Hirdetés

2019. március 20., szerda

Hozzászólások

(#1) TigerCat


TigerCat
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Gyors, egyszerű, kényelmes. A netes vásárlásoké a jövő, ez nem kérdés...

Kanapékirály Bútor és Lakberendezési Webáruház »»» https://kanapekiraly.hu

(#2) Tigerclaw válasza TigerCat (#1) üzenetére


Tigerclaw
(PH! nagyúr)

Egy önálló bolt nem tud túlélni akkor sem, ha van saját webáruháza és más digitális szolgáltatása. Minden eldől, hogy mekkora volumenben szerez be, milyen áron

20 év múlva átírhatják az áruház szót Amazon-ra a szótárakban, ha így megy tovább. Szükseg lenne új monopólium ellenes törvényekre, amik csak jóval kisebb piaci részesedést engednek meg a cégeknek és a tulajdonosaiknak. Eleve megoldandó a "felső tízezer" probléma, vagyis az, hogy a gazdagság, a pénz, a hatalom koncentrálódása a populáció töredék százalékánál.

Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.

(#3) Tigerclaw válasza TigerCat (#1) üzenetére


Tigerclaw
(PH! nagyúr)

Amúgy lehet hogy a klasszikus kiskereskedő egy kihaló faj lesz és csak raktáráruházak maradnak online rendeléssel és házhozszállítással. Az mondjuk biztos, hogy túl hosszú a hagyományos kereskedői lánc, vagyis a gyártó és a vevő között túl sokan tartják a markukat.

Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.

(#4) TigerCat válasza Tigerclaw (#3) üzenetére


TigerCat
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Igen, bizonyos ágazatokban kétség kívül így van. De majd kialakul ... És speciel szeretek vásárolgatni, addig sem az irodában ülök, szóval nem bánom ha marad offline áruház is a környéken.

Kanapékirály Bútor és Lakberendezési Webáruház »»» https://kanapekiraly.hu

(#5) Rayyy válasza TigerCat (#1) üzenetére


Rayyy
(senior tag)

Én például azt nézem meg elsőként egy online boltnál (Magyarországon), hogy van-e valami fizikai elérhetőségük, mintaboltjuk, irodájuk. Ha ilyet nem találok, akkor nem is vásárolok onnan. Amúgy nagyon sokat vásárolok neten, de nekem a megbízhatóság ott kezdődik, hogy legyen egy pult, ahova odamehetek reklamálni és nem lehet telefonon lerázni, meg figyelmen kívül hagyni az íméljeimet.
Sok esetben pedig valamilyen boltban nézek ki egy terméket (például kanapét, ruhát), felírom az adatait és megrendelem, hogy élhessek a 14 nappal, ha valami gebasz van. Meg egyébként is... nem rossz látni életben egy dolgot, amire pénzt akarok költeni.

--- >>>> Motion Designer, jelentkezz nálam, ha kell munka! (AE, 3dsMax) <<<< --- A csapból tiszta víz folyik.

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.