- Belépőszintű Intel Z890-es deszka a Biostar műhelyéből
- Itt a Cooler Master legkomolyabb készre szerelt vízhűtésének világos verziója
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Új ADATA SSD-vel gyarapodott a PCI Express 4.0-s szegmens belépőszintje
- A legfrissebb ASUS BIOS-okkal kicsit felturbózhatjuk a Socket AM5-ös Ryzenünket
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A ROG Falchion Ace HFX rapid trigger billentyűzet tesztje
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Milyen házat vegyek?
- Threadripper X3D-vel?
- Gigabyte alaplap topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatpingvin
addikt
fiatalosch
A tipikus munkafolyamat legjobb tesztszimulációja a tipikus munkafolyamat. A "napi anti-corporate hsz"-ok felelőse :)
-
sokomst
tag
A Lightspeed örvendetes, a bluetooth miatti "multi device" is. Design ízlése kérdése, de a színeket leszámítva szép
A textil hosszútávon talán tartósabb, mint az árkategória műbőrjei. Árával is az olcsó ismert nevű wireless gamer szegmensre lő.
A mikrofon elég neccesnek tűnik, de akár jó termék is lehet. Mondjuk utóbbi évek alapján már nem bízom igazán a Logi termékeibe a minőséget egyre többször a designra cserélik. -
h-yle
addikt
ok zoomer
Talent is over rated, get back to practice. - Jeremy Piven
-
flexxx2
őstag
Én a cikket nem is olvastam, mert fiataloknak szól a termék.
De a kérdésem leírom: Nem is tudtam, hogy genetikai különbség van a fiatal és felnőtt ember fejformájában.[ Szerkesztve ]
-
tag
Nekem van ovis koromból szemüvegem és nem tudnám felvenni, ha fel akarnám venni, mert kicsi lenne rám. Pedig ovis koromban tök jó méret volt, mert van olyan fénykép rólam, aminél rajtam volt a szemüveg és a fénykép alapján tök jó méretű volt a szemüveg. Ha vissza tudnék menni az időben és találkozhatnék az 5 éves önmagammal, akkor leesne az 5 éves énről a felnőttkoromban vett és felnőttkoromban használt szemüvegem. Ezért van az szerintem, hogy a fejhallgató méreteknél is van felnőtt méret és gyerek méret.
Fujitsu LifeBook U7411; Samsung Galaxy S23 Ultra; Apple iPhone SE (2020); Nokia 105 4G (2023); EVOLVEO StrongPhone Z6; Xiaomi Redmi Note 12; Nokia 105 (2019)
-
fatpingvin
addikt
genetikai nyilván semmi ugyanis semmi köze a kérdéshez, egyedfejlődési esetleg. viszont a szöveg is csak duma, nyilván semmi konkrétumot nem takar ez a marketingen kívül.
A tipikus munkafolyamat legjobb tesztszimulációja a tipikus munkafolyamat. A "napi anti-corporate hsz"-ok felelőse :)
-
törölt tag
Nekem szerintem az a magenta kék tök fröccsenés színű tetszik
-
Bobby
csendes tag
Sziasztok,
Használ valaki ilyen fülest?
A fiamnak játék közben 5-30 perc után (lightspeed mert bluetooth nincs a pcn) elkezd akadoznia a hang.
Másnál nem jelentkezett hasonló?10 féle ember létezik. Aki ismeri a kettes számrendszert és aki nem!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Nyaralás topik
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Napelem
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Jogász topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest