Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • válasz Sk8erPeter #65 üzenetére

  itt nem kell semmilyen betűjel meg egyéb, ez simán klónozható, csak nem egyben, azaz elsőre csak az elsődleges partíciókat jelölöd ki és adod a klónozáshoz, majd a Cloned Partition Properties segítségével az OEM partíciót megfogod és a partíciószéléhez (erdeti méretében) igazítod és mehet is a klón.

  Ha ez lezajlott, akkor lesz egy üres terület, nyilván ott, ahol a logikai meghajtó lett volna, de nem másoltuk. Ezen a nem particionált területen meg (OS lemezkezelőjével is akár ) létrehozod a logikai meghajtót majd egy sima fájlkezelővel átmásolod az eredeti HDD-ről a fontos cuccokat. 64G-s ssd-re klónozáskor meg lehet, hogy nem is kell az a logikai partíció, egyszerűen a C-rendszerpartíciót kibővíted, így csak az OS fut az SSD-ről, a HDD meg megmarad adattárolásra.

  Ha azon a logikai meghajtón (D) tényleg nincs valami elbújtatva (HP-nél nem lehet tudni) :DDD , akkor a fent leírtak működhetnek.

  [ Szerkesztve ]

  Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)

Hozzászólok Aktív témák