Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • buherton

  őstag

  válasz bacus #13 üzenetére

  Én sem értem. Nálunk cégen belül masszívan FTP-zünk. Fájó lesz ez sokaknak. :(

  tely, baly, fojó, mennyél, mingyárt, telyföl, tolyás, malyd, kapú, egyenlőre, ejsd, jáccani, ahoz, fúj, hüje, muszály, alat, álok, lasan, fojtatás, ál, fontós, költsön, eggyüt, lyob (jobb?), mek, mongyak, milyért - !!! Tanúlyunk már meghejjessen irni... !!!

 • joghurt

  addikt

  válasz bacus #13 üzenetére

  Ez ugyanaz, mint a kötelező Xfaktoros banki azonosítás. Töltöm fel a kölkök telefonkártyáját. Ujjlenyomattal belépek a mobilbankos app-ba, push üzenet megérkezik, jóváhagyom, írhatom be a PIN-t. Egyenként, mindegyiknél.
  Értem én, hogy EU-s előírás. De mi a pélóért nem mondhatom azt, hogy ne bohóckodjunk már ekkora összegekkel? Ha valaki lenyúl a kártyámról 1500 Ft-ot, akkor így jártam. A reklamációval és a bankból kiveréssel úgyis több időm menne el, mint amennyit megér.
  Miért nem lehet mondjuk azt mondani, hogy 20ezres önrészt állítok be, az alatt nem zaklatnak hülyeségekkel, de nem is reklamálok?

  Mellesleg a fene nagy internetes biztonságot talán az SMTP kivégzésével kellene kezdeni. Ott is plain text mennek át dolgok (ha nincs TLS-be csomagolva), ráadásul azt hazudhatsz magadról, amit csak a szerver elhisz.

  szerk.: Az egyéb FTP kliensek továbbra is működni fognak. Itt a böngészőbe épített támogatás megszűnéséről van szó.

  [ Szerkesztve ]

  A tej élet, erő, egészség.

Hozzászólok Aktív témák