- Bambu Lab X1 és P1P tulajok
- Kézformánkhoz alakított egereket gyártana a Formify
- E-book olvasók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- 3D nyomtatás
- Gaming notebook topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- ASUS ROG Azoth: egy ütős mechanikus billentyűzet tesztje
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én megvárom a Switch Lite méretű második/harmadik? generációt
A Slime draws near! Command?
-
lemusz
addikt
Annyit peccselik a csgot (is) emiatt a cucc miatt, de őszintén kérdezem, ki az aki egy ilyenen csgozik? Még single játékokat el is tudok képzelni rajta, de kompetitív multis játékokat egyáltalán nem...
-
vakablak93
senior tag
Még a végén kapok idén én is
Majd akkor lesz instám, ha felkel a nap a hold sötét oldalán :D
-
-
Nem hittem volna , hogy ekkora siker lesz.
duree54
-
Badman 4ever
őstag
Az egyik ok, hogy miért tudnak gyorsabban gyártani:
Some Steam Decks ship with an x2 SSD instead of an x4 SSD"With Valve noting "*Some 256GB and 512GB models ship with a PCIe Gen 3 x2 SSD. In our testing, we did not see any impact to gaming performance between x2 and x4".
...
This is quite likely one of the ways Valve has been able to ramp up production to ship more than double each week, along with the two different fan models you might also see." -
Rocket6
senior tag
Most egy általánosítást akarsz ráhúzni erre az egészre... Van lehetőség erre is és arra is. Nem mindenki ágyból fogja a játékokat tolni és becsülendő a support ezen a téren. Továbbra sem értem mi a kivetnivalód ebben ja, de puszta kötekedés, mert elhelyezted a terméket valahova és meg sem fordul a fejedben, hogy más lehetőségek is rejlenek benne, mint amit elképzeltél.
work: https://endel.io/
-
balaaazs
senior tag
Szerintem nem is attól függ, hogy single vagy multi/competitive, sokkal inkább az irányításon. Úgy értem pl a FIFA elég jól elfut rajta, múltkor próbáltam és multiban is nagyon jól teljesít.
Ezzel szemben pl már egy hitmant nem tudtam rajta igazán élvezni az irányításbeli különbségek miatt (persze ha kontrollerrel a kezemben nöttem volna fel, lehet mást mondanék)
¯\_(ツ)_/¯
-
30z.Samu
félisten
Még a végén idén eljut egy hozzám is. :C
Sic Parvis Magna
Új hozzászólás Aktív témák
ph A Valve a korábbi heti mennyiség kétszeresét fogja szállítani az előrendelők számára.
- AKCIÓ: Használt Full HD webkamera
- Új állapotú Meta Oculus Quest 2 128GB 2 év cseregari
- Beszámítás! Oculus Quest 2 128GB virtuális valóság szemüveg, full dobozzal, megkímélt állapotban
- Új, ritkaság - Leonar3Do háromdimenziós szimulátorprogram és -berendezés
- Új állapotú Meta Oculus Quest 2 256GB 2 év cseregari
Állásajánlatok
Cég: Test Innovation Technology Zrt.
Város: Budapest
Cég: Contrall Ipari Informatikai Kft.
Város: Pécs