- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- rtx 4060 Ti választás?! Melyiket válasszam
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 3D nyomtatás
- Hisense LCD és LED TV-k
- Mini-ITX
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Mini PC
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tigerclaw
nagyúr
Kar hogy ezek a jol kinezo retro dizajnos gepek meg mindig 4k 30fps-nel tartanak. Kereso utolag se teheto ra?
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
D.Va
senior tag
Amennyire én tudom a legolcsóbb, értelmes képet produkáló 4K 60 fps kamera a Blackmagic 4K kamera, utána a Panasonic GH5, majd a többi már 1 millió vagy afelett van ami 4K 60FPS-t tud, Pl Sony... 10 éve ugyan ez volt a Full HD terjedésénél is. Sokáig nagyon extra, és drága volt az 1080p/60FPS gép. Még 2-3 év és alap lesz a belépő gépeknél is a 4K 60FPS. Addig a chip hiány se kedvez a vázakba pakolandó processzorok árának...
-
.mf
veterán
A micro-USB alapján úgy gondolom, hogy ez egy régebbi tervezésű gép, ami anno a fiókba került, és most újra leporolták. Szép a formaterv, biztos ennek is jó a kezelése és masszív, de a hibrid-AF hiánya elég fájó pont, amikor a Sony a6100-ban olyan arc- és szemkövető AF van, amivel nehezen veszik fel a harcot. Az árat is egy kicsit magasra lőtték be...
Remélem látunk még ennél jobbat is az OM Digitaltól.Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
GoldhandRent
őstag
rég nézegettem a MILC-eket, akkor még A5100 6100 6200 meg tökömtudja mi nem is volt, csak a jó öreg 5000 és 6000. lényeg a lényeg, mi most a legjobb elérhető árú MILC gép, ami ahogy fentebb írták, jó videózásra is (mondjuk nem kell feltétlen 4k/60, inkább combosabb FHD, mondjuk 120 vagy több fps-el.
SONY-t szerettem mindig, ahogy te is írod a majdnem utánozhatatlan AF technológiájuk miatt, de nem tudom most melyik gép adja a legkevesebb kompromisszumot, ha szeretek fényképezni, de sokat videóznék is vele (mondjuk vlogolásnak, de nem feltétlen arra gondolok), gyakran lassítva.
Köszi a helpet-
-
veterán
Nem olyan rossz azért a műszaki specifikáció, az amatőr fotósok 85 %-ának teljesen megfelelő a gép tudása. Ez pedig eléggé széles potenciális vásárlói réteget jelent.
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
D.Va
senior tag
Na a Fuji-kat pont nem ismerem annyira melyik modell mit tud, valahogy nekem a Fuji + az Oly kimaradt mindíg Nem mintha rosszak lennének...
#6 GoldhandRent
Szerintem a Sony A6400. 4K 30fps és 1080p 120 fps A6600-ban ugyan van stabi, de jóval drágább, annyi plusz-ért kap az ember egy DJI gimbal-t ami ezerszer jobb stabi mint az a6600 IBIS-e, igaz az IBIS nem is arra van hogy kiváltsa a gimballokat
Ha videóra kell szerintem egy használt Pana GH4-en is érdemes elgondolkodni. Brutál képet tud már az is. És 200 alatt hozzájutni.
[link][ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
Most lehet én szaladtam át valamin, de még csak nem is hallottam-olvastam itt arról, hogy felvásárolja valaki is az Olympust...
Picit bele kell húznia az oldalnak.
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
shownomarcy
csendes tag
válasz GoldhandRent #6 üzenetére
Kíváncsi vagyok, meddig lesz még Olympus, aktívan. Bár nagyon fejlődnek a mobilkamerák, a szenzoruk nem nő. Ha jól rémlik, talán egy-egy van, amibe már 1"-os szenzor került. Mindenesetre inkább azt mondanám, hogy az aps-c-nek van több létjogosultsága, mint a 4/3-nak.
Szerintem ár-érték arányban az a6300 nagyon jó kis gép, ha fotóra és videóra is kell (ha nem több órát akarsz felvenni egyhuzamban). Jó szenzor, és videóhoz a 4k-t és slogot is tudja. Nem a legújabb AF (mint a 6100/400/600), de teljesen rendben van és a váz pedig masszívabb, mint a 6000/6100-nak. (Más márkában nem vagyok képben.)
[ Szerkesztve ]
-
t72killer
titán
válasz shownomarcy #14 üzenetére
Ez a m4/3 formátum, ezen belül tuti nem fog nőni a szenzor.
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- Mobil flották
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- rtx 4060 Ti választás?! Melyiket válasszam
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Büszke apukák és anyukák topikja
- DIGI kábel TV
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest