Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • válasz KISDUCK #113 üzenetére

  "és az érdekelne, hogyha az elsődleges particiókat módosítom logikaira, akkor át lehet helyezni a rendszert HDD-ről SSD-re?"
  Én pusztán erre reagáltam, nem az előtelepített OS-ek kérdésére. Itt a hsz-ok közt találsz olyat, ahol sikeresen át lehetett vinni(pont HP) az előtelepített OS-t, de ezt általánosan semmiféleképp nem tartom követendőnek, mindenképp kell a full backup(több DVD-t tesz ki, ha nem, akkor rossz módszert választottál)

  Az előtelepített gépek külön kategóriát képeznek. Eredeti telepítőlemezek módosításával rendelkeznek, amely módosításokat az adott gyártó rendszerépítői "követnek el". Kiszámíthatatlan, hogy lehet-e klónozni avagy sem.(OEM váltzatok pedig nem fogadják el az OA kulcsokat)
  Én 20. éve rakok össze gépeket(meg telepítek/szervizelek stb.) és nem véletlen, hogy mindenkinek azt javaslom, hogy ne vegyen előtelepített gépet(se asztalit, se hordozhatót), még akkor sem, ha utóbbi esetben valamelyest drágább lesz(+10K mindenképp megéri, hogy annyit szívjál, mint előtelepített gépeknél)

  Esetedben a helyzet adott, szóval ezen nem lehet változtatni. Ha visszaolvasva az a módszer nem válik be, amivel ehetett egy előtelepített HP-z költöztetni, akkor csak a reinstall marad, viszont ennek előfeltétele a teljes gyári backup.

  [ Szerkesztve ]

  Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)

Hozzászólok Aktív témák