedig,sokakat megváltoztatna ha tudnánk,hogy az identitásunk nem az agyunk,hanem a szívünk.
  De sajnos be vagyunk tanítva,van aki ezt elfogadja és átlátja,mint Te magad is,de van sajnos a többség,akik
  nem veszik észre,nem is akarják észre venni sajnos!

  Nichts ist unmöglich? Dann schlag mal ne Drehtür zu! :)

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés