- Kivenné a részét az új HBM memóriák tokozásából az LG
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- A Team Group SSD-je gondoskodik arról, hogy az utolsó bitig letörölhető legyen
- Maximum 320 Hz-et képes magából kipréselni a Philips dual mode-os monitora
- A TSMC gyárthatja a Nova Lake legfontosabb komponensét
- Milyen házat vegyek?
- OLED monitor topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Házimozi belépő szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen videókártyát?
- Kompakt vízhűtés
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bonyesz
csendes tag
Nekem volt szerencsém kipróbálni x360-on meg pc-n is, de semmi közük sincs egymáshoz. A konzolos magasan veri a pc-set.
-
30z.Samu
titán
"konzolon a 2008 és a 2009-nek a menüje is ugyan az."
De konzolon jobb a 09 játékmenete, mint a 08-nak. A 10-ről még nem tudok nyilatkozni.
Viszont egyik nap játszottam PC-n a Fifa 09-el és hát elszörnyülködtem.
Azt mondták, hogy áttörő grafika, stb stb. Jó, a játékosok nextgen grafikával vannak kidolgozva, de a többi... pedig a gépek elég erősek most már hozzá.
-
DriderG
tag
Egyébként remélem az EA a 2010-es VB-re gyúr...
-
DriderG
tag
Szánalmas... Most ott lesz a boltok polcain: FIFA 09 1990Ft FIFA 10 11 990 Ft... hmm... valószínű a FIFA 10-et érdemes megvenni, mert azóta sokat változott a játékok grafikája! Egy sz@rt... ugyanaz. Minden tekintetben. A menü is, annyi kivétellel, hogy más a háttér és a zenék, de szerintem a 09-et is meg lehet úgy moddolni, hogy így nézzen ki az UI.
-
mephi666
nagyúr
válasz
BalaNce87 #17 üzenetére
megnyugtatlak: van, aki megveszi... bizonyos körökben szerintem státusszimbólumnak számít, hogy meglegyen mindig a kiadás napján az azévi fika... vagyis fifa... vagymi... emiatt meg a cégnek már megéri "fejleszteni"... így, hogy kb 8évet kihagytam fifából, számomra újdonság, de akkora a különbség a 2001-eshez képest, mint mondjuk a '98->'99 vagy '99->2000 között... ez szégyen
-
Hű, ez a FIFA 10 mekkora hulladék... Ezt a grafikát asszem 5 éve láttam először a sorozatban, az irányítás tré, az EA hozzáállása a PC-s FIFA-hoz meg egyenesen minősíthetetlen, nyomdafestéket nem tűr. Magának a FIFA-nak, mint szervezetnek komolyan el kellene gondolkodnia a licenc visszavonásán és inkább odaadni a Konaminak.
-
BalaNce87
addikt
Ebbe csak az a gáz hogy van aki ezt megveszi, az hogy mondjuk legutóbb a 2005-el játszottam akkor azt mondom megnézem, de aki minden évben megveszi az egy barom, bár nemhiszem hogy ilyen ember létezik de ki tudja....A PES-el is így vok az hogy a csapatokba változnak az emberek azért ki nem adnék 10ezret, max egy 1000-est, viszont egyértelműen többet nyújt mint egy fifa, nem kérdés. Ez ugyanaz mint az nfs call of duty sorozat, eladják ugyanazt ugyanannyi áron mintha új játék lenne.
-
David75
őstag
Sajnos a pes se szolgáltat alternatívát,abba meg olyan sok hülyeség van.Azért mert fel állítom a nehézségi fokot ne legyen gyorsabb a messi-nél egy angolai játékos sem.Meg fc londonokat se szívesen bámulok stb stb.A fifa meg semmit se változik,konzolon a 2008 és a 2009-nek a menüje is ugyan az...
-
Kleroo
veterán
Ez elképesztő.
Minden évben rettetnően várom, és egyre szarabb.Full grafikán semmi de semmi különbség nincs pl a 2004hez képest(madártávlatbó) közelről meg rohadt bugos még mindig. 1-2 sztár arca van csak eltalálva.
A játékosok mozgása meg szörnyű. még mindig eszméletlenül látszik, hogy milyen mozgásokból van összeépítve a game. Szánalmas game.(jó persze jó kis játék de 2009ben ez kifejezetten ciki) mozgások terén nálam még mindig a 2005 a király(és még a madártávlatos grafja is tetszetősebb volt)ÖHM. 4év eltelt... és minden évben forradalmakról olvasok. LOW EA -
-
hfrankee
senior tag
Tegnap megnéztem játszottam és qrva nagy átbaszás!!
Igértek itt csoda grafikát meg minden jot,csak next gent nem.Hát grafikán semmi!! változás nincs a 09-hez képest!
Azért ilyen hogy egy P3-on is fusson és az EA meg kaszálhasson,de ezt azt hiszem le is nyilatkozták.
Sose lesz grafikailag fejlett FIFA,pedig szerettem nagyon -
mephi666
nagyúr
kezd alakulni... 5:1-et adtam a bayern-nek a barcával... (mákosköcsög) ibra lőtt 2-3at meg messi 1-et meg még valaki az utolsót
kezdem szokni az irányítását, de kell még idő, hogy a régi forma meglegyen... viszont a gépigény tetszik: adatlapomon levő konfiggal tép ezerrel 1280ban fullon és fel lehet ismerni a játékosokat... a fullra talán be is nevezek majd
-
Norbi14
senior tag
Demo alapján én minimális változást nem vettem észre 09hez képest....pedig eddig akadt valami kis apróság most semmi....
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Ez a demó most valami vicc?
Régen játszottam már FIFA-val, mert sokkal jobbnak tartom a PES-t. De ez egyszerűen elborzasztott.Nem hiszem el, hogy ez a játék ott van a PC-s toplistákon.
-
Adams007
tag
Tegnap este sikerült játszanom egy meccset, az alapján egész jónak tűnt. Ma viszont, ahogy elindítottam, az EA Sports logonál kifagyott, csak a Reset segített. Később se tudtam elindítani, így le is töröltem. Remélem a teljessel nem lesz ilyen probléma.
-
mephi666
nagyúr
hát én ezt nem vágom... nincs egy rohadt readme, amiben benne lenne rendesen a controls és csak töketlenkedek, mert w/e-vel tudok passzolgatni, de semmi mást nem találtam még meg és elment így a kedvem a próbálkozástól... majd ha több időm lesz...
sok idő kimaradt... viszont a játékosok elég élethűen néznek ki a 2001-es szinthez képest... mintha nem hagytam volna ki 1 részt sem
anno '98-'99-2000-2001 között kb akkora különbségek voltak, mint most a 2001-eshez képest
-
Elijah Baley
tag
válasz
(Darkwood) #2 üzenetére
-
mephi666
nagyúr
reggel megláttam és elkezdtem tölteni... szerintem otthon már lejött
meló után kipróbálom...
szívesen venném, ha valaki felhomályosítana az irányításról, mert rég fifáztam már nagyon... akkor a kurzorbillentyűket kellett használni meg asszem a-val lehetett átívelni/becsúszni... s-sel lapos passzt adni vagy rálőni... (meg talán játékost váltani) d-vel meg jó nagyot lehetett a labdába rúgni... esetleg lőni lehetett kapuközelből
sprintelni meg talán w-vel lehetett... durván csúszni meg e-vel... szabadrúgásnál meg csavarni ctrl/alt-tal... de ezek nagyon homályos emlékképek... nagyjából hogy megy ez most?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Villanyszerelés
- Milyen házat vegyek?
- OLED monitor topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Futás, futópályák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- További aktív témák...
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest