Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 - 5600X / 5800X / 5900X / 5950X "Zen 3" (AM4)
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- RAM topik
- Milyen CPU hűtőt vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- [Re:] Az indiai játékosok felvették a kesztyűt a skalpvadászokkal szemben
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Milyen alaplapot vegyek?
Hozzászólok Aktív témák
-
Predatorr
senior tag
Évek óta használok egy 14000Ft-os FSP230-at Dark Rock Pro 4-gyel, ref. RTX2080-nal, X470 lappal és 2600X Ryzennek, 14cm ventilátorokkal + 2 gyári 12cm-t a lapra fordítva. Nem zajos, nem forró, a lap le is állíthatja a ventilátorokat. Játék alatt persze felerősösik a szélzaj, de az a korábbi, hangszigetelt, nagy toronyházamban is így volt, ezért nem bántam meg a cserét a kisebb helyfoglalás és súly miatt. A szerelhetőség is másképp fest, ha egy 30kg-os cuccot kell ki ányászni az asztalból.
"Amely probléma nem megoldható, azt meg kell szüntetni."
-
12e körül jó választás lenne.
Alcohol & calculus don't mix. Never drink & derive.
-
Yutani
nagyúr
Nekem a hasonló belső kivitelű CMT110 van 1 éve. 10k alatt kapható volt akkor, annyit megért, de látszik is, hogy olcsó házról beszélünk.
Régi ISA SB és GUS hangkártyákat keresek saját részre, nem kereskedni! Privizz, ha van valamid! ABIT AU10 is érdekel! #tarcsad
-
gondolom ugyanott keszul, mint a deepcool matrexx 50/55, mert nagyon hasonlo legtobb megoldasa. es akkor az elolap varialhato a kedves vevo igenyei szerint.
az egy xmm sir, a masik is regiszter
-
kcsa
veterán
Nekem egy SilentiumPC Signum SG1-em van. Láthatóan vannak eltérések, de gyakorlatilag a kettő egy és ugyanaz. Van helye a piacon ezeknek, de szerintem túl vannak árazva... Venti nélkül a feléért rendben lenne.
-
omfgk
őstag
Bármennyire is olcsó a ház, az a táp alatti szűrő kurv@gáz.
May the forces of evil become confused on the way to your house. - GC
-
Loresz
tag
Dolgoztam ezzel a típussal, nekem kellemes csalódás volt! Volt, hogy jóval drágább házakkal szenvedtem sokkal többet ( kábelezés stb. )! Átlagfelhasználónak tökéletes! Az RGB fanoknak meg annyi előnye van ezzel a házzal, hogy nem kell szenvedni egy esetleges venticserénél az ugyanolyan csatlakozós venti beszerzésével ( ezek általában 5-6 pines csatival szereltek, kivéve aminél külön szálon van a venti ill. az RGB ): vesz, egy sima fehér lehetőleg minőségi ventit, az RGB szalag meg elvégzi a többit! A kábelezés sem volt nagy kihívás, pedig egy régebbi 700 wattos GOLD minősítésű, nem moduláris táp elég tekintélyes kábelköteggel rendelkezik!
[ Szerkesztve ]
Loresz_Hun Hackintosh építés!!!
-
nexplo
senior tag
Most vettem szerdán egy ugyanilyen (majdnem teljesen ugyanilyen RGB+üveg kombó) házat egy konkurens neves gyártótól potom 9000+ áfáért. Hozzáteszem abban még a hátsó venti is rgb-s volt ami szinkronizálható volt a közös led gombbal és a szintén RGB előlappal.. Ráadásul az általam vettem házikóban nem alul volt a táphely (utálom az alsó elhelyezést, mert belépő szintű gépbe az alap tápok kábelei rövidek általában és szenvedés szerelni) hanem klasszikusan fent. Nem rossz ez az FSP, de meg is kéri a gyártó az árát.
Zavard össze a világot: mosolyogj hétfőn! :)
Hozzászólok Aktív témák
Hirdetés
ph Sok pénzből nem nehéz jó számítógépházat készíteni, de mi van akkor, ha az olcsó kategóriát célozzuk?
- [Re:] ASUS DUAL Radeon RX 5600 XT T6G EVO
- [Re:] [Szoszo94:] Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Laza koronavírus topik
- [Re:] Cyberpunk 2077 PC
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Komoly Covid Kocsma
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 - 5600X / 5800X / 5900X / 5950X "Zen 3" (AM4)
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: ELPRO Systems Kft.
Város: Budapest
Cég: Rackforest Kft.
Város: Budapest