- Nosztalgikus húrokat megpendítő házzal rukkolt elő a SilverStone
- Úgy gondolja az NVIDIA, hogy az új GeForce-okon nem olvadhat meg a tápcsaltakozó
- Aktív hűtéssel érkezik a SilverStone legfrissebb M.2 bővítőkártyája
- Gyorsan Snapdragonnal: Acer Swift 14 AI tapasztalatok
- Párban járnak az Intel Arc B580 VGA-k az ONIX háza táján
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Apple asztali gépek
- Analóg fényképezés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen asztali médialejátszót?
- Házimozi belépő szinten
- ZIDOO médialejátszók
Új hozzászólás Aktív témák
-
PuMbA
titán
válasz fatpingvin #10 üzenetére
Még az se baj, ha elkezdi forgatni, ugyanis a ventik alacsony fordulaton nekünk hangtalanok. Eléggé mutánsnak kell lenni, hogy az ember meghalljon 9dBA-t, fél-egy méterről, ha egy nagyon csendes szobában is 18-20dBA az alapzaj.
[ Szerkesztve ]
-
fatpingvin
addikt
jól van, örülök hogy tudtam segíteni. emlékeim szerint ha az eco mód be van kapcsolva akkor olyan 170-190W össz teljesítményfelvételnél kezdi el forgatni a propellert, ezzel számolj.
A tipikus munkafolyamat legjobb tesztszimulációja a tipikus munkafolyamat. A "napi anti-corporate hsz"-ok felelőse :)
-
sixpak
nagyúr
Nekem ennek a 850-es változata van, soha nem indult még el a ventilátora (bekapcsolásnál felpörög, majd megáll, onnan tudom, hogy működik ).
A teljes terhelés nálam a játékokban merül ki, de meg sem mozdul a fan és jéghideg a háza is.Szerk: 750-es a legkisebb, nem tudom ez probléma-e neked...
Szerk 2: nem igazán vagyok otthon a témában, de ha a 0rpm fontos, akkor ez jó lehet.
[ Szerkesztve ]
https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
biscuit
aktív tag
válasz fatpingvin #4 üzenetére
Igen. Ez lenne az igény, hogy filmezés közben totál kussban legyen a gép! Köszi!
Mióta Scarlett Johansson sztár lett jól alszom!
-
Cs1csó
félisten
válasz fatpingvin #1 üzenetére
Már a RAM modulokon is van LED ezen miért ne lenne
-
fatpingvin
addikt
az én gépemben egy 650W-os EVGA semi-modular táp zsibbad, [link] van Eco módja ami kikapcsolja a ventit ha nem kell, nem tudom ilyesmire gondoltál-e... amióta a teljes konfigom fogyasztása lement stabilan 100W környékére konkrétan egyszer nem hallottam elindulni a tápventit.
[ Szerkesztve ]
A tipikus munkafolyamat legjobb tesztszimulációja a tipikus munkafolyamat. A "napi anti-corporate hsz"-ok felelőse :)
-
biscuit
aktív tag
Valakinek van valami jó tippje, egy 600W körüli tápra, ami 0 fan móddal van ellátva?
Előre is köszi a tippeket!
#1fatpingvin: Attú lesz gémer...
Mióta Scarlett Johansson sztár lett jól alszom!
-
Graphics
Jómunkásember
Hát most elnézést a cikkírótól ,de a "fixált habitusú" szófordulat helyett inkább a táp belsejének felderítésére kellett volna fektetni a hangsúlyt.
Bocs, de ez borzalmas így, nem hoztak fényt a sötétségbe ezek a tápok sem.
Jó másfél hetes hír...
De besegítek, HEC belsős, ugyanaz, mint a Xpredator G és GM sorozatú tápjai...
[ Szerkesztve ]
Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
-
fatpingvin
addikt
édes jó istenem már ebbe is ledeket pakolnak?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest