Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • Stauffenberg

  nagyúr

  Mindenkinek mást jelent az alapfelhasználás. Nem is kell extrém dolgokra gondolni és úgy fut ki bárki a 32 GB-ból, mint a huzat. Ezt már megszondáztattam az iPad topikban olyanoknál, akik az eddigi modellt használták és pár alap és népszerű app feltelepítése, esetleg 1-2 kisebb játék után a többség már csak ~15 GB-on kellett megoldjon minden mást.

  Szerintem sokan azért használják "alap dolgokra" az iPad-et, mert nem is mernek olyan dolgokban gondolkozni, hogy egy nyaralásnyi fotót rendszerezni, megszerkeszteni például mennyire príma eszköz ez, vagy éppen nem is gondolkoznak abban, hogy a családi videókat mennyire könnyen össze lehet vágni egy ilyen kütyün, mert hát állandó helyszűkében nem is mer álmodni az ember ilyesmiről. Meg veszel mellé egy Pencilt és egy csomó kreatív dologra használható. A hardver már az előzőben is bírta, hiába volt már 4 éves chip.

  Szerintem nagyon illett volna már 64 GB-ról indítani a belépő modellt.

  ---                                                                                                                                                                                                                       "If I knew how to take a good photograph, I'd do it every time." - Robert Doisneau

Hozzászólok Aktív témák