Hirdetés
- [Re:] Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple notebookok
- Milyen digitális videókamerát?
- RAM topik
- Milyen monitort vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
Új hozzászólás Aktív témák
-
E.Kaufmann
addikt
Na legalább erre jó volt az AMD előretörése, hogy felébressze a fiúkat az Intelnél, mert olcsó és gyors APU-t nem nagyon kaptunk tőlük.
Le az elipszilonos jével, éljen a "j" !!!
-
catlaca
senior tag
válasz
E.Kaufmann #1 üzenetére
Asszem az “olcsó és gyors apu” továbbra sem fog létezni. Visszagondolva a bulldozer apuk olyan 30ezer környékén nyitottak anno 8 éve kb, azóta infláció, forint romlás, covid, ellátási problémák, özön konzol, drágább gyártástechnológia, lusta konkurencia, örülhetünk ha 100 alatt kapunk valamit. Az intel sem erre töri magát.
Az érem másik oldala, hogy értékállóbbak lettek a hardvereink.[ Szerkesztve ]
“Hülyeségre nincs diéta” (Rejtő Jenő)
-
Mikiller
aktív tag
Egy GPU-nak Arctic Sound-M nevet adni normális
-
-=MrLF=-
senior tag
Lehet megvették a jogokat
[http://www.arcticsound.net/]
Szerintem változtatni fognak.protonmail.com Secure Email Based in Switzerland . ; . /e/OS is a complete, fully “deGoogled”, mobile ecosystem . ; . The world’s most repairable phone Fairphone 4 scores a perfect 10/10 from iFixit.
-
válasz
E.Kaufmann #1 üzenetére
Ez álom marad szerintem. Vagy olcsó és lassú vagy gyors de drága lesz. Én a másodikra tippelek. Nem hiszem hogy most betojtak. Bár úgy tudom hogy az Intelnél voltak személyi változások is mostanság.... Remélem hogy ez nekünk jó hír ha lesz "verseny" a két nagy között.
Zavard össze a világot: mosolyogj hétfőn! :)
-
ShiTmano
aktív tag
AMD nagyon szép eredményeket produkál mostanában, de még nagyon sebezhető. Nagynak semmiképp sem nevezném. Ahhoz kellene még 3-4 év ugyanilyen profitnövekedés, hogy legyen tartaléka. Most elég egy benézett fejlesztés, vagy az Intelnek egy nagyszerű proci, és megint pár évre kispadra kerülhet. Xilinx jó lehet másik lábnak, de még ki kell derülnie, hogy mennyire tudják egymást felfelé húzni (vagy lefelé...). VGA oldalon is ráférne egy komolyabb erősítés.
"Ilyen dolog ez, folyamatos növekedés, egy állandó méretű bolygón :D Rip rendszer..." by Crim
Új hozzászólás Aktív témák
ph Csak úgy röpködtek a kódnevek, de legalább látható az egyes fejlesztések megjelenési ideje.
- Bomba áron új iPhone 12 PRO MAX kártyafüggetlen, üzletből, apple világgaranciával
- Dell XPS 9510 15.6" 3.5K OLED Touch i7-11800H NVIDIA GeForce RTX 3050Ti 16GB 1.5TB SSD GARANCIA
- Lenovo ThinkPad T480: i5 8250U,32GB RAM,512GB NVMe SSD,vil.MAGYAR bill,ujj.olv,2xakku,Win 10 Pro
- ASUS ROG STRIX GeForce GTX 1080 Ti OC 11GB
- Steam - Uplay - Origin - Epic PC játék kulcsok a LEGOLCSÓBBAN!
Állásajánlatok
Cég: Abesse Zrt.
Város: Budapest
Cég: 2100Labs
Város: Budapest