Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

 • .Szaki.

  őstag

  válasz darvinya #12 üzenetére

  Erről mesélhetnél bővebben egy kicsit, forrásokkal.

  A Toyota '97-ben kezdte ezt a hybrid dolgot és azóta fejlesztik folyamatosan a technológiát. Ezzel szemben nem is tudom mikor készült el az első sorozatgyártásban készült hybrid Ford. Talán az Escape lehetett, aminél akartak egy Toyotához hasonló hybrid hajtást kifejleszteni, aztán a szabadalmi gondok miatt inkább kötöttek egy keresztlicenc megállapodást. A Fordnak lett hibridhajtása, a Toyotának pedig dízel technológiája.

  Jositigris

  Nem ciki, marketing. Régen volt igény kis, fiatalos coupéra, ez volt a Puma. A név nagyot szólt, az autó is jó volt. Most kis crossoverekre, CUV-re, SUV-re van igény és ezekkel a régi nevekkel az új autókat el lehet adni. Így született meg a crossover Puma, ami egyébként elég tisztességesre sikeredett.

  Ugyanez a Mustang is. Próbálták kicsit a formavilágot is átvinni egy SUV-re, és nagyobb valószínűséggel fognak egy Mustang nevű autóval átszokni az elektromos hajtásra, mint mondjuk egy teljesen új névvel. Nekem sem tetszik feltétlen, de ilyen az élet. Ráadásul ez a Mustang kaszni lesz belsőégésűként Mondeo ha igazak a hírek, ami viszont tényleg sajnálatos. Utóbbi azért sajnálatos, mert ezzel egy újabb remek szedán lesz kikukázva, Mustang viszont szerintem biztosan lesz a Mach E mellett is.

  Viszont hogy ne csak panaszkodás legyen mindig, azért vissza lett hozva egy másik név is, aminek az új modellje tényleg egy reinkarnáció és piszok jól néz ki, ez pedig a Bronco. :K

  [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák