Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • Tyrel

  őstag

  Elvileg ez a "kis" Navi, a Polaris utódjának készült és annak nagyon is jó. Az hogy gamer társadalom felső 2%-a nem kap AMD-től alternatívát a 1080Ti helyett az a tömegeket és így az AMD pénztárcáját kevésbé hatja meg, a középkategóriát dominálni jövdelmezőbb és a piaci részesedésnek is jobbat tesz.

  Ha most egy új GPU kihozására volt csak erőforrásuk, akkor nagyon jó és racionális döntés volt részükről, hogy a középkategóriára böktek.

  Voltak amúgy pletykák egy "Navi+"-ról is, ami felsőkategóriába jönne, 2019 vége felé, de elég homályos ott a kép, simán lehet hogy végül nem fogják kiadni, és majd csak az Arcturus jön oda valamikor 2020-ban vagy akár még később... innen nézve a felsőkategóriát valóban elvesztették, de ez van. Megválasztották a csatájukat, egy olyat amiben van esélyük nyerni.

  Visszatérve a Navi-ra, a leakelt teljesítmény és fogyasztásadatok a 7nm miatt sztem simán lehetnek reálisak, az árak viszont nekem is nagyon gyanúsak. Szerintem simán hozzá lehet adni legalább 50, de inkább 100$-t mindegyikhez...

Hozzászólok Aktív témák