Hirdetés

2019. augusztus 20., kedd

Hozzászólások

(#1) FRENK1988


FRENK1988
(veterán)

Ezek tetszetős kis moncsik. Már látnék egyet kettőt ilyen árazással

Nem a lóerő öl, hanem a NYOMATÉK! :) <3 dCI

(#2) BiP


BiP
(veterán)

Nem csak a széria B, hanem a TN miatt a kategória is...
Tudom, tudom, irodai monitor, oda tök jó, és még olcsó is, csak kötekszem :)

(#3) bartucc


bartucc
(addikt)

Alapvető felhasználásra nagyon jók ezek a monitorok,mire ideér kíváncsi leszek mennyi lesz.

"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//

(#4) Isee válasza bartucc (#3) üzenetére


Isee
(senior tag)

Szerintem akkorra sem lesz drágább a mostaniaknál, max a 4:3-as, de az alapból drágább, a mai napig nem értem miért :F

"...But, before your President decides, please ask him this: What if we leave... and you're wrong?" (Optimus Prime ~ TF2)

(#5) motorhead válasza Isee (#4) üzenetére


motorhead
(aktív tag)

Mert a 4:3-as képarány kihozatala drágább mint a 16:9-é.

..--OLDSCHOOL FOREVER--..

(#6) BiP válasza motorhead (#5) üzenetére


BiP
(veterán)

Így van.
Amúgy 4:3-ast amúgysem nagyon gyártanak. A 17,19"-osak 5:4-es arányúak. 15"osak voltak 4:3-asok, meg a 20,21-esek, de az olyan meg ritka, mint a fehér holló. Igény se nagyon van rá, ekkora méretben már látványosabb és talán használhatóbb is a wide. (meg a fent említett ok miatt még olcsóbb is)

(#7) Duree


Duree
(veterán)

Hát nem igaz,csak nem akar elmozdulni a senki a TN film paneltól.Pedig vannak alternatívák,és alig drábábbak.
Persze nem baj ha van olcsóbb TN paneles monitor a jobb IPS melett,de az Acernak csak TN paneles monitora van,és ez bizony szégyen

Notebook javítás alaplap szinten, csatlakozók , chipset , smd csere. Kijelző és káva javítás, csere

(#8) ddekany


ddekany
(addikt)

Irodába teljesen jó a TN... teljesen jól lehet rajta olvasni a szöveget, szóval jó az.
(A DVI/HDMI hasznos a megbízhatósága miatt... az analóg néha "elállítódik", felh. meg nem állítja be újra, csak nézi a homályt... para.)

Amúgy ha már irodai monitor, vagy épp bármilyen, engem azzal vennének le a lábukról, ha egyszer a világtörténelemben létezne egy LCD monitor, ami nem szánalmas ergonómiai szempontból. Hogy csak egyre térjek ki, a felhasználó egyetlen dolgot szeretne állítani a monitoron, de azt viszont könnyen és gyorsan: a (látszólagos) fényerőt. Az a minimum lenne, hogy legyen erre két dedikált nyomógomb (-/+), bár az sem érne sokat, mert annyira szenvedés ezekkel fel-le pörgetni a fényerőt, hogy senki nem fog vele tökölni. Szóval nyilván fel kéne tenni a monitor elejére egy rendes tekerhető gombot... illető odanyúl, ránt egyet rajta, kész. Összes többi gombot be lehet rakni a káva alá, azokon majd zongorázik aki ért hozzá. Egyértelmű és praktikus lenne: kerek recés szélű gomb monitor elején, rajta napocska, odanyúlsz és kapásból tekered fel/le, csá. De neeem, baromarcúak ilyenekre képtelenek, helyette megy a f***verés a fényes kávával meg az oldalról látható vékonysággal, stb. (Ja, szoftveres állítók, mint MagicTune itt semmit nem érnek, mert egyrészt nem fogja őket megatlálni jucinéni, másrészt meg mert hardver gyártó cégek nem tudják megfelelő minőségűre megírni eme fantasztikusan komplex szoftvereket (nem tudom miért nem, de ez empirikusan bizonyított). MagicTune pl. sok másodperc amíg feljön a tálca ikonjából, és feleslegesen áttekinthetetlen/érthetetlen egy jucinéninek. Nem mellékesen ad-hoc fényerő állításra a tekerőgombnál nem bír hatékonyabbak lenni egy jól megírt szoftveres kontroll sem, hiszen valahogy el kell vergődni addig a csúszkáig.)

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.