Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • Stauffenberg

  nagyúr

  Következetes vagy sem, ez a 32 GB egy ordenáré dolog. Már az előző generációnál is végképp vállalhatatlan volt és háromféle ember létezik ebben a kérdésben:

  1. Akinek nincs pénze Air-re és megbékél ezzel valahogy
  2. Akinek nincs pénze Air-re és bemeséli minden fórumon, hogy ez tök elég mindenre
  3. Aki csak azért vesz Air-t, mert az nem ilyen gané 32 GB-ról indul

  Olyat még nem hallottam senkitől, hogy csak netezgetni és Netflixezni kell egy iPad és duzzogna ha 64 GB-ról indulna, ami amúgy gyártási oldalról egy bő 2 dollárral kerülhet többe, cserébe nyugodtabban aludna, hogy 3-4-5 év múlva is még kiszolgálja.

  Persze ez az Air-re váltás csak eddig volt igaz, mert sikerült az újnak az árát úgy feljebb nyomni már a belépő modellnél is, hogy nem az van mint eddig, hogy a sima iPad 128 GB kerül mondjuk 150-160 ezerbe és az Air 64 GB-ot már egy MM-ben utánad dobják 170 ezerért, hogy kérdés se legyen melyiket kell venni.

  ---                                                                                                                                                                                                                       "If I knew how to take a good photograph, I'd do it every time." - Robert Doisneau

Hozzászólok Aktív témák