Hirdetés

2019. augusztus 22., csütörtök

Hozzászólások

(#1) opr


opr
(addikt)

Nagyon regota nem ereztem ugy, hogy az AMD-nek van egy osszeszedett koncepcioja a piacszerzesre, de jo latni a valtozast, ez pl most egy nagyon okos lepes. Tudom, hogy eddig is volt PRO csalad, csak igy most esett le, hogy milyen jo latni, hogy az AMD-nek vegre van koncepcioja, terve, es erre valos, megvasarolhato, versenykepes eszkoze is, nem csak igeretei... :K

OFF: A cimmel nincs rendben valami (targy konkretan hianyzik a mondatbol), javitsatok legyszi:
"Friss AMD PRO lapkákat kap az üzleti piacra"

variaciok:
a) "Friss AMD PRO lapkákat kap az üzleti piac"
b) "Friss AMD PRO lapkák erkeznek az üzleti piacra"
c) "Az üzleti piac Friss AMD PRO lapkákat kap"

"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin

(#2) leviske válasza opr (#1) üzenetére


leviske
(veterán)

Igazából eddig sem a koncepciókból volt hiány, hanem a keresletből. Ráadásul a Ryzen PRO cuccok sem árasztották el a piacot. Annak ellenére, hogy azoknak a területén aztán igazán a Ryzen a domináns, nem a Core család.

(#3) tzsolesz válasza leviske (#2) üzenetére


tzsolesz
(nagyúr)

Én is pont ezen elmélkedtem. Vajon mekkora a valós piaca ennek a szegmensnek. Mert addig ok, hogy van a szerver, meg az otthoni szegmens. Idejön még a prof. vga piaca ami kézzel fogható piaci szereplés. De ezt az üzleti dolgot eddig nem ismertem. Úgy gondoltam hogy ezt szoftveresen elég lefedni. De ezekszerint nem így van.

(#4) sh4d0w válasza tzsolesz (#3) üzenetére


sh4d0w
(nagyúr)
LOGOUT blog

Valójában az információbiztonság nem csak azt takarja, hogy szoftvereket használsz védekezésre, sokkal inkább egy mindset, ami magában foglalja a hálózat, a szoftver és hardver védelmét, az alkalmazottak biztonságtudatosságának folyamatos fejlesztését, ezenkívül ezek teljeskörű monitoringját, kiértékelését és az eredményekre adott válaszokat, valamint az egész újrakezdését.

https://www.coreinfinity.space

(#5) tzsolesz válasza sh4d0w (#4) üzenetére


tzsolesz
(nagyúr)

Értem. Már csak az a kérdés, hogy mekkora ennek az ágazatnak a piaci részesedése világviszonylatban?

(#6) Reggie0 válasza leviske (#2) üzenetére


Reggie0
(nagyúr)

Igazabol keresletbol sem volt hiany, csak az amdnek nem volt processzora majd egy evtizeden at. Foleg mobilprocija nem. Most, hogy vegre sikerult befogni az intelt el is kezdett noni az igeny ra. Biztonsagi szempontbol meg boven meg is ugrottak az intelt.

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.