H​ird​et​és​

2018. január 19., péntek

Hozzászólások

(#1) Gdi


Gdi
(fanatikus tag)

Én is terveztem, hogy jól nekiállok majd az ünnepek alatt, de elamaradt.
Kimentem alaplapot túrni a garázsba, és erre jól meg is fáztam. Itt letört a kedv :)

A cache bizgerálás jó ötlet, megjegyezzük, hogy lehet szoftveresen is tiltani.

''Milliárdnyi meggyilkolt csillag sikolya elhal az éj békéjében, és a kétségbeesésnek csak néhány, törékeny, kőbevésett szó áll ellen.''

(#2) total90


total90
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Az XP-s képről az jutott eszembe, hogy egy haver egy PC-s boltban dolgozik és a napokban, tehát 2018-ban bement egy srác (25 körüli talán) és Windows XP Prot akart vásárolni :Y

Ha nincs jó, ló a szamár is. Képeim: 500px.com/abenteuR Videóim: tinyurl.com/yb2nk3e6 Instagram @abenteuerkanal

(#3) frescho válasza Gdi (#1) üzenetére


frescho
(PH! addikt)
LOGOUT blog (1)

Ez nem szoftveres, vagy legalábbis nem jobban mint amikor BIOS-ból tiltod. Nekem is onnan jutott az eszembe, hogy régen kapcsolgattuk akár menet közben is.

https://frescho.hu

(#4) Cucuska2 válasza frescho (#3) üzenetére

Régen milyen szerepe volt a cache kapcsolgatásának? Kompatibilitási problémák voltak? Mi arra az ésszerű érv, hogy kikapcsolom a gyorsítótárat?

Nyílik-a nyílik a csillagkapu, Teal'c-Teal'c-Teal'c. Hajlik-a hajlik a féregjárat féregjárat, Teal'c Teal'c Teal'c. A babámba bemászott a Goa'uld, azóta már leigázta a falut, bár lehoztam nekik a csillagkaput, de Teal'c Teal'c Teal'c.

(#5) szakatsa


szakatsa
(újonc)

Amúgy miért XP? Nem lett volna jobb Windows 10-zel, vagy méginkább köztudottan jól optimalizált Vista-val mérni? Szerintem ott is komoly eredmények születhettek volna...

(#6) frescho válasza Cucuska2 (#4) üzenetére


frescho
(PH! addikt)
LOGOUT blog (1)

Igen, a különböző kompatibilitási gondok miatt állítgattuk a regisztereket. Itt nem csak a cache ki-be kapcsolására kell gondolni, hanem volt ott még pár más funkció ami gondot okozhatott. Ilyen volt a 486SLC, aztán a cyrix féle 5x86-nál is.

szakatsa: Mert ehhez volt telepítő kéznél és driver. A P4-hez CD olvasó van ráadásul, szóval DVD-ről telepíteni érdekes lenne.

https://frescho.hu

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.