Új hozzászólás Aktív témák
-
kapal
csendes tag
Olyan mikor lesz, hogy lefelé kezdenek nyitni, vmi jóárasított cuccal?
Elég ha pár, nem túl erőforrásigényes játék fut a konzolon, amit ki lehet külső megjelenítőre tenni és nem csilliárd forintba kerül. Még beetetésnek, kapudrognak is jó az ilyen eszköz.
Tud valaki ilyen gépről? -
vakablak93
senior tag
Azt úgy hívják hogy Steam Deck, sokat kell rá várnod ha csak most rendeled elő.
Lejjebbi teljesítménnyel meg értelmetlen lenne.
Valamint ezek PC-k nem konzolok, külső monitorral a teljesítmény egyiknél se lesz jó, ezeknek sok a Fhd is.[ Szerkesztve ]
Majd akkor lesz instám, ha felkel a nap a hold sötét oldalán :D
-
Balika911
félisten
Én személy szerint nem vágnék bele másba jelenleg, a különutas olcsó eszközök mindig drágák lettek a végén.
A Steam Deck még ígéretes, de az odébb lesz. Szerintem, mint a legtöbb újdonsággal, ezzel is érdemes a megjelenés után legalább egy pár hónapot várni, hogy a hype leültével legyen majd gyakorlati infó.
Switchből a hagyományosra gondoltam, mert írtad a külső megjelenítőt, és a Lite képét olyanra nem lehet kitenni. Csak valamilyen kétes eredményű hackről írtak, amikor rákerestem. A fix joycont is hátránynak tartom ennél a gépnél.
[ Szerkesztve ]
Streacom F12 fekete + FLIRC-SE eladó, új állapot
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A ONEXPLAYER Mini már értékelhetőbb méret mellett támadja a manapság elég élénk piacot.
- Főzőcskés topic
- ZIDOO médialejátszók
- Androidos tablet topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Ukrajnai háború
- [Re:] Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Sorozatok
- BestBuy topik
- Háztartási gépek
- [Re:] Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- További aktív témák...
- LG 43" LED - 43UM7100PLB 4K TV Eladó. Újszerű
- Huawei P30 Lite Peacock Blue 128GB - hibátlan, karcmentes kijelző és hátlap!!!
- Samsung Galaxy S22 Ultra DS 12/256 Phantom Black
- Remek áron eladó 11 generációs új Msi Modern 15 laptop/i5/8gb/512ssd/Intel iris Xe/Fhd/Ips/Garancia
- Vadonatúj iPhone 13 Pro 128Gb Sierra Blue bontatlan,független eladó
Állásajánlatok
Cég: Abesse Zrt.
Város: Budapest
Cég: Sessionbase Kft.
Város: Budapest