Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • cskamacska

  addikt

  válasz Apollyon #13 üzenetére

  Azért tegyük hozzá, hogy hirtelen kipattant diversity őrület csak kényszercselekvés. A nők és a kisebbségek helyzete folyamatosan javult, ha ténylegesen valamikor kellett volna emiatt folyamatosan balhézni, az inkább 80-as évek, ill azelőtt.
  Ellenben a multik egyre inkább fulba nyomatják a vadkapitalizmus, bevétel arányosan egyre kevesebbet fizetnek a cégek a közösbe, társadalmi különbségek nőnek, középosztály olvad, egyre több lesz a lecsúszott. Az általános szegényedésből pedig az egyébként sem a létra tetején helyezkedő kisebbségiek ha arányosan veszik ki a részük, az arányosan több fojtogatást jelent, ha még jobban, azt meg nem kell ecsetelni. Az általánosan kevesebb fizetésből pedig az esetleges férfi-nő különbségek is jobban szemet szúrnak, de a franc nem törődött vele, vagy nem annyira, mikor a reálbérek jobban nőttek.

  A vezetés pedig letojja, vagy aktívan közrejátszik.
  Trumpot direkt azért választották meg a lecsúszott fehérek(!!), hogy odavágjanak a karvalyestablismentnek. Hálából az lazított az adókon, és drágult az egészségügyi ellátás. ;] Demokratáknál is Bernie, mint balos jelölt, idén már odáig sem jutott mint 4 éve Clintonné ellenében. Bidennel meg megint csukát fogtak, pl látszólag teljes SJW indíttatása, hogy fekete tábornok legyen a hadügyminiszter.
  S bár Lloyd Austin kompetens szakember, a Raytheon igazgatótanácsából kerül majd a helyére, így a mic jeles képviselője, egy szexista-fasiszta republikánus sem választhatott volna jobbat. :D

  [ Szerkesztve ]

  "Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"

Hozzászólok Aktív témák