Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

  • válasz Joao #45 üzenetére

    Na, akkor kezdjük. :DDD hát igen, az előtelepített gépeken teljesen megszokott az ilyen "elcseszett" partícióstruktúra, a HP meg külön figyelmet szentel a userek szivatásnak, mert szinte az egyetlen gyártó, aki az MBR partícióséma mellett (ahol max 4 elsődleges partíció lehet és több nem is) le is "foglalja" a 4 elsődleges partíciót, megfűszerezve azzal, hogy egy FAT32-es partíciót lop a végére...

    Mielőtt tovább mennék, azt muszáj megkérdeznem, hogy ugye legalább 180G-s (de inkább 256G-s) SSD-ről van szó? Ez azért fontos, mert ezt a partícióstruktúrát egy az egyben kell költöztetni (minden partíciót) és az nem fog rámenni egy pl 128G-s SSD-re.
    (A jelenlegi partíciószerkezetet ne bolygasd meg, mert azzal a beépített recovery szolgáltatás is gallyra mehet, majd ha átklónoztuk, utána próbálunk módosítani az átklónozott SSD-n a partíciószerkezeten, de ez az eredeti struktúra maradjon érintetlen a hdd-n)

    Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)

Hozzászólok Aktív témák