- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lomha 8V
addikt
Szerintem annak a sörnek jóval mélyebben kéne lennie az ideális hőmérséklethez.
-
gyulank
addikt
válasz
scarabaeus #76 üzenetére
Lehetne, de amiket én mondtam, hallani is lehet, és nem néztem el egy nullát, max. te nem néztél eleget. Nagy szórás van, egyrészt írtam, hogy sztereókat is néztem, hisz nem csak a mélyládás rendszereknek kéne leadni a mély hangokat, és igen is sok van ami 300; 200; 170; 120Hz-től tizen/huszon kHz-ig sugároz. Vagy itt van példának az én LG DVD lejátszóm 65-1,5kHz a mélynyomó, a többi meg 160-20kHz.
-
Hintalow
senior tag
A sörhűtő kicsit drága, ennyiből már felfogadok 1-2 jómunkásembert, leásnak 3x-4x ilyen mélyre, ott már jobban hűl a cucc.
-
scarabaeus
őstag
Sőt lehet hasonlítani 40 kHz ultrahanghoz is, persze, de ez bizony bőven nem mély. A mély hangok nem itt kezdődnek, nomeg, visszatérve a kezdő állításodhoz "a legtöbb cucc mélyládája 300Hz alá nem is megy", na, nemhogy alá nem mennek, alulról nem érik el... Elnézed egy nullával a specifikációkat.
-
gyulank
addikt
válasz
scarabaeus #72 üzenetére
Meghallgattam. Hallgass meg egy 1kHz-et; 3kHz-et; 6kHz-et; 12kHz-et; 14kHz-et; 16kHz-et, aztán, ha neked ezekhez képest az nem mély, akkor szerinted nem. Attól még számomra ezekhez képest mélynek hat, és én ezt mondtam. Na meg az EQ nem csak 1Hz sávszélességben működik, ahogy a hangszórók, és csatornák sem, és ha leveszed a 600Hz felettiek hangerejét, akkor mély marad. Ha a 160Hz alattiakat is leveszed akkor is mély marad, csak nem annyira, ha a 300Hz alattiakat is leveszed akkor is mély marad, csak nem dübörög.
-
törölt tag
válasz
scarabaeus #72 üzenetére
Abban igaza van a hogy a kereskedelemben fellelhető 2.1-eknek nincs értékelhető mély-közepe.
(#61) daa-raa: A .2-t meg eleve nem értem, mivel a mély hangoknak simán nem érzed az irányát.
Persze elméletben így is van, de: A sub is termel zajt és harmonikus torzítást, ami már lebuktatja.
Alap feltétel lenne, hogy a keresztfreki hullámhosszának a felénél közelebb kell lennie a két hangforrásnak, illetve ugyan azon akusztikus síkon kellene lenniük. Nem végtelen meredekségű a váltás, így a kereszt freki x2 x4-is megjelenik, interferál a top által lesugárzott ugyan ezen frekvencia tartománnyal.Mivel jobb a .2 a .1-nél?:
Kisesebb az interferencia a kereszt freki környékén azonos oldalhoz tartozó sub és a top között, javul a térérzet.
Ha egyszerre több pontban gerjesztjük helyiséget, kevésbé érvényesülnek annak állóhullámai, kevésbé kell széttúrni az Eq-t ebben a tartományban.Nálunk is mono-ra van keverve a sub(<80Hz) de a stac-ek alatt vannak közvetlen elhelyezve némi késleltetéssel, ~12m a bázistávolság.
-
minek?:S
őstag
az a Titan Z, meg a sörhűtő jól jönne
-
gyulank
addikt
válasz
scarabaeus #70 üzenetére
Nem kell mutatni, sokat EQ-eztem már, és a hallható frekvenciasáv alja a 300 is, és ha pl. valami 120Hz-ig adná a hangot (ami ritka, mert nem hogy 60-70Hz-ig nem mennek le, hanem csoda, ha némelyik 170Hz felett tud valamit) a másik hangszóró meg mondjuk 1kHz-en kezdené, igenis nagyon hiányozna az a 300-600Hz mély. Lehet a 600 mélyközép szakszerűen, de nekem hangzásra durván 1kHz-3kHz-ig van a közép, ez alatt mély, efelett magas.
-
gyulank
addikt
válasz
#65675776 #67 üzenetére
Nekem a 600 is mély, a 300 főleg. Nem feltétlenül elég mély, de kihagyhatatlan mély. Persze mikor a 300Hz-eseket találtam, éppen 2.0 vagy 2.1 aktív hangfalt néztem, és az olcsók közül, de ahogy mentem felfelé se ment lejjebb a frekvencia az ár növekedésével. Vagyis akadt amire 100Hz-et írtak, de aztán volt 3x drágább is 300-18kHz-es.
A monó úgy jön ide, hogy minden hangszóró egyenként egy monó csatorna. Ha csak egy szól, azt is meg tudod határozni, ha 2 szól, akkor a kettő közé is lehet keverni valahová, de akkor is a 2 hangszóró magasságából, és a 2 közt húzott vonal valamelyik pontja felől hallod. Meg úgy jön ide, hogy stúdiókba is szinte minden monó csatorna, és azokat keverik ide-oda. Max., ha elmegy egy kocsi az sztereó, de még az se, mert a monó hangsávot átúsztatják az első balból az első jobba és kész, de ha mindkettőben ez szólna átúsztatás nélkül, akkor is lenne térhatása a doppler hatástól, a hangerő változástól, hogy látod, hogy merről-merre ment, de ez mégsem olyan térhatás, mintha arról is szól.
Persze az agy próbálja realisztikusabbá tenni, és fülhallgatóval, vagy ha a 2 hangszóró a fülek mellett helyezkedik el, akkor könnyebb hátulra képzelni azt amit tudjuk, hogy onnan jönne.
Na meg az is lehet, hogy ami neked rendes 3D hatás az nekem nem az. Fejhallgatós headset-et is vettem egyszer az alapján, hogy mindenki agyon dicsérte szerintem itt is, aztán a mély hangok gyengék voltak, a magas hangokból csak a legmagasabbak voltak hangosak, a többi meg kábé egy szinten a kettő közt. Még szerencse, hogy visszavették. Persze attól még beszélgetni lehet jó, de arra meg szerintem mind jó ennyi erővel.
-
válasz
sultansmith #32 üzenetére
S abba a 0,5l-es is belefér
-
törölt tag
Ha nem megy 300Hz alá, akkar az nem mély, főleg nem basszus. Szóval már itt bukik az egész elméleted.
A mono hogy jön az irányhalláshoz?
De, meg lehet csinálni két mikrofonnal, csak azoknak normális iránykarakterisztikával kell rendelkeznie, és a felvétel során nem csak észnélkül rögzíteni kell mindent. Érdekes módon 30-40 éves vinillemezeken és régebbi (pre sokcsatorna) CD-ken is lehet hallani térhangzást. Amióta van ez a sokcsillióPONT sokcsillióper négy csatorna, azóta tünt el minden sztereo jelből a fázisinformáció.
Sztereoban nagyon is lehet rendes térhangzást generálni. De ezek szerint neked nem volt szerencséd A3D-t támogató játékot megfelelő hangkártyával játszani. Sokkal inkább meg lehetett bennük határozni a hangok irányát és távolságát, mint a mai sokcsatornás hangot támogató játékokban. És erre irányul az AMD TrueAudio is most.
Nem lesz térbelibb, amennyiben az a sztereo felvétel rendesen készült el. Műanyagabb lesz maximum.
-
kpal
nagyúr
itthon biztos van ,lesz cégeknek Titan Z ...
-
gyulank
addikt
válasz
#65675776 #63 üzenetére
De a .1-ből tudom, hogy van egy mélyláda, a többi meg valószínűleg szappantartó.
Nyilván nem csak a 100Hz alatti hangok számítanak mélynek, és a legtöbb cucc mélyládája 300Hz alá nem is megy, de a szappantartók ezt se közelítenék meg.A monó is hallatszik mindenhonnan, a sztereó is hallatszik mindenhonnan. Az, hogy nem szoktak valamit az nem feltétlenül azt jelenti, hogy jobb így, csak egyszerűbb, vagy olcsóbb.
Tegyük fel, hogy igazi esőt, és égzengést akarnánk megörökíteni, ami egyik oldalról a másikra terjedne, de nem felettünk, hanem szembe velünk! 2 mikrofonból nem lehet megállapítani, hogy melyik madár csipog 1 óránál, és melyik 8 óránál, melyik esőcsepp ver a tetőn valamit, melyik a földön. Ugyanígy 2 hangforrás sem adhatja meg ezt az információt, mert onnan hallom, ahol van. Legalábbis legerősebben a forrásból hallok mindent, holott a természetben nem csak abból az irányból vannak források, és néhol valami erről szól hangosabban, valami arról, előről, hátulról, felülről, alulról.
Attól még, hogy egy tücsök ciripelést monóba vesznek fel, és úgy keverik ki, hogy valamerről szóljon, attól még térbelibb lesz, mint sztereóban, ha mondjuk balra a hátam mögül szólal meg.
-
törölt tag
"Ebből tudni, hogy milyen hangfalak vagy milyen tartományban ad le hangot." - Ezt konkrétan mire érted? Az x.1 csak annyit jelent, hogy mennyi csatornád van, nem definiál átviteli tartományt egyik csatornára sem. A .1 meg pont azért csak .1, mert nem önálló csatorna, hanem a downmixelt jelből lesz leválasztva aluláteresztő szűrővel.
Nem érzékeled, mert az emberi fül és a mögöttes hw bizonyos frekvenciák alatt nem tudja a fáziskülönbséget érzékelni, így az adott hang irányát sem tudja meghatározni. Ez persze egyénfüggő, de 100-150Hz alatt kb senki sem. Ha a .1 vagy .2 csatorának érzed az irányát, az azt jelenti, hogy túl magas a vágási frekvencia.
Talán azzal kellene kezdeni, hogy nem kellene kiirtani a fázisinformációkat a hangból, és akkor a szetereo jel teljes értékben leképzezné a teret. Esetleg olyan mikrofonokat alkalmazni, amelyek alapból rendes irányérzékenységgel rendelkeznek.
Egyáltalán készül stúdión kívül bárhol sztereonál több csatornás felvétel? Tudtommal az minden esetben a sztereoból van felkeverve, szétosztva. Ergo mindent onnan hallasz, ahonnan a hangmérnök akarja, hogy halld.
-
gyulank
addikt
válasz
#65675776 #61 üzenetére
Miért ne lenne értelme? Ebből tudni, hogy milyen hangfalak vagy milyen tartományban ad le hangot. Amúgy miért ne érzékelném? Max. kevésbé, de 2 fülem van, és zavar is, ha egyik oldalon hangosabb a mély, ha középen, vagy a másik oldalon kéne, plusz a beszéd is lehetne sztereó, viszont tudomásom szerint nincs ilyen filmformátum, ezért esetleg sztereó felkeverésnél szólhat más-más a kettő mélyből. Mondjuk én még 7.1-es filmet se láttam, igaz, olyan erősítőm sincs, de filmem se. Az 5.1-nél pedig jobban kihallani ami mögötted van, mintha sztereóból képzeled oda. A 7 csatornával még nem foglalkoztam, nem tudom mi szól a plusz kettőn. Talán minél több hangszóró van, csatornánként annál kevesebb teljesítmény kell a nagyobb hangerőhöz, így kisebb a zaj, és a torzítás, vagy nem tudom.
-
törölt tag
gyulank: Pont ennyi értelme van az 5.1, 7.1 és hasonló dolgoknak. A .2-t meg eleve nem értem, mivel a mély hangoknak simán nem érzed az irányát.
-
Silentfrog
veterán
Nagyon praktikus ez a sörhűtő októbertől decemberig. És akkor még el sem kell ásni,csak kirakni a fa alá a kertbe.
-
duke
aktív tag
Ez az AirDog fele koveto dron mar nekem is eszembe jutott, csak en a kozvilagitast valtanam ki vele.
Nem kell az egesz varost kivilagitani, lampaoszlopokat telepiteni mindenhova, hanem dronok kovetnek az embereket es vilagitananak. Csak ott ahol kell, es csak addig amig kell. Es egyuttal a terfigyelo kamera szerepet is ellathatnak. -
gógyi
aktív tag
Nem egyszerűb, ha Jammer kabát helyett kiveszem az aksit a mobilból?
Vagy így a kabátba bújva, azért lehet tovább játszani a 2048-at? -
Dr. Akula
félisten
Ebben az árnyékolós ruhában előbb nézik arab terroristának az embert minthogy kommunikáljon valamivel.
-
gyulank
addikt
Ezt én már láttam a SP-ban. De amúgy nem tudhatod, hogy igaz-e, elég jó hely titkos kémeszközök elrejtésére, hisz nem elég, hogy hülyének néznének, elég kényelmetlen a vizsgálat is. Ki tudja hány ember inkább nem szól róla. De, hogy a témánál maradjunk, az ellen nem véd.
Ja, vagyis lehet. Nem ismerem a történetet, azt hittem, időnként elrabolják leolvasni a beültetett szerkezetet.
-
gyulank
addikt
válasz
janos1988 #44 üzenetére
Ott jön az amit írtam, hogy ugyanezt a módszert a környezethez viszonyítva áttervezve, pl. olyan mélyre ássa ahol elég hideg van, vagy a lyukas tüzes módszer. Mondjuk én egy tanyára gondoltam, mert az erdőbe amúgy se azért szokott az ember menni, hogy egy konkrét ponton maradjon, ásson egy lyukat beletegye, és ott maradjon, amíg le nem hűl, elfogyassza az összes sört, mindet csak miután egyenként lehűlt, majd kiássa a szerkezetet, és hazamenjen.
-
janos1988
addikt
-
törölt tag
Nem igazan ertem ezt a a google (meg mindenki mas) szemei elol elbujtato kabatot. Becsavarom a telefonomat alufoliaba (Faraday cage), es maris elveszit minden halozati kapcsolatot.
-
gyulank
addikt
Akkor már inkább vízóra akna. Mélyebb, több fér bele, mindenféle üveg, vagy akár kanna, és már úgy is kész.
De ahol se kút se vízóra akna, ott áttervezendő ötletnek jó lehet.
Amúgy emlékszem, még olyan 14 éve tanultunk arról, hogy régen úgy tartósították az élelmiszereket, hogy lyukat fúrtak, és felé tüzet raktak, és ez elvonta alulról a hőt, de ilyenről konkrét leírást, méretezést azóta se találtam sehol.
-
Maximum1
őstag
"zavaró kabát"
Azért a fazonból és a színösszeállításból is látszik ki a célközönség.
Simán befér alá 10-15kg C4, trotil stb, simán közelebb tud jutni a célhoz, nehogy már egy hotspot bezavarjon. -
gyulank
addikt
De a zavarókabát lehet, hogy megvéd minden-féle sugárzástól, és ha megszűnne a Föld mágneses védelme, ez megóvna a Nap káros sugaraitól, és a földi radioaktív sugárzástól is. Mivel a telefon már nem csak telefonálásra jó, ezért a kikapcsolás nem feltétlenül a legjobb döntés. Inkább kivehetné a SIM-et. Amúgy nem tudom, mire lehet ez jó. Lopott telefonról a maradék pénzt lebeszélni egyszer itt, aztán ott, hogy ne kövessék?
A kabát is nézhetne ki akár jól is, de még, ha kiderülne, hogy sugárzásmentesen le tud fedni, szerintem sokan inkább kockáztatnának, minthogy ezt felvegyék.
-
daneeeeee
aktív tag
válasz
scarabaeus #9 üzenetére
Ezek a drónok tényleg nagyon jópofán hangzanak de az aksijuk még mindig piszok gyorsan lemerül.
A cikkben lévő drón is 10-20 percet bír repülni (időjárás függő) egy feltöltéssel ami nagyon kevés.
Max 50,4 km/h szelet bír ami 300 m magasságban (max eddig repülhet fel) necces szerintem, nem vízálló/porálló.
Szóval szerintem az is necces, hogy mondjuk szörfözés közben azon kell, hogy aggódjak mikor pottyan le a 270k-s drónom az égből. -
sultansmith
senior tag
78 ezerért veszek egy hűtőt...
-
scarabaeus
őstag
Jaja, külön jó lehet hosszabb távon akkunak meg nekünk is, ha az eszközök ezerrel hajtják a rádióikat abban a Faraday-kalitkában, erőlködve a térerőhöz jutásért. Az illető használni annyira tudja úgy eltéve, mintha ki lenne kapcsolva, akkor pedig minek hagyni az eszközt pörögni?
-
gyulank
addikt
Búvárkodás?
Kintről kétes a láthatóság a tükröződés miatt, meg a hullámok is torzítanának, ha meg búvármasina is készülne, a hínárokba akadna, és elsüllyedt városok falainak menne neki, vagy korallzátonynak, jéghegynek, hajónak, halnak, másik búvárnak.
Persze ha atomstabilra csinálják, hogy még a cápaharapást is kibírja, és mondjuk belül vannak a lapátok, és csövön szívja-fújja a vizet az irányításhoz, akkor kibírhatná, de ettől még, ha nem figyelsz rá elhagyod az első akadálynál, aztán az áramlatok elrabolják.
A sörhűtő pedig szerintem senki se gondolja, hogy megéri az árát. Mindenki multifunkcionálisat akar, hogy mindenféle dobozt és üveget bele lehessen tenni, és egyszerre ne csak 1-2 hideget lehessen kivenni. A hőmérséklet pedig sok mindentől függhet, ha a közelben mondjuk van víz akkor lehet, hogy hidegebb lenne, de persze agyagos földbe esélyesebb, főleg, ha víz is van, de szerintem nálunk is 1,5-2,5m mélyen van a cső, pedig a vízóra aknába is betör a talajvíz, és agyagos a föld is, van mi hűtse.
-
Jose73
tag
TGIF: A drón nem rossz, de a többi termék... sörhűtő nem hűt igazán, és k*rva drága; kijelző kütyü aranyos, de kb minek; és a zavaró kabát feltalálóinak meg kéne mutatni, hogyan kell kikapcsolni egy telefont az "eltűnéshez".
-
-
ViZion
félisten
Jóember, itt a homokban -ahol igazi, afrikai futóhomok van- leáshatsz egy méterre, még süt nyáron...
...illetve olyan hőfokon sört nem innál szívesen. Régen az öregek sem gödröt ástak az Alföldön, hanem az ásott kútba engedték le vödöbe a sörös / boros üvegeket. Nah az hideg volt.
AirDog aranyos, ötletes.
gyulank: akkor keress olyan sportot, mint ezek a jóemberek: mittomén síelés alaszkában, ilyen vízi ejtőernyős miez, vagy a búvárkodás... -
gyulank
addikt
válasz
scarabaeus #9 üzenetére
Azért megnézném, biztos nem használható akárhol. Pl. ha fel akarnám venni ahogy biciklizek, valószínűleg városba nekimenne egy falnak, vagy beakadna a villanyvezetékbe, falun, meg erdőbe fának menne, de még út közbe is beakadhat az út széli fákba. De attól még jó dolog, mert biztos olcsóbb légi felvételeket lehet vele készíteni, mint helikopteres stábbal.
-
gyulank
addikt
válasz
mrhitoshi #20 üzenetére
A második ábrán a mostanihoz közeli 2. vonalon Május, 7°C van. Nálunk is mindig olyan hideg, hogy kézmosásnál is majd lefagy a kezem. Persze nyilván, ha van egy Csőrész szobahőmérsékleten, akár még a falba is jobban felmelegedhet, akkor az abba lévő vízoszlop lehet melegebb, de ha az a rész kifolyik, és a mélyből jön, hideg. Nem lehet, hogy neked a hideg is langyos, annyira bírod a hideget?
-
-
mrhitoshi
veterán
Végtelenül engedhetném a csapból a vizet, attól még nem lenne egy pontnál hidegebb, ez a pont pedig a környezeti hőmérséklet. Ez vajmi kevés lenne a sörhöz.
Hirtelen ezt találtam: [link] meg ezt [link]
Szóval abban megegyezhetünk, hogy ez a hőmérséklet közel sem megfelelő egy jó hideg sörhöz, az meg ugye megint csak probléma, amit egyik fórumtárs is említett, hogy mindig csak a legfelsőt tudod kivenni, ami a legmelegebb.
-
válasz
mrhitoshi #18 üzenetére
]Keress ra googleban azert van..
Amugy meg ami a csapbol folyik miert nem talajhideg... Mert a hazban levo vezetekekben allando vizoszlop van. Nem veletlen ha tovabb engeded egyre hidegebb lesz a viz.
Tobbet nem tudok magyarazni. Egyszeru videki vagyok Nalunk ilyen a viz.. De mashol se kulonb a fizika
Ástam már ki egykét mélyebb gödröt.. Száraz időben is földfuroval. Oszlopnak. Hideg van lent. A talaj felso retege szaraz..
Ha lentebb szaraz lenne elszaradnanak a fák is.
-
mrhitoshi
veterán
Nem reagáltam rá direkt. Nem tudom honnan van az adat, de biztos hogy nem állandó érték, ami mindenhol ugyanannyi pontosan. Ráadásul az ivóvízvezetékek is nagyjából ebben a mélységben vannak lefektetve, és ami a csapból folyik víz, az közel nem hideg, hanem kellemesen langyos, de a sörnek ettől jóval hidegebbnek kell lennie.
Azt tartom a legvalószínűbbnek, hogy ahogy párolog a víz a földből, úgy lehet hogy elérhetne egy kellemesen hideg hőmérsékletet, de mondom itt nálunk hetek óta nem esett az eső normálisan.
Az meg a másik, hogy te 1,5-2m mondasz, itt pedig szerintem legjobb esetben is max 1m -ről van szó.(#7) FishAir: Jó meglátás.
-
-
mrhitoshi
veterán
Szerintem semmi haszna nincs ennek a sörhűtőnek. Egy meleg nyári napon ha olyan 10-11fokos a sör, de a legjobb szerintem 6-7, az már nagyon jó, de ennyire 1m mélyen szerintem esély nincs hogy lehűtsd itt. Főleg úgy, hogy már szinte hetek óta szárasság van. (Kelet-Alföld)
-
-
Cannabis7
senior tag
hát igen...
amőgy valaki írta, hgoya a felsőt lehet elvenni, ez nem igaz, a legalsót veszed ki, ezért lehet forgatni az egész tárolót, valahol olvastam róla egy részletesebb cikket.
Bár az tényleg kérdés, hogy felénk 1 méter mélyen milyen lehet a talaj hőmérséklete, 15 foknál biztos nem kevesebb, az meg nem nagy segítség.
-
Ic3man
tag
"Az eCool egy 113 centiméter magas szerkezet ... Az eCoolt az alábbi oldalon lehet megrendelni 349 dolláros áron..."
Felénk vidéken ezt úgy hívják hogy pince... -
törölt tag
A sörhűtő érdekelt volna, de ez csak langyosan tart.
Szórjak bele szárazjeget, attól még ECO marad? -
Sanchez638
addikt
0,33l, akkor 78e ft, ki veszi meg?
negyed áron le lehet gyártani...
-
scarabaeus
őstag
Az AirDog nagyon tetszik. A kvadkopterek utóbbi pár éves fejlődése is tetszik, de ennél ez a beépített témakövetéses goprós légifelvétel, ez nagyon el lett találva.
-
janos1988
addikt
Az a sörhűtő már jó egy hónapos hír, de nem akarok szőrszálhasogató lenni.
A kabát meg baromság. Ha el akarok "bújni" vki szeme elől, akkor nem viszek magammal kütyüt. Ha meg nem akarom, hogy elérjenek, bekapcsolom az airplane-t, ami lelövi az antennákat.
-
FishAir
senior tag
Még egy ekkora oltári baromságot, mint az a sörhűtő. Nyáron 1 méter mélyen kb 20 fok ha van. Arról nem is beszélve, hogy nyilván a legfelsőt lehet csak elvenni. Namost a sört 6-8 fokosan csapolják.
-
korion
senior tag
az a tv nem lehet rossz..
deeltudnámképzelni (nézném rajta a 800 mb-os filmeket!)
nah majd 14 év múlva -
alevan
őstag
Tetszik a sörhűtő, de le kéne ássa magát a földbe
-
bolvar
senior tag
0.33-as
.Ne már az nem sör
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Az SSD-k hidegháborúja és a borús VGA-piac után még egy rádiójeleket blokkoló kabátot is bemutatunk.
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- GTA IV
- Sweet.tv - internetes TV
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Politika
- Óvodások homokozója
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Diablo IV
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell 3420 14" /i5 11gen / 8GB RAM/256GB SSD/ Szép állapotban / 12 hónap jótállással
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest