Hirdetés
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mini-ITX
- Micro Four Thirds
- Zeneszerkesztő és DJ topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yutani
nagyúr
...akár a talaj szintjén is kényelmesen szembevakuzhatjuk az épp egymásra találó bogarakat.
Ez odab@sz! Maximum respect MLaca!
-
laceeeboy
tag
Én már mindent értek..
A történet úgy kezdődött, hogy volt Guiness bácsi, az ősi huawei-busmanok legszentebbként tisztelt mindenhatója. Nyilván, ajándékokkal kedveskedett neki a nép, szórakoztatta műsorokkal, nőket ajándékoztak neki stb.
Valószínűleg az egyik ajándék nő(de akármi is lehetett) rendkívül megtetszett neki mert hatalmas bögyei voltak, ezért olyan védelem alá helyezte a nőt, hogy az szentté és sérthetetlenné vált. A nép ezt irigykedve nézte, és az a mende-monda járta, hogy biztos rekordot döntött a puha és meleg szalmán a fiatal bögyös. Innen ered a Guiness-rekord.
A baj ezután kezdődött, ugyanis Guiness bácsi, egyre több mindennek örült HÚDENAGYON, így mindent védetté és szentté tett, így a népnek egyre több guiness rekordot kellett a fejében tartania, hogy busmanné marikáék tudjanak miről pletykálni.Nem húzom tovább...elaludtam
-
Szerintem pályázhatna a világ legparasztvakítóbb fényképezője díjára is.
-
Spr1nG
tag
-
MZperX75
addikt
Csoda ,hogy volt ilyen "szám" Guineses -be!
Bár nem csodálkozom rajta
"egy fickó végigkuszta indiát,egyszer sem állt fel!"
"Egyhelyben állás világrekordja 1hónap"
"A leopárd karate club ,puszta kézzel 3 óra altt vert szét egy 100m2 alapterületü 2 szintes (fa szerkezetü) családi házat"
" a legnagyobb tumor 70kg-os volt"
Na bravó ! Na ezért számomra ez semmit nem jelent!(mármint az hogy ez a fényképező bekerült a könyvbe) -
.mf
veterán
Kikérem magamnak, az én vagyok
"Úgy tűnik, lassan már mindenre lesz egy „leg” kategória, amihez persze egy szép díjat is lehet párosítani. Mert az egyértelmű, hogy valami lehet a leggyorsabb, leglassabb, legmagasabb stb., de hogy a leginkább egyénre szabható legyen, az már valahol biztos kiveri a biztosítékot. "
Jól van, akkor evvel nem vagyok egyedül.
Biztos csak pénz kérdése, de ez már nem is izzadtság-szagú, hanem maga az erőltetettség parnasszusa. -
Keksz03
senior tag
én a keverék titulusokat várom miszerint:
megjelent a legjobbképetkészítőlegkönnyebbenésleggyorsabbanlegalakváltóbbleginkábbmegérimegvenni fényképezőgép amivel bekerült a rekordok könyvébe... -
DeFranco
nagyúr
Besenyő Pista bá' lett a Casio CEO-ja, vagy mi a szösz?
Ezennel kérem felvételemet a Guinness rekordok könyvébe mint a világ legferencebb embere!
-
liksoft
nagyúr
OK. Rekorder. És tessék mondani képet készít?
(Okostelefonok között van olyan, hogy a beszélgetés (telefon funkció) már csak másodlagos, vagy harmadlagos....)
-
moli.hu
őstag
Így gyakorlatilag tetszőleges pozitúrából készíthető fénykép a masinával.
jol latom, hogy az optika sikjanak es a kepernyo sikjanak szogei z-tengelyen nem valtoztathatoak? mert ezt mar a 2004-es canon s1 tudta
(vagy az optikanak vagy a kepernyonek a kerettel kellett volna maradnia)
Új hozzászólás Aktív témák
ph A világ „legalakváltóbb” fényképezője díját kapta a Casio Tryx tekergethető-elforgatható fényképezőgép.
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Politika
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- LEGO klub
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Gitáros topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Már 30 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés .Gamer szék noblechairs ICON Valódi Bőr Konyak
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest